- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Zaten şuan damla ve krem var kediler için de kullanılan, bunları kullanıyoruz ama tedavisi için yeterli degil bence durumu daha kötü. Evet süt vermiyoruz esinlikleEn azından veterinerin bitrine gidip danışın ve bir ilaç tavsiyesi isteyin, durumu anlatın. zaten hayvanların bizler ile ortak ilaçları var gidip eczaneden alın ve gözündeki durumu çözmeye çalışın, çünkü o iltihap yavru kediler için öldürücüdür, buarada süt falanda vermeyin yaş mama alıp verebilirsiniz marketten
Sorum lu hissetmenize gerek yok herkes getirdigi hayvana baka bilmeli komşunuz temizlesin evin içinde baksın yaniŞimdi konuştum tekrar söyledim ama dediginiz gibi götürme taraftarı degil. Benim yaptıgım şey risk ve kedi için de hoş degil bir kafesin içinde, ne yapacağını bilmiyorum, sorumlu hissediyorum kendimi sokak hayvanı oldugu icin
Şunu da ekleyeyim benim güvendiğim devletin veterineri var ama onlar bilmedikleri için buna da güvenmiyor
Devlete götürmeye müsade etmiyor güvenmediği için çünkü onlar teslim alıyorlar ve salarlen sadece saldık diye arıyorlar
Ben de kedi sahibiyim ve sokakta hasta bir kedi götürdüğümde onlar ilk beni arıyor tedavisi bitti gelip alabilirsiniz diye eğer gidip almazsanız sokağa salıyorlar. Şimdiye kadar hiç götürdünüz mü? Bölgeden bölgeye bu kural değişiyor mu bilmiyorum tabiki. Bana sorarsanız komşunuzu beklemeyin siz götürün. Onun için bu sokaktaki hayvan değerli olsaydı evinin bir köşesinde bakabilirdi. Sonuçta hamilesiniz alerjiniz olabilir hiçbir bilginiz olmayan bir kedi.Öyle degil şimdi bu kediyi veriyoruz onlara onlar bize göstermeden tedavi ediyor ve sonra saldık diye arıyorlar. Biz de görmediğimiz için tedavi etme ve salma sürecinde endişe yaşıyoruz
Belediyeyi aradığım zaman eger bize verirseniz size teslim etmeyiz diyorlar. Bunu daha önce çok yaşadım. Hamilelik öncesi zaten kedilerle çok ilgiliydim. Ya sürekli getirip götürecegiz ya da teslim edeceğiz ama onlar tedavi sonunda geri vermeyecek. İşleyiş böyle malesef.Ben de kedi sahibiyim ve sokakta hasta bir kedi götürdüğümde onlar ilk beni arıyor tedavisi bitti gelip alabilirsiniz diye eğer gidip almazsanız sokağa salıyorlar. Şimdiye kadar hiç götürdünüz mü? Bölgeden bölgeye bu kural değişiyor mu bilmiyorum tabiki. Bana sorarsanız komşunuzu beklemeyin siz götürün. Onun için bu sokaktaki hayvan değerli olsaydı evinin bir köşesinde bakabilirdi. Sonuçta hamilesiniz alerjiniz olabilir hiçbir bilginiz olmayan bir kedi.
Güvenmiyorum çünkü bazı tecrübelerim var bunun illa denek vs ile ilgisi olmak zorunda mı?Devletin veterine niye guvenmediginizj anlayamadim , kedi mi yiyorlar orda yoksa testler icin denek olarak mi kullaniyorlar ? Sorun nedir yani?
Goturum veterinere elbette
Komşunun gönlü olması ile ilgisi nedir allah aşkına? Ben vicdanen rahat olmadığım için aldım komsu gönlü yapmak işin degil bir "can" için. Ayrıca şuan böyle kalacak degil zaten bir karar vermek için konu açtım hem de komşum vs işin degil kedi işin en iyisi neyse o.Hanımefendi komşunuzun gönlü olsun diye çocuğunuzu özürlü doğurmaya razı mı geleceksiniz.100 kişiden 90 kişinin başına gelmemesi 10 kişinin başına gelmesi neyi değiştirir.O on kişiden biri olursanız istatistiklerin hiçbir anlamı kalmaz.Kendinize ve bebeğinize hiç mi kıymet vermiyorsunuz? üstelik kedi acı çekiyor, öylece sepette yatacak değil, götürün belediye veterinerine şuan yaşadığı şeyden daha faydalı olacaktır.Doktor beğenmeyecek kadar duyarlı ama kedinin o halde beklemesini umursamayacak kadar umursamaz komşunuzda kırılırsa kırılsın.
Az önce konuştuk şuan onda kedi akşam veterinere götürecek sanırım karar değiştirirse salmaya karar verirse ben götürmeyi düşünüyorumSorum lu hissetmenize gerek yok herkes getirdigi hayvana baka bilmeli komşunuz temizlesin evin içinde baksın yani
Sizdeki hangi belediye bilmiyorum ama bizde teslim edince geri almak yasakBelediye direk salmıyor ,götürün müsaitliğiniz varsa tedavi olunca alırsınız geri
Haklısınız benim kendi ev kedim de vsr ama yine de temkinli olmam lazım çünkü hem veteriner hem doktorum uyarmıştı tedirginlik yaşıyorumHastalik bulasacak olsa sokakta gezerken de bulasabilir yerden kalkan tozdan ben o kadar kediyle hasir nesirim ki bana bulasirdi :)
Zaten sonunda sokakta olacak ama onlar istiyor ki gözlerinin önünde bahçede olsun. Gözünün de krem ve damla ile geçecegini sanıyorlar. Ben mutlaka götürmek gerektigini söyledim ya onlar ya ben kararı da o verecek şimdilik de ondaEeee paralari var ama hayvani veterinere goturmuyorlar
Siz devlete goturmek istiyorsunuz ama onu da istemiyorlar
Ne yapsin peki bu hayvan oyle gozu iltihapli sekilde aci cekerek mi yasasin?
Belli ki eninde sonunda sokakta kalacak bu hayvan bari tedavisini yaptirin. Belediye veterinerine goturun tedavisini yapsinlar bari oyle hayvan dussun sokaga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?