- 13 Mayıs 2016
- 47
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi coolgirlasfg
-
Erkek değilim ama sinirli bir kızım küfür pek etmem zaten ama istisna işteSen erkek misin?
Eğer değilsen o son cümlede kii iğrenç kelime neyin nesi.
Çok itici geliyor bana hemcinslerimin erkek tarzı kufurlerinden.!!!!!
45 yaşındayım. Bu konu beni aşar.
Yaşın ne önemi var kıskançlık duygusu her bayanda vardır napicam ben en yakin kiz arkadasimdan nefret etmeye başladımsevinim sitede en yaslı benim hissine kapılıyorum coğu zaman
Al benden de o kadar.sevinim sitede en yaslı benim hissine kapılıyorum coğu zaman
sorması ayıptır siz kaç?sanırım en yaşlısı benim.sevinim sitede en yaslı benim hissine kapılıyorum coğu zaman
Etme yine de o tarz küfür...Erkek değilim ama sinirli bir kızım küfür pek etmem zaten ama istisna işte
sorması ayıptır siz kaç?sanırım en yaşlısı benim.
Bende 40 benide aşar. .hatta o son küfür cümlesi bence bütün kadınları aşar.45 yaşındayım. Bu konu beni aşar.
Yahu uyku uyuyamiyorum ikisininde allah belasını versin paroldan zehirlenicem yaKız arkadaşın çok sinsi.
Aralarındaki muhabbet her an bi yerlere varabilir.
Kızın senin arkandan sevgilinle bu şekilde konuşması anlat anlatma muhabbeti bile yeterli ilişkiyi kesmen ve hesap sorman için resmen ikili oynuyor bence yüzüne gülüp sevgiline sırnaşıyo ama sevgilin de hiç de az değil ne halt ettiği belirsiz.
Benim salak sevgilim futbolcu malum kaslarida baya var bacaginin fotografini atmış ıştebacak kası fotosu nasıl oluyor ben oraya takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?