- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu ayakta kaldın ya da oturdun?
Benim de son zamanlarda bilek kısmım acayiküçük iyor neredeyse iki katı genişliğinde hem de... Dr.a sordum böbrek, karaciğer ya da kalpten olabilir dedi o hafta da yeni tahlil yaptırmıştım tüm değerlerim normaldi bana kalp-damara görün dedi ki annemde de varis vardır ben de ondan şüphelenmiştim ama gitme fırsatım olmadı. Şu an işten gelince biraz uzanıyorum geçiyor o zamanki kadar çok şişmiyor ama başta dediğim gibi çok ayakta kalmak ya da oturmaktan olabliyor
korktum zaten... geçmez se gideceğim zaten. Böbrek de sıkıntı olmaz sanırım yeni tahlil yaptırmıştım.Korkutmak gibi olmasın da böbrek problemleri ilk ayaktan belirti veriyor. Bir de iki gün çnce ablamın eşinin ayakları şişti öyle, ağrı falan da yapıyordu bugün gut hastalığı teşhisi kondu. Beklemeyin fazla bence. Ciddi bişey olabilir.
Şişlik en çok nerede bilek kemiğinin dış kısmında mı? bir de ayak üstünde şişlik var mı ?Oturuyorum. Ama hergün ve ilk defa böle bişey oldu. Ben alerji ve kalpten korkuyorum aslında. kalpte küçük sıkıntım vardı. Birde alerji de yapabilir diyor. Inşallah sabaha gecer. Benim ayaklarım da iki katı oldu.
Merak ettim nasıl oldun, dr.a gittin mi???
Arkadaşlar ayaklarım bileklerimden itibaren acayip şişti. Korkuyorum. Ne olduğunu anlamadım. Başına gelen var mı?
ben alerjik bünyeliyim. Yarın devam ederse tabiki gideceğim doktora. Ama kime gitmeliyim. Başına gelen var mi?
Havalar birinci etkendir bana kalırsa birde tuz çok tuketıyorsanız ödem yapmış olabilir doktora görünün birde bol su birazda yürüyüş birşeyiniz kalmaz gibi görünüyor ama doktora gitmekte fayda var![]()
Çok az tuz kullanıyorum yemeklerde. Genellikle tuzu unuttum sanarlar:). Su da 2 litre den az icmiyorum.
doktor alerjiden suphelendi. Kortizon yedim. Geçmezse uzman doktora gideceğim.
Hmm :26: hayırlısı olsun canım geçmiş olsun![]()