Acil bakar mısınız kızlar

bir evladiniz varmis.. uzulmeyin demek kolay.. Allah sabir versin canim. kendini suclama.. kader de ama bir dahakine daha dikkatli olursun

Konu açıldığından beri takipteydim dua ettim size bol bol. Son mesajınız çok üzdü

Allah sabır versin üzmeyin kendinizi diğer evladınız için.

Allah evladımın acısını göstermesin ama çok zor çok üzgünüm.. doktor kromozomda bozukluk olan bebekler genelde düşük olanlar gibi bi şeyler söyledi.. vardır bunda da bi hayır elbet.. üzüntüden toplayamıyorum lafları kusura bakmayın kızlar.. iyi dilekleriniz için de sağolun..

canım yatağa uzan ayaklarının altına yastık koy ve mümkünse hiç kalkma.

Allah sabır versin. Üzüldüm diğer yavrunuz sağlıklı sıhhatli günler görsün hep inşallah

Amin.. aslında içim çok yanıyo ama doktorum doğsa engelli olucaktı büyük ihtimal o hali daha çok canını yakacaktı dedi.. her şey nasip... Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin..

Iyi dilekleriniz için çok sağolun.. amin inşallah Rabbim evladımın acısını göstermesin.. benden çok daha zorlarını yaşayanlar da var bencillik etmek de istemiyorum.. iyi ki varsınız güç verdiniz bana..

Gecmis olsun üzücü bir durumama temizlikle cok bir alakasi oldugunu sanmiyorum millet neler neler yapiyor birsey olmuyor.bunun icin kendinizi suclamayin.doktorun dedigi gibi kromozonel bozukluk vardır.herseyin hayirlisi

Canm seni çok iyi anlıyorum...Benimde Rabbim bağışlarsa 3 yaşında bir kızım var ve bundan 3buçuk ay önce 3buçuk haftalik Bebeğimi kaybettim..Hemde o gün hiç bişi yapmama rağmen..
Rabbimin vardır bi bildiği elbet.Ya söylenecek hiç bi şey telafi olmuyor ki...Geçmiş olsun arkadsim

Allah razı olsun.. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin inşallah.. insan anne olup da üstüne minicik de olsa içindeki yavrusunu kaybedince acısı daha bi başka oluyomuş annelik güdüsüyle.. size de çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…