Acil bir kedi sorunu

Zaten şuan damla ve krem var kediler için de kullanılan, bunları kullanıyoruz ama tedavisi için yeterli degil bence durumu daha kötü. Evet süt vermiyoruz esinlikle

Sorum lu hissetmenize gerek yok herkes getirdigi hayvana baka bilmeli komşunuz temizlesin evin içinde baksın yani

Eğer siz balkona koymayip eve alabiliyorsaniz komsunuzda evine alabilir.Bence komsunuz ilgilenmek istemiyor tatlı dille sorumluluğu size atmış.Benim için risk var dedi doktorum sanırım bunu senin evine alman daha doğru olacak demelisiniz.

Şunu da ekleyeyim benim güvendiğim devletin veterineri var ama onlar bilmedikleri için buna da güvenmiyor

Eeee paralari var ama hayvani veterinere goturmuyorlar
Siz devlete goturmek istiyorsunuz ama onu da istemiyorlar
Ne yapsin peki bu hayvan oyle gozu iltihapli sekilde aci cekerek mi yasasin?
Belli ki eninde sonunda sokakta kalacak bu hayvan bari tedavisini yaptirin. Belediye veterinerine goturun tedavisini yapsinlar bari oyle hayvan dussun sokaga.

götürseler ne olacakmış?
hamile olmasanız sepette durmasına bile gönlüm razı olmaz ama önce kendi canımız, haklısınız.
komşuyu boş verin siz alın götürün veterinere, iyileştikten sonra zaten salsınlar o kendi başının çaresine bakacaktır ama kendi kedimden biliyorum şuan onu kafeste tutmak eziyet.

Hayvanin gozu nasil suan? Fotograf atma sansiniz var mi? Burnu da akiyor mu?

Eger tamamen kapaliysa krem damla vs surunce acilmiyorsa gozunu kaybedebilir. Belki de gozu iceride curumus bile olabilir. Ama gozu gozukuyorsa umut var demektir.

Durumu krem ve damla ile iyilesecek kadar basit olabilir de olmayabilir de. Yani iyilesmesi icin antibiyotik gerekebilir.

Kedi gözü iltihaplanması çok hafife alınacak bi durum değil. Gözünü kaybedebilir. Sadece krem ve damla ile de geçeceğini düşünmüyorum. Bizim kendimiz evde yaşadığı halde, gözü enfeksiyon kaptığında veteriner antibiyotik iğne vuruyor. Kaldı ki bu hayvan dışarda kim bilir nasıl bi mikrop kaptı.

Hanımefendi komşunuzun gönlü olsun diye çocuğunuzu özürlü doğurmaya razı mı geleceksiniz.100 kişiden 90 kişinin başına gelmemesi 10 kişinin başına gelmesi neyi değiştirir.O on kişiden biri olursanız istatistiklerin hiçbir anlamı kalmaz.Kendinize ve bebeğinize hiç mi kıymet vermiyorsunuz? üstelik kedi acı çekiyor, öylece sepette yatacak değil, götürün belediye veterinerine şuan yaşadığı şeyden daha faydalı olacaktır.Doktor beğenmeyecek kadar duyarlı ama kedinin o halde beklemesini umursamayacak kadar umursamaz komşunuzda kırılırsa kırılsın.

Devletin veterine niye guvenmediginizj anlayamadim , kedi mi yiyorlar orda yoksa testler icin denek olarak mi kullaniyorlar ? Sorun nedir yani?
Goturum veterinere elbette

Öyle degil şimdi bu kediyi veriyoruz onlara onlar bize göstermeden tedavi ediyor ve sonra saldık diye arıyorlar. Biz de görmediğimiz için tedavi etme ve salma sürecinde endişe yaşıyoruz
Ben de kedi sahibiyim ve sokakta hasta bir kedi götürdüğümde onlar ilk beni arıyor tedavisi bitti gelip alabilirsiniz diye eğer gidip almazsanız sokağa salıyorlar. Şimdiye kadar hiç götürdünüz mü? Bölgeden bölgeye bu kural değişiyor mu bilmiyorum tabiki. Bana sorarsanız komşunuzu beklemeyin siz götürün. Onun için bu sokaktaki hayvan değerli olsaydı evinin bir köşesinde bakabilirdi. Sonuçta hamilesiniz alerjiniz olabilir hiçbir bilginiz olmayan bir kedi.

Belediyeyi aradığım zaman eger bize verirseniz size teslim etmeyiz diyorlar. Bunu daha önce çok yaşadım. Hamilelik öncesi zaten kedilerle çok ilgiliydim. Ya sürekli getirip götürecegiz ya da teslim edeceğiz ama onlar tedavi sonunda geri vermeyecek. İşleyiş böyle malesef.
Eşi müsaade etmiyor yani eşi de hayvanlarla ilgileniyor ama evde durmasına müsaade etmiyor. Şimdi onun banyosunda duruyor. Akşam veya yarın veterinere götürecek ama kesin degil bu da

Devletin veterine niye guvenmediginizj anlayamadim , kedi mi yiyorlar orda yoksa testler icin denek olarak mi kullaniyorlar ? Sorun nedir yani?
Goturum veterinere elbette
Güvenmiyorum çünkü bazı tecrübelerim var bunun illa denek vs ile ilgisi olmak zorunda mı?

Komşunun gönlü olması ile ilgisi nedir allah aşkına? Ben vicdanen rahat olmadığım için aldım komsu gönlü yapmak işin degil bir "can" için. Ayrıca şuan böyle kalacak degil zaten bir karar vermek için konu açtım hem de komşum vs işin degil kedi işin en iyisi neyse o.

Zaten sonunda sokakta olacak ama onlar istiyor ki gözlerinin önünde bahçede olsun. Gözünün de krem ve damla ile geçecegini sanıyorlar. Ben mutlaka götürmek gerektigini söyledim ya onlar ya ben kararı da o verecek şimdilik de onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…