- 15 Kasım 2024
- 358
- 128
- 18
- Konu Sahibi olacakolacak2612
-
Var duruyor vallaBuda ne olakiiiii adetim 2 gün geçti 2 test yaptım iki saat ara ile ikiside böyle olmasa çıkmaz demi Eki Görüntüle 3594818
Ya gerçekten mı 2 test yaptım ikisinde de çıktı yanlıltmaz demiHamilesin canım tebrik ederim
Gerçekten mi yaVar duruyor valla
Yarında erken gebelik testi yapıp öyle kan vereyim diyprumHayırlı olsun yarın kan verin
Bu daha net hali 8 de bitane test yaptım silikti 3 saat sonra gene yaptım bu şekilde
Desteğini unutmamam ocaktan bu yana çok konuştuk çok savaştık umarım gerçektir yanıltmaz eğer varsa miniğimle sana dua ediyoruzSeninle daha önce çok konuşmuştukşu an aşırı duygusalım.. Allahım hayırlı olsun canım ya
Yarabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin eğer doğruysa benim umudum olursunuzDesteğini unutmamam ocaktan bu yana çok konuştuk çok savaştık umarım gerçektir yanıltmaz eğer varsa miniğimle sana dua ediyoruz
Umarım doğrudur 3 yıllın sonunda oldu sevincini yaşamayı nasip etsin rabbim çifte bayram yaşayım eşim babalar gününe baba girecek inşallah Alllahım darısı sanaYarabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin eğer doğruysa benim umudum olursunuz
Çok duygulandım şu yazına amiiin inşallahUmarım doğrudur 3 yıllın sonunda oldu sevincini yaşamayı nasip etsin rabbim çifte bayram yaşayım eşim babalar gününe baba girecek inşallah Alllahım darısı sana
5. Ayda mı geldi bebeğiniz çok belli bebek var bu testte
Hayır 3 yıldır bekliyorum5. Ayda mı geldi bebeğiniz çok belli bebek var bu testte
Aaaa öyle mi 3 yıl cok şükür Allah nasip etmiş normal yolla mı oldu ben 3 yıldır evliyim biz düşünmedik 3 aydır düşünüyoruz inşallah nasipse olurHayır 3 yıldır bekliyorum
Bende arkadaşıma yapmıştım böyleydi ve hamileydiYarabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin eğer doğruysa benim umudum olursunuz
Aralıkta çatlatma tedavisi oldum olmadı şubatta rahim filmi çekildim olmadı tüp bebek için hazırlık yapıyorduk geldi sanırım mucizemAaaa öyle mi 3 yıl cok şükür Allah nasip etmiş normal yolla mı oldu ben 3 yıldır evliyim biz düşünmedik 3 aydır düşünüyoruz inşallah nasipse olur
İnşallah yani 2 test yaptım yanıltmaz umarımBende arkadaşıma yapmıştım böyleydi ve hamileydiinşallah sizin de öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?