- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Sağ ve sol bacak boğumları eşit mi peki
Kalça çıkığı yoksa boğumlar eşit olmasa da olur yani. Zaten büyüdükçe zayıflayacak ve boğumlar bir yaşa doğru kayboluyorSağ ve sol bacak boğumları eşit değil bu yuzden kalça çıkığı sandılar ilk 1. Ay filmde değerler farklı cıktı 2.Ay tekrar film çekildi duzelmis ama 6.ayında röntgen cekelim dedi rontgende sıkıntı çıkmadı 7.ayın sonuna doğru ben bogumlarin aynı hizada olmadığını ve sol bacağını biraz farklı görünce tekrar doktora göturduk tekrar röntgen çekti normal cıktı ortopedi görsün dedi ortopedi cocugunuzda kalça çıkığı yok nadir bebeklerde olabiliyor böyle dedi kendinden boğumlar eşitlenir mi
Kalça çıkığı tesbiti için 7 ay geç bıraz ıkı aylıkken ultrasonla bakılıp ona göre tedavi sekli belirlenir çocuk ortopedi uzmanına gıdın en net cevabı o verecektir inşallah hiç bir sıkıntı yoktur gülerek büyütün
Dosya ekle- fotoğraf arşivi . Bu seçenek çıkmıyor mu? Gerçi bence anlayan anladı :)
Canım özelden atayim sen paylaşır mısın lütfenDosya ekle- fotoğraf arşivi . Bu seçenek çıkmıyor mu? Gerçi bence anlayan anladı :)
DenerimCanım özelden atayim sen paylaşır mısın lütfen
D vitaminini kullanılmışmıydınız?Canım ilk aylardaki filmler vs çekildi bir sıkıntı yoktu sonradan bogumlarin eşit olmadığını gordum bu nedenle tekrar röntgen çekti kalça çıkığı yok ama boğumlar eşit değil
Kızlar selamun aleykum lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar bebeğim 7.ayini bitirecek kiş cocugu oldugu icin sol kalça çekirdeği olusmamis ve farkettik sol bacagindaki bacal cizgileri birbiriyle aynı hizada değil bu tarz durumlarda kalça çıkığından supheleniyorlarmis ama film de bir sıkıntı çıkmadı cekirdegin olusmasi icin bol bol güneş alacak benim kafama taktigim bu farklilik kendinden geçermi bu farklılığın cekirdekle ilgisi yokmuş fotoğraf ekliyorum nolur bir fikir verin moralim cok bozuk
Fotoğraf eklenmiyor
D vitaminini kullanılmışmıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?