- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Annesini gece yatırmamış, derken? Çocuk gece boyunca huzursuz olmuş, anne uyumamış manasında mı, yoksa anne mi uyutmamış gece?Annesini gece yatırmamış
Tam teşekküllü büyük bir hastaneye gitsinler, durumu ciddi gibi.
Kızlar aile suan delirmiş durumda yarın farklı bir hastaneye gidecekler ama bugun yetişemezlermiş lütfen dua edin bişi cıkmasın ..Neden hemen acile gitmemişler anlamıyorum. Kafa çarpması çok ciddidir.allah korusun inşallah birşey olmaz..
Yigenim annesini yatırmadı ..Annesini gece yatırmamış, derken? Çocuk gece boyunca huzursuz olmuş, anne uyumamış manasında mı, yoksa anne mi uyutmamış gece?
Geçmiş olsun bir üniversite hastanesine falan götürün.
Kostuk bunu cocugunda yaşayan var mı diye soruyorumKk ne yapsın koşun acile
Ama çözüm bulunmamışsa başka hastaneye koşmanız lazımdıKostuk bunu cocugunda yaşayan var mı diye soruyorum
Yesemeyiz bu saatte yarın artıkAma çözüm bulunmamışsa başka hastaneye koşmanız lazımdı
Özele gidemez misiniz yaYesemeyiz bu saatte yarın artık
Allah Allah çok ilginç, inşallah bir sorun çıkmaz ama aklınızda bulunsun bir daha ilk yapmanız gereken şey hemen doktora gitmek ve kafasını vurmuşken uyumasına izin vermemek.Yigenim annesini yatırmadı ..
Konu sahibi yurt dışında yaşıyormuş profiline göre, yeğeninin de öyle olduğunu varsayıyorum. Yanılıyorsam düzeltsinNerde yaşıyorlar,
Devlet yada özel hastanelerin acil bölümleri 7/24 hizmet verir.
Yetişememe gibi bir durum söz konusu değil.
Üstelik düşmeye bağlı sıvı gelmişse tomografiyi acil doktoru da isteyebiliyor.
Nasıl durabiliyorlar aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?