- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Şimdi konuştum tekrar söyledim ama dediginiz gibi götürme taraftarı degil. Benim yaptıgım şey risk ve kedi için de hoş degil bir kafesin içinde, ne yapacağını bilmiyorum, sorumlu hissediyorum kendimi sokak hayvanı oldugu icinEger hamile olmasaydınız bakın derdim ama hamile olunca iş degişmiş komşunuza aöyleyin bence sonuçta bebeginiz için sorun teşkil ediyor özele görüp aşıları yapılsa sorun olmaz ama komşunuz oek gmtürme taraftarı degil
Sepette ve hiç elimi sürmedim yine de mi tehlikeli diyorsunuzGebelikte bilinmeyen sokak hayvanı çok tehlikeli. Lütfen kediyi komşunuza verin, onun sorunu olsun.
Öyle degil şimdi bu kediyi veriyoruz onlara onlar bize göstermeden tedavi ediyor ve sonra saldık diye arıyorlar. Biz de görmediğimiz için tedavi etme ve salma sürecinde endişe yaşıyoruztedavi bitince salmalarında ne gibi bi mahsur var. siz de tedavisi bitince eve almayıp salacaksınız sonuçta
o zaman özel veteriner ya da hayvan hakları dernekleri ile iletişime geçinÖyle degil şimdi bu kediyi veriyoruz onlara onlar bize göstermeden tedavi ediyor ve sonra saldık diye arıyorlar. Biz de görmediğimiz için tedavi etme ve salma sürecinde endişe yaşıyoruz
Şunu da ekleyeyim benim güvendiğim devletin veterineri var ama onlar bilmedikleri için buna da güvenmiyortedavi bitince salmalarında ne gibi bi mahsur var. siz de tedavisi bitince eve almayıp salacaksınız sonuçta
Hayvan hakları ilgilenmiyor daha önce denedim özel için de benim imkanım yok onların var ama zorla götürün diyemem kio zaman özel veteriner ya da hayvan hakları dernekleri ile iletişime geçin
Devlete götürmeye müsade etmiyor güvenmediği için çünkü onlar teslim alıyorlar ve salarlen sadece saldık diye arıyorlarKıyamam çok üzüldüm yazengin ama bi veterinere vericek parasi yok vay be... siz yinede devletin veterinerine götürün, en azindan tedavileri yapılır. Yada instagramda kedi kopek sayfalari var onlara yazip sahiplendirebilirsiniz. Baska bir çözüm gelmiyor aklıma
bir şey olmaz korkmayın.. ellememişsiniz bile.. ben hamileyken severdim sokak kedilerini...Arkadaslar zaten Evhamli bir yapıya sahibim. Sizce hiç elimi sürmeden sepette durması bi zarar verir mi bebegime
Benim maddi imkanım yok bu nedenle sadece belediye veterinerine bırakıp gelebilirim.
Komşum bir veteriner araştıralım o zamana kadar dursun diyor ama kedi de sepette iki büklüm resmen
Canım hayvanın sesi kısık diyorsun hasta olup olmadığı belli değil. Hastaysa virüsü var, bakterisi var, doğuştan taşıdığı rahatsızlık olabilir. Sepette tamam ama o hayvan çiş kaka yapacak. Havayla bulaşan bakteriler dahi var. En başta toksoplazma var ki çok tehlikeli bebek için. Bu senin sorunun değildi, komşun ilgilenmek istiyorsa kendi evine almış. Bende hayvanları çok severim ama önce can sonra canan. Sizin durumunuz kediyle ilgilenmeye uygun değil. Verin kadına, ne yapıyorsa yapsın, sizden rica etmesi hata zaten.Sepette ve hiç elimi sürmedim yine de mi tehlikeli diyorsunuz
E hem onu kabul etmiyor hem bunu. Öyle sey olur mu madem güvenmiyor ozel veterinere götürsün. Siz simdi salmasanız yarin tekrar sokağa bırakıcaksiniz. En azindan devlette tedavisi yapılırDevlete götürmeye müsade etmiyor güvenmediği için çünkü onlar teslim alıyorlar ve salarlen sadece saldık diye arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?