- Konu Sahibi sendemibrutus
-
iyi günler illa 2 bacağındaki boğumlar eşit olacak diye bir durum yok , benim kızımda kalça çıkıklığı olduğundan dolayı
dr tavsiyesinde bulunmamı istersen istanbul medical park doç dr mehmet müfik orak ı öneririm.
1 buçuk ay özel pavlik bandaj kullandık şu an 3 yaşını geçti sorun yokTedavi oldu mu pekiBenim oglumda kalça çıkığı yok rabbim şifa versin
Kangaruda tasiyin bol bol ... ama M durusuna dikkat edin!
ya şimdi yamuk çekmişsiniz herhalde.kızlar fotoğrafı pc den yukledım lutfen bakar mısınız
Resimdekine lütfen dikkat edin. Dogru kullanirsaniz cookk faydasini görüceksiniz. Yanlis kullanimda zarar verir.Evet kangurumuz var kullanıcam
Kalça çıkığı hakkında vs. Hiç birşey bilmiyorum ama yaşadığım ülkede Türkiye kadar yeterli güneş olmadığı için bebeklere D vitamini veriyorlar . Sana da güneş filan demişler ya canım, sor doktoruna istersen belki ekstra D vitamini de önerir , daha kolay olur düzelir herşey
Korkmayin bazen gelişimin tamamlanamasi biraz uzun sürüyor benim yegenimde de olmuştu. Çok şükür bi sıkıntısı yok.gecmis olsunKızlar selamun aleykum lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar bebeğim 7.ayini bitirecek kiş cocugu oldugu icin sol kalça çekirdeği olusmamis ve farkettik sol bacagindaki bacal cizgileri birbiriyle aynı hizada değil bu tarz durumlarda kalça çıkığından supheleniyorlarmis ama film de bir sıkıntı çıkmadı cekirdegin olusmasi icin bol bol güneş alacak benim kafama taktigim bu farklilik kendinden geçermi bu farklılığın cekirdekle ilgisi yokmuş fotoğraf ekliyorum nolur bir fikir verin moralim cok bozuk
Fotoğraf eklenmiyor
KesinlikleAnne olmak gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?