Acil bakın nolur fka pozitif gebelik

Gözünüz aydın. O zaman o usg sizin değilmiş. Size aitse bir sorun var çünkü kabak gibi kalp atışı görülebilen gebelik izlendi yazmışlar. Çok garip.
İnternette de baktım da bazen adet donemindeyken oradaki sıvı birikimini gebelik olarak yorumluyolarmis

Gözünüz aydın. O zaman o usg sizin değilmiş. Size aitse bir sorun var çünkü kabak gibi kalp atışı görülebilen gebelik izlendi yazmışlar. Çok garip.
Gebelik olsa zaten kanda çıkardı doktor ada sordum mesela sizin iki çocuğunuz var ama belkide siz on kez gebe kalıyorsunuz onlar da sağlıksız gebelik olunca siz farketmeden dusuyodur dedi pek buna anlam veremedim ama bu şekilde oldu

İyi de kalp atışı var anlamına geliyor fka pozitif anladığım kadarıyla. E kalp atana kadar ilerleyen gebelik de kimyasal değildir doktorun dediğine ben de anlam veremedim.

İyi de kalp atışı var anlamına geliyor fka pozitif anladığım kadarıyla. E kalp atana kadar ilerleyen gebelik de kimyasal değildir doktorun dediğine ben de anlam veremedim.
Eğer gebelik olsa kanda çıkardı öyle degilmi kanda çıkmadı

Yani kesin hamile değilsiniz şu an kafamıza takılan şey bu raporda karışıklık olup olmadiği, sonuçta bir sağlık sorunu için gitmişsiniz rapor karıştı ise tekrar çekilmesi gerekir

Yani kesin hamile değilsiniz şu an kafamıza takılan şey bu raporda karışıklık olup olmadiği, sonuçta bir sağlık sorunu için gitmişsiniz rapor karıştı ise tekrar çekilmesi gerekir
On gün sonra ya randevum var bakalım ne dicek doktor

Ekranda kayıtlı şablonlar halinde oluyor genelde bu yazılar. Kopyala yapıştır ya da duruma kesiyorlar yazıları. Ekleyecek bir anormallik varsa onu ekliyolarlar. Muhtemelen gebelik olayını çıkarmayı unutmuşlar sizin sonucu girerken

Bilmiyorum belki olabilir o şekilde. Bnden önce yaşlı bir amca girmişti acaba ona gebelik izlendi diye yazdılar mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…