- 14 Mart 2025
- 961
- 132
- 18
- 25
- Konu Sahibi olacakolacak2612
-
Ne güzel maşallah bide ben burda şey duydum çok rahim filmi sonrası hamile çok kalan oluyormuş allahım inşallah normal yolla nasip etsin babada daha 3. Denemem benim ınsallah olur aminAralıkta çatlatma tedavisi oldum olmadı şubatta rahim filmi çekildim olmadı tüp bebek için hazırlık yapıyorduk geldi sanırım mucizem
Bende çok okudum rahim filmden sonra hemen hamile kalan da var ama bizim yakınımız öldü maalesef 2 ay eşimle bacı kardeş gibiydik nisan ayında da kayseirye gittim geldim kafa rahattı sanırım olduNe güzel maşallah bide ben burda şey duydum çok rahim filmi sonrası hamile çok kalan oluyormuş allahım inşallah normal yolla nasip etsin babada daha 3. Denemem benim ınsallah olur amin
Olabilir aklınızdan silinmiştir bende bu ay ihtimal vermedim evet denedim ama eşim şehir dışına gitti 10 gün yoktu bej o yüzden yani çok ihtimal vermedim umarım vermediğim ayda olmuştur marttan beri istiyoruzBende çok okudum rahim filmden sonra hemen hamile kalan da var ama bizim yakınımız öldü maalesef 2 ay eşimle bacı kardeş gibiydik nisan ayında da kayseirye gittim geldim kafa rahattı sanırım oldu
Çok yeni daha sakın takma ben ilaçtır iğnedir kilo almıştım kilo verdim sigarayı azalttım e bide stresi çıkardım hayatımdan olursa olur dedim çevrem hep hamileydi çok üzülüyordum dua ettim kırıldık bizi toparla rabbim dedim eşimin de benim de kimsemiz yok annesi babası yok benimde sadece annem var uzakta yani bu minik bizi ayağa kaldıracakOlabilir aklınızdan silinmiştir bende bu ay ihtimal vermedim evet denedim ama eşim şehir dışına gitti 10 gün yoktu bej o yüzden yani çok ihtimal vermedim umarım vermediğim ayda olmuştur marttan beri istiyoruz
Bu testlerde yanlış sonuç çıkmıyor. Ben de bununla öğrenmiştim aynı böyle silik çizgiydi ikincisi. Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahİnşallah yani 2 test yaptım yanıltmaz umarım
Canım hayırlı olsun direkt kan ver daha kesin olur iki gün arayla 3 kez kan ver artışlar düzgünse gebelik kesindir
Verdim kan yarın çıkacakCanım hayırlı olsun direkt kan ver daha kesin olur iki gün arayla 3 kez kan ver artışlar düzgünse gebelik kesindir
2 test daha yaptım pozitif umarım yanıltmqzBence var bir kan verin benim ilk testimde telefon flaşı ile görünüyordu ikinci çizgi arkadaşımla ben görmüştük eşim görememişti
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız özleminiz diner.Verdim kan yarın çıkacak
Güzel dilekleriniz için teşkekür ederim inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız özleminiz diner.
AP açık hamilesiniz rabbim kucağınıza almayi nasip etsinEki Görüntüle 3595220 buda bugün kan verdikten sonra yaptığım erken gebelik 2 tane yaptım ikiside böyle
Ayyy inşallah yaaa. Benim de böyle çıktı az önce. Reglim yarınKızlarrr değerim çıkmış 71 bana dua edin yükselsin beklemedim anda geldiğin mucizem hoşgeldinpazartesi kan vereceğim
Ne duruyorsun kan ver kan bende inanmıyordum ama bebekler biz buradayız diyorlar resmenAyyy inşallah yaaa. Benim de böyle çıktı az önce. Reglim yarın
Çünkü diğer testler böyle sonuç verdi. Reglim de yarın ya da pazar. Emin değilimNe duruyorsun kan ver kan bende inanmıyordum ama bebekler biz buradayız diyorlar resmen
Çok sevindim hayırlı sağlıklı doğsun inşallahNe duruyorsun kan ver kan bende inanmıyordum ama bebekler biz buradayız diyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?