Acil biri arkadasima tarot fali bakabilirmi, bende YILDIZNAME bakarim bakana

canım bu aralar üzülmüşsün.eski erkek arkadaşın senin güvenilir biri olduğunu düşünüyor.erkek arkadaşınla onun bir hatası yüzünden mi ayrıldınız.o seninle barışmasının pek mümkün olduğunu düşünmyor galiba.canım bu eskisinin sıkıntıları var baya bir bunalmış.
canım kusura bakma falını tam yorumlayamadım.ben sana sonra tekrar baksam olur mu? canım sıkıldı birşeye de. bugün yada yarın bakarım :2:

canım çok güzel yorumlamışsın gerçekten yani bazı şeyler farklı ama onlarda benim durumumu bilmediğin için.bizim çocuğumuz yok ama atart kartı ve kız çocuğu hep çıkıyor kız çocuğu hep onda çıkıyor bazen ters bazen düz. atartta çıkıyor.barışmak istiyor ama ben ona güvenmiyorum onu aranırken yakaladım şimdi de yine daha barışmadan yine sorun yaşadık o yüzden moralim bozuk sana bakıcam kusura bakma böyle olduğu için

Olur tabi, ne zaman uygun olursan bakarsin , fal bu olum kalim meselesi degil ya :)
Neye taktiysan kafani bosver gercekten degmiyo hicbirsey senden onemli degil

Ay arkadaşlar bayağı çok bilgi verilmiş.Bana da bakarmısınııız,kritik ve üzüntülü bir dönemdeyim.
Burcum kova
yaş 35
beyaz ten ,yeşil göz siyah saç
onun burcu ikizler ,yaş 28, beyaz ten yeşil göz kumral saç
Ayrılık olup olmayacağı belli değil..
Hangi fal bakmak isterseniz olur..

canım eski erkek arkadaşını hala düşünyorsun aklın hala onda.sana söyledikleri doğru.sende ona güveniyorsun.geçmişte esmer bir kadın yüzünden sıkıntı yaşamışsın.erkek arkadaşınla arasında birşey olduğundan mı şüphelendin.bazı kararsızlıkların var tam olarak ne yapman gerektiğini bilemiyorsun.senin önemsemediğin bir düşmanın var o bu kişiyi sende biliyorsun bu sana zarar vermek isterken kendine zarar veren biri.olaylar karşısınca akıllıca kararlar alabiliyorsun.yakın zamanda yine bir karar vereceksin ve bu karar neticesinde hem iş hayatını hem özel hayatını etkileyen olumlu bir karar olacak.eski erkek arkadaşınla barışma göremedim.ilerde hayatına açık kumral biri girebilir .

benim hayatimda kimse yok biri hayatima girecek mi ? eski sevgilim donecek mi ? ona da bakar misin ? eski erkek arkadasim koyu kumral koyu kahve gozlu
ben kendimi selcuksassa aliyorum destede benim eski sevgilimi de aral aliyorum

Rica etsem bana da bakar misin?

Canımm lütfennnnn banada bakk çok kötüyümm ihtiyacım var fala
Ben yaş 19 beyaz tenli kahvrengi gözlü ikizler burcuym boyum 160
Erkek arkadaş yaş 27 esmer 177 boy başak burcu ayrıyız lütfen bakk onun gözüde kahve rengi

kızlar banada bakabılırmı bırı acaba , yas 20 eşim 27 beyaz tenlıyım eşim esmer 65 kıloyum esim 60 goz rengım ela eşim kahve rengı

Merhaba bana da bakalirmisiniz? Bende size kahve veya tarot falı balarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım şimdi morralim çok bozuk bilgilerini yazarsan daha sonra bakarım ama sen bana tarot bakarsasan çok sevinirim

Merhaba bana da bakalirmisiniz? Bende size kahve veya tarot falı balarım

canım şimdi morralim çok bozuk bilgilerini yazarsan daha sonra bakarım ama sen bana tarot bakarsasan çok sevinirim

Tabikide bakarım sen hangi bilgileri istiyorsun?? Sen kendine 10 tane tarot kartı sec internetten onları bana sırayla yaz bana yolla bende sana yorumlayım çünkü kartları senin seçmen lazım

sağol canım katina için saç ten göz rengin gerekiyor eğer ilişkin varsa ikinizin bilgileri gerekiyor.bende tarot destesi var kendim çektim kartlarımı
1 büyücü düz
2 kılıç şovalyesi düz
3 kılıç prensi ters
7 kupa 4lüsü düz
5 kılıç ası düz
6 kılı 5lisi düz
7 kupa ası ters
8 kupa 6lısı ters
9 yılsım 7lisi ters
10 tılsım 5lisi ters

Şimdi arkadaşım çok ğüçlü oldugunu baya çaba harcadıgın ancak bu çabalarında biraz yetersiz kalmısson. Kılıç sovalyesinde baya savas verdiğini ama bunların hep sorunlarla sonuçlanmıs. Bişi diyecegim bu kartları çekerken umutsuzluk içindemi çektin kartların hep olumsuzluklara dair çıkmıs. Yükselişli inişli hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…