- 15 Kasım 2024
- 355
- 126
- 18
- Konu Sahibi olacakolacak2612
-
Yoktu ne kaşık ağrısı ne göğüs ağrısı sadece adetten önceki gibi iştahım açılmıştı aha adet oluyorum dedim canım salça ekmek çekti 3 gün boyuncaÇok sevindim hayırlı sağlıklı doğsun inşallahBelirtileriniz var mıydı acaba?
Bi kan verÇünkü diğer testler böyle sonuç verdi. Reglim de yarın ya da pazar. Emin değilim
Reglim geçerse vereceğim. Şimdi okula gitmem gerek. NöbetçiyimBi kan ver
Vallahi çok üzgünüm. Daha önceki aylarda da kaç tane test yaptım bi tanesi bile silik de olsa çizgi çıkarmamıştı.Bi kan ver
Yaa benimde hiç belirtim yok belirtim olmayınca umudumda kalmıyorYoktu ne kaşık ağrısı ne göğüs ağrısı sadece adetten önceki gibi iştahım açılmıştı aha adet oluyorum dedim canım salça ekmek çekti 3 gün boyunca
Ben inanın adet olacağım diye bekliyordum ne adet belirtisi ne hamilelik hiç bir belirtim yoktu test yaptım baya silik sonra koyulaştı betam şuan çok çok yüksek değil ama önemli olan artması inşallah Pazartesi tekarar kan vereceğimYaa benimde hiç belirtim yok belirtim olmayınca umudumda kalmıyor
İnşallah inşallah sağlıkla ilerler. Benimde hiç belirtim yok. O yüzden diyorum ya hiç umudumda yokBen inanın adet olacağım diye bekliyordum ne adet belirtisi ne hamilelik hiç bir belirtim yoktu test yaptım baya silik sonra koyulaştı betam şuan çok çok yüksek değil ama önemli olan artması inşallah Pazartesi tekarar kan vereceğim
Dua et cuma günün hürmetine inşallah hamilesindie ben 3 yıl bekledimİnşallah inşallah sağlıkla ilerler. Benimde hiç belirtim yok. O yüzden diyorum ya hiç umudumda yok
İnşallah canım. Evet okudum. Çok sevindim senin adınaDua et cuma günün hürmetine inşallah hamilesindie ben 3 yıl bekledim
Teşekkür ederim canım dua et pazartesi güzel bi kan sonucu çıksınİnşallah canım. Evet okudum. Çok sevindim senin adına
İnşallah inşallahTeşekkür ederim canım dua et pazartesi güzel bi kan sonucu çıksın
Betan çok güzel artmış canım benim kanamalarım 4 ay devam etti bol dinlen stres yapma inşallah sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza hayırlı olsunkıxlqr ani kanama ile hastaneye gittim betam bugün 500 olmuş sanırım yerleşme kanaması dua edin
Canım Ağrı yok hafif pembe kahve aradı kan geliyor değerim de yükselmiş sıkıntı olmaz demi korkuyorumBetan çok güzel artmış canım benim kanamalarım 4 ay devam etti bol dinlen stres yapma inşallah sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza hayırlı olsun
İnşallah olmaz canım doktorum o zaman düşük olması için parçalı bir kanama olması gerekiyor demişti sen güzel düşün bol dinlen kendini de strese sokma yerleşme kanaması çoğu kadında oluyor bir doktoruna da görüş istersen Progestan veriyorlar geneldeCanım Ağrı yok hafif pembe kahve aradı kan geliyor değerim de yükselmiş sıkıntı olmaz demi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?