- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
İnternette de baktım da bazen adet donemindeyken oradaki sıvı birikimini gebelik olarak yorumluyolarmisGözünüz aydın. O zaman o usg sizin değilmiş. Size aitse bir sorun var çünkü kabak gibi kalp atışı görülebilen gebelik izlendi yazmışlar. Çok garip.
Siz ve bel ağrısı var dedim ayrıntılı ultrason istedi sebebini bnde bilmiyorumDiz mi? Dizi için mi mr çektirmiş? Bu mr karın bölgesi için ve bir de karın ultrason var. Dizi değil bu. Bir yanlışlık var.
Gebelik olsa zaten kanda çıkardı doktor ada sordum mesela sizin iki çocuğunuz var ama belkide siz on kez gebe kalıyorsunuz onlar da sağlıksız gebelik olunca siz farketmeden dusuyodur dedi pek buna anlam veremedim ama bu şekilde olduGözünüz aydın. O zaman o usg sizin değilmiş. Size aitse bir sorun var çünkü kabak gibi kalp atışı görülebilen gebelik izlendi yazmışlar. Çok garip.
Dizler bel pelvik organlar hepsi için ayrı rapor hazırlanmış burda paylaştığım pelvik için olan raporDiz mi? Dizi için mi mr çektirmiş? Bu mr karın bölgesi için ve bir de karın ultrason var. Dizi değil bu. Bir yanlışlık var.
Hayır eski bir sonuç değil bn ilk defa emar cekildimEvet yani ya eski bir emar sonucu yada sonuclar karıştırılmış
Allah allah neden böyle bir hata yaparlar ki kesin sonuçların değişti başka bir hasta ileHayır eski bir sonuç değil bn ilk defa emar cekildim
Canım sen bu raporu doktora gösterdin mi bi yanlislik var bencedeHayır eski bir sonuç değil bn ilk defa emar cekildim
İyi de kalp atışı var anlamına geliyor fka pozitif anladığım kadarıyla. E kalp atana kadar ilerleyen gebelik de kimyasal değildir doktorun dediğine ben de anlam veremedim.Gebelik olsa zaten kanda çıkardı doktor ada sordum mesela sizin iki çocuğunuz var ama belkide siz on kez gebe kalıyorsunuz onlar da sağlıksız gebelik olunca siz farketmeden dusuyodur dedi pek buna anlam veremedim ama bu şekilde oldu
Eğer gebelik olsa kanda çıkardı öyle degilmi kanda çıkmadıİyi de kalp atışı var anlamına geliyor fka pozitif anladığım kadarıyla. E kalp atana kadar ilerleyen gebelik de kimyasal değildir doktorun dediğine ben de anlam veremedim.
Sanmıyorum karıştığını amaAllah allah neden böyle bir hata yaparlar ki kesin sonuçların değişti başka bir hasta ile
Acil doktoru baktı kesin sonuç için kan verdim kanda yok birseyCanım sen bu raporu doktora gösterdin mi bi yanlislik var bencede
Çıkardı tabii ki ama bu usg sonucunda bir karışıklık var, hem siz mr demiştiniz bu ultrason sonucu onu da mı çektirdinizEğer gebelik olsa kanda çıkardı öyle degilmi kanda çıkmadı
Ultrason çekilmedi bana ayrıntılı mr dedi doktorÇıkardı tabii ki ama bu usg sonucunda bir karışıklık var, hem siz mr demiştiniz bu ultrason sonucu onu da mı çektirdiniz
On gün sonra ya randevum var bakalım ne dicek doktorYani kesin hamile değilsiniz şu an kafamıza takılan şey bu raporda karışıklık olup olmadiği, sonuçta bir sağlık sorunu için gitmişsiniz rapor karıştı ise tekrar çekilmesi gerekir
Evet bende şimdi farkettim bu ultrason sonucu buÇıkardı tabii ki ama bu usg sonucunda bir karışıklık var, hem siz mr demiştiniz bu ultrason sonucu onu da mı çektirdiniz
Canim mutlaka kadın doğuma git ve bu raporu göster bı açıklama yapsın sanaSanmıyorum karıştığını ama
Acil doktoru baktı kesin sonuç için kan verdim kanda yok birsey
Bilmiyorum belki olabilir o şekilde. Bnden önce yaşlı bir amca girmişti acaba ona gebelik izlendi diye yazdılar mi kiEkranda kayıtlı şablonlar halinde oluyor genelde bu yazılar. Kopyala yapıştır ya da duruma kesiyorlar yazıları. Ekleyecek bir anormallik varsa onu ekliyolarlar. Muhtemelen gebelik olayını çıkarmayı unutmuşlar sizin sonucu girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?