Acil bakar mısınız?

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar selamlar,
Az önce yakın arkadaşlarımdan biri mesaj çekmiş. Eşiyle sorunları vardı önceleri. Adamın kaçamaklarını falan yakalamış, boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi. Bir yıl kadar önce yeni bir başlangıç yapmışlardı. mesaj aynen şöyle:
‘Canım bakarmısın?
Bu fotoları bir kız atmış eşime wptan, bizimki de cevap vermemiş. Dün akşam 19:40 da gelmiş mesaj, o vakit dışardaydı, sonra maça gitti geldi ama. Şimdi de otele havuza gideceğiz arkadaşlarla diyor. Sence yine birşeyler mi çeviriyor??’
Sonra aradım arkadaşımı, sormadın mı eşine diye. Sormuş ama eşi demiş ki bu kız bizim arkadaşın kız arkadaşı. Adamın şarjı bitti de,o yüzden benim telefona attı. Demiş ve silmiş hemen.
Benim aklıma gelen şu, bu adam ayarladı bir yerden bu kızı, kız da resim attı, ben buyum diye. Şimdi otele gidecek belki de. Çünkü her ne kadar arkadaşımın kararına saygı duysam da kocasına o olaylarından sonra hiç güvenemedim.
Resimler nasıl derseniz, erotiğe yakın ama kısa şort ve Sütyenli gibi açık dış ortam resimleri, birinde de sadece ayna karşısında uzun bir Tşört giymiş. Başka birşey görünmüyor.
Şunu sormak istiyorum, arkadaşımın kız arkadaşı demesi tamamen yalan da, sizce de benim düşündüğüm gibi mi??? Ne diyeyim şimdi ben arkadaşıma!!??

Söylediği yalan o kadar inandırıcılıktan uzak ki. Kim sevgilisine göndereceği o tarzda resimleri sevgilisinin arkadaşının telefonuna göndermeyi kabul eder. Bence ne düşündüğünüzü söyleyin ama arkadaşınız kocasının yalanına inanmak istiyor, sizi çok ciddiye alacağını sanmam

Arkadaşının kız arkadaşının nasıl bir fotoğraf atma aciliyeti varmış da şarjı bitmiş adama arkadaşından ulaşıyor

Aldatıyorlar bir de salak yerine koyuyorlar ya insanı tam cinnetlik.

Bugün arkadaşımın kız arkadaşı olur yarın kuzenin yazmış olur ileride iyice zekasıyla alay etmek isterse de kedi yazmış der.

Bence ne yaptığı gayet ortada.

Tabiki çok normal. Esi o kiz baci gibi görüyordur.

Yani arkadasinda denesin, o esinin arkadasina foto yollamaya. "omo oskom, sonon sarjin bottiydi" desin bakalim ne oluyor. Esi o kadar anlayisli oluyormuymus.

Yani arkadasin daha ne istiyor? Ille yataktami basmakmi? Ki eminim o zamanda "pis yelloz, benim kocisimi yoldan çikardi" derdi.

Hersey alenen ortada. Bosanmayacaksa fazla olayi büyütmesin ama. Yinede periodik olarak esini cinsel yoluyla bulasan hastaliklara test ettirsin, madem bosanmayacak.

Arkadaşınıza karşı dürüst olun.
Besbelli yalan söylüyor işte,üstelik daha önce aldatmış,arkadaşınız daha neyine inanıyor adamın ?

Telefon artık uzvumuz gibi olmuş. Belli bir yaşın üstündekiler hariç kimsenin şarjı bittiğine inanmıyorum. Herkes yanında şarj aleti yada powerbank le dolaşıyor. Arkadaşınızın Eşi arkadaşına diyemiyor mu “ben evli bir adamım, eşim bu resimleri görürse sıkıntı çıkar aramızda” diye. Burada bu kadar kadınız hangimiz arkadaş yada kuzenimizin görüştüğü kişilerin özel resimlerini kendi telefonumuza gönderilmesini kabul ederiz? Arkadaşınız aldatılıyor.

Evet, bence de adam huyundan vazgeçmedi. Arkadaşım şöyle diyeyim, şans vermek, güvenmek, devam etmek istedi. Ama bir kez daha olursa affetmeyecegini söylemişti.

Hadi kız fotoğrafı gönderecekti diyelim, hangi erkek kız arkadaşının telefonunda sevgilisinin fotoğrafını bırakır.

Açıklama arkadaşınıza yetmiş anlaşılan. Kocası otele gitmiş mi bari

Kendi hallerine birakin. Arkadasinizin kendi beyni yok mu? Ne diye her naneyi size soruyor?

Tam da sizin düşündüğünüz gibi bence. Açıkça söyleyin bence düşüncelerinizi. Şahsen bi arkadaşıma bir konuda danışıyorsam tamamen dürüst olmasını isterim.

Otele gideceği gün kendisini takip etsin de başka türlü ikna olmayacak heralde

ah o kuzenler yaaa :)) kuzen bahanesini duyan tüm kadınlar birleşsek parti kurarız valla.

konu sahibi bence karışmayın.

yani 15 yaş üstü bi kadın inanmaz bu bahaneye size sormasına anlam veremedim ben, ya kendini kandırmak istiyor ya da günah keçisi arıyor.

adamla bitirip size morali bozuk gelse başka şey ama sizin arkadaş bariz şekilde at gözlüğüyle yaşamak istiyor canı gönülden karışmayın bence.

Ya su erkeklerde artik baska yalan bulsunlar ya
. Arkadadinin telefonunun nedense ya hep sarji biter ya da bozulur ve hep bu adamlarin telefonunu kullanirlar. Nedense bu kizlar da hep arkadaslarinin arkadasidir. Adamin maca ne de havuza gittigi falan yok. Ben olsam ben de seninle havuza gidiyorum derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…