Acil bakarmısınız lütfen arkadaşlar

Gamze0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
87
10
38
34
Aydin
Arkadaşlar benim 2 haftalık bebeğim var gaz problemi yaşıyoruz size sorum şu bebeğim emerken uyuyo bende gazını cıkarmaya calışıyorum ama cıkarmaya :KK43: malesef öyle yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyo kıp kırmızı ayaklarını karnına cekiyo ağlama krizlerine giriyo sizce cocuk doymadığı için mi gaz cıkarmıyo??? Bide gazını cıkqrmadqn yatırmak cok sıkıntı oluyor mu

Cnm aç kalmakla alakası yok. Bebeğinin gazını mutlaka çıkarman gerek birde emzirirken hava yutmamasına dikkat et ağzını memeden sık çıkarmasın vd ağız çevresinde hiç boşluk olmadın başı her zaman yukarıda olsun. Ve dediğim gibi emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar uyuyor olsa bile dizlerinin üstüne yüzüstü yatır sırtını ovala patpatla çıkar gazı

Arkadaşlar benim 2 haftalık bebeğim var gaz problemi yaşıyoruz size sorum şu bebeğim emerken uyuyo bende gazını cıkarmaya calışıyorum ama cıkarmaya :KK43: malesef öyle yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyo kıp kırmızı ayaklarını karnına cekiyo ağlama krizlerine giriyo sizce cocuk doymadığı için mi gaz cıkarmıyo??? Bide gazını cıkqrmadqn yatırmak cok sıkıntı oluyor mu
benim kardeşim öyle gazlı bir bebekti naparsak çıkmazdı hergün hastaneye götürürdük pompa gibi bi aletle alırlardı gazını.Allah yardımcınız olsun bazı bebekler ne yaparsan yap gazlı oluyorlar

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim sizce peki aç kaldığı için mi gazı cıkmıyo

Açlıkla toklukla ilgisi yok
Bebeklerde böyle bir durum var, durum diyorum hastalık değil çünkü, infantil kolik diye aratın google'da.

Benim de büyük kızımda vardı, 3 aylıkken geçti.
Ama o 3 ay anam ağladı, beni canımdan bezdirdi.
Akşam saat 6 oldu mu başlıyordu. Gece 11'e kadar.

Bebek arabasına koyup gezdiriyordum, özellikle taşlı, topraklı, engebeli yollarda. O zaman rahatlıyordu.

Eve elektrikli salıncak aldım, işe yaramadı. Çingene salıncağı iyi geliyor diyenler var.

Bazı ilaçlar var, doktorunuz verebilir ama bu ilaçlar da bebeğe göre farklı etki ediyor. Kimi çok iyi geldi diyor, kimi aynı ilaca işe yaramadı diyor.

Back
X