Üstüne görmüş olabilirsin aşkım acele kan ver testle hiç uğraşma aile hekimine git böyle böyle de direkt kan istetir zatenDizlerim agridigi için emara girdim şimdi raporlara bakınca fka pozitif gebelik diye birşey yazıyor hem korunuyorduk hemde emar çekilirken adetliydim neden böyle bir şey çıktı ki . Var mı bnmle aynı durumu yaşayan daha on gün var randevuma aşırı endiselendim
Dizim belim ağrıyor diye gittim bu hiç ama hiç beklemedigim biseydiÜstüne görmüş olabilirsin aşkım acele kan ver testle hiç uğraşma aile hekimine git böyle böyle de direkt kan istetir zaten
Ay nolur yarın ilk işin kan vermek olsun ya ben bile tedirgin oldum umarım yoktırDizim belim ağrıyor diye gittim bu hiç ama hiç beklemedigim biseydi
Hani umarim yoktur demek yani sağlıkla gelsin diyelim bence çünkü rabbim onu nasip etmiş ben 9 aydır ne cabalar veriyorum olsun diyeAy nolur yarın ilk işin kan vermek olsun ya ben bile tedirgin oldum umarım yoktır
Canım yanlış anladın beni ilaçsız mr sa evet riski daha düşük böyleyse inşallah vardır ama ilaçlı mr sa risk yüksek böyleyse umarım yoktur. Elbette istemek en doğal hakkınızHani umarim yoktur demek yani sağlıkla gelsin diyelim bence çünkü rabbim onu nasip etmiş ben 9 aydır ne cabalar veriyorum olsun diye
Bayadir dizlerim ağrıyor doktor da emar çekip bakalım dedi haklı olarak emar çekilmeden ne bilecek ki bn emara girerken adetliydim asla hamilelik şüphem yoktu kiNe zmndir ağrın vardı peki direk neden emar cekti muane yapmadimi
Umarım yoktur bi çocuğum 3 yaşında diğeri 1 yaşındaAy nolur yarın ilk işin kan vermek olsun ya ben bile tedirgin oldum umarım yoktır
Haktan hayırlısını isteyin rabbimin bildiği varki vermiş bak senin bile haberin yok rabbim yinede gönlüne göre versin yarin kan verirsen bizede bildir merak ederizUmarım yoktur bi çocuğum 3 yaşında diğeri 1 yaşında
O cabayi bn 4 yıl çektim canım anlıyorum yani seni 3 tüp Bebek 2 aşılama sayısız ilaçlar ama bir türlü tedaviye cvp verilmedi sonra hiçbir tedavi uygulamadan kendiliğinden hamile kaldimHani umarim yoktur demek yani sağlıkla gelsin diyelim bence çünkü rabbim onu nasip etmiş ben 9 aydır ne cabalar veriyorum olsun diye
Bak işte rabbim sana 2 değil 3ncuyu bile normal göndermiş bence istemiyorum deme allahin zoruna gider ben vermisim sen istemiyorsun diye öyle düşün bakalim.kan sonucun ne çıkacakO cabayi bn 4 yıl çektim canım anlıyorum yani seni 3 tüp Bebek 2 aşılama sayısız ilaçlar ama bir türlü tedaviye cvp verilmedi sonra hiçbir tedavi uygulamadan kendiliğinden hamile kaldim
İlaçsız emardi ama iç organları falan hep çekmiş ne alaka bu kadar ayrıntı diye bnde şaşkınım şuanDiz için ilacli emar çekilmiyor diye biliyorum genelde iç organlar için cekiliyor o hayırlısı ile kan versin inşaallah gönlüne göre verir ama varsada yapacak bişi yok onun sürpriz bebegi olur inşallah ilacsiz bir emardir
Şuan gerçekten beynim Durmuş durumda ne diyeceğimi bilmiyorumBak işte rabbim sana 2 değil 3ncuyu bile normal göndermiş bence istemiyorum deme allahin zoruna gider ben vermisim sen istemiyorsun diye öyle düşün bakalim.kan sonucun ne çıkacak
İlacsiz olmasi iyi olmuş bir yandan bebek varsa zarari olmazİlaçsız emardi ama iç organları falan hep çekmiş ne alaka bu kadar ayrıntı diye bnde şaşkınım şuan
Şuan gerçekten beynim Durmuş durumda ne diyeceğimi bilmiyorum
Varsa bile aldirmaktan başka çarem yok biliyorum çok günah ama iki çocuğum da çok yaramaz ilgilenecek kimsem yok . Ben senelerdir doğru düzgün bı yere gitmiyorum çocuklar durmuyolar yaramazlar diyeİlacsiz olmasi iyi olmuş bir yandan bebek varsa zarari olmaz
Rabbim gerçekten isteyene nasıp etsin inşallah gerçekten isyan etmek istemiyorum kötü bir şey söylemek istemiyorum ama bn iki çocukla bile zorlanirken bi üçüncüyü offf Allah'ım yardım etYarin hayırlısı ile bir kan ver herşey onda çıkar zaten varsada yoksada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?