- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Yaa ciddi misiniz çok üzüldüm gerçektenBebeğim gitti kızlar yok artık..
canım yatağa uzan ayaklarının altına yastık koy ve mümkünse hiç kalkma.4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Gecmis olsun üzücü bir durumAmin.. aslında içim çok yanıyo ama doktorum doğsa engelli olucaktı büyük ihtimal o hali daha çok canını yakacaktı dedi.. her şey nasip... Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Allah razı olsun.. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin inşallah.. insan anne olup da üstüne minicik de olsa içindeki yavrusunu kaybedince acısı daha bi başka oluyomuş annelik güdüsüyle.. size de çok geçmiş olsun..Canm seni çok iyi anlıyorum...Benimde Rabbim bağışlarsa 3 yaşında bir kızım var ve bundan 3buçuk ay önce 3buçuk haftalik Bebeğimi kaybettim..Hemde o gün hiç bişi yapmama rağmen..
Rabbimin vardır bi bildiği elbet.Ya söylenecek hiç bi şey telafi olmuyor ki...Geçmiş olsun arkadsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?