Acil bakın nolur fka pozitif gebelik

Varsa bile aldirmaktan başka çarem yok biliyorum çok günah ama iki çocuğum da çok yaramaz ilgilenecek kimsem yok . Ben senelerdir doğru düzgün bı yere gitmiyorum çocuklar durmuyolar yaramazlar diye
Canım yapma bak yazıktır gunahtir cinayet bu hemde kendi çocuğuna boşver gitme bir yerede benim çocuklarım daha daha yaramaz yeri göğü inletiyorlar biri 6 biri 3 yaşında yani etmedikleri eziyet yok şuan çocuk istiyorum 9 aydır korunmuyoruz bu ay klomen kullandim sabirla bekliyirum.yani etme yazıktır günahtır öyle düşünme onada onada sabır verir rabbim onun günahı vebali çok büyük o şuan minicik kalp atışı olan bir bebek yani bir can ya kucagindakini öldürmusun ha karnindakini bir farki yok benim arkadasimin yengesi aldırdı başına gelmeyen kalmadi gitti 3 aylık bebegi aldırdı.ayni haftada 6 yaşındaki kızını kaybetti sonra hamile kaldi 9 aylıkken ölü doğum yapti. Yani vebali çok büyük kürtaj ne demek biliyromusun benim bebegim 4 aylıktı öldü karnimda paramparça etmişlerdi eger canlı olsaydı onun çektiği acıları tarif edemem yani sana tüm alik ölmesini beklemiyorlar bacaklar kollar hepsi kesilerek alınıyor yani

Rabbim gerçekten isteyene nasıp etsin inşallah gerçekten isyan etmek istemiyorum kötü bir şey söylemek istemiyorum ama bn iki çocukla bile zorlanirken bi üçüncüyü offf Allah'ım yardım et
Merak etme Rabbim yardım eder sen ona sığın

Bu hamilelik var demek kan testi yaptırın doğrulamak için. Hayırlısı olsun diyelim sizin adiniza. Anladığım kadarıyla planlı bir gebelik değil. Kiymayin ama o minik kalp atisina

Usg sonucuna göre, yani mr değil, ultrason sonucuna göre kalp atışı da görülebilen bir gebelik var. 7-8 haftalık muhtemelen. Hayırlı olsun.

O cabayi bn 4 yıl çektim canım anlıyorum yani seni 3 tüp Bebek 2 aşılama sayısız ilaçlar ama bir türlü tedaviye cvp verilmedi sonra hiçbir tedavi uygulamadan kendiliğinden hamile kaldim
Alacak nefesi yiyecek lokması varmış demekki varsa sağlıkla gelsin yoksada zaten düşunmuon rahatlarsın ama var bence hayırlısı neyse o olsun senin ici

Bide canım o raporun tarihine bakarmisin diz hariç herşey yazmislar çünkü acaba eski bir emar sonucunmu
Diz mi? Dizi için mi mr çektirmiş? Bu mr karın bölgesi için ve bir de karın ultrason var. Dizi değil bu. Bir yanlışlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…