Sanirim siz kavgali ayrilmissiniz
bu erkek senin tavirlarini anlamladiramiyor, bugune kadar senle ilgili bildiklerini yanlis oldugunu seni taniyamadigini anlamis, ne yapacagini bilmiyor , herhalde senin onu reddetmen buna sebep olmus
Sen gayet rahat cikmissin , oyle uzuntun falan yok ask mesk islerinden dolayi bir problem icinde degilsin
Senin maddi bir sikintin olmus olabilir ancak atlatacaksin, yalniz zamani var, bunu da is bulacagina yoruyorum, gec dahi olsa bulacagin is sana buyuk kismet getirecek bir is (attart cikti ustiune actigim kagitta)
Ilerleyen gunlerde ask konusunda bu erkek yeniden bir karar vermeni isteyebilir, yani sana yeniden donmek isteyecek gibi duruyor.Hatta soyle diyeyim kumral acik tenli baska bir erkek (yasi daha buyuk) ile bu erkek arasinda bir karar vermek durumunda kalabilirsin.
Bu erkek su sira bir gencten veya bir cocuktan dolayi sikinti yasiyor (ikinizden birinin cocugu varsa ozellikle ilk evlilikten cocougu olanlarda cok cikiyor bu kart) veya cocuk sahibi olmaya+evlenmeye gec kaliyorum diye hayiflaniyor olabilir (ben hayiflandigi seceneginin agir bastigini dusunuyorum)
Yalniz bu erkek seni seviyor ve ve ayrilik sebebiyle de baya mutsuz , bu falda baska kadin cikmadi, Islerin duzelecegi sen istersen yeniden bir araya geleceginiz ciikti sonuc olarak
canım bu aralar üzülmüşsün.eski erkek arkadaşın senin güvenilir biri olduğunu düşünüyor.erkek arkadaşınla onun bir hatası yüzünden mi ayrıldınız.o seninle barışmasının pek mümkün olduğunu düşünmyor galiba.canım bu eskisinin sıkıntıları var baya bir bunalmış.
canım kusura bakma falını tam yorumlayamadım.ben sana sonra tekrar baksam olur mu? canım sıkıldı birşeye de. bugün yada yarın bakarım :2:
Olur tabi, ne zaman uygun olursan bakarsin , fal bu olum kalim meselesi degil ya :)
Neye taktiysan kafani bosver gercekten degmiyo hicbirsey senden onemli degil
benim hayatimda kimse yok biri hayatima girecek mi ? eski sevgilim donecek mi ? ona da bakar misin ? eski erkek arkadasim koyu kumral koyu kahve gozlu
ben kendimi selcuksassa aliyorum destede benim eski sevgilimi de aral aliyorum
canım eski erkek arkadaşını hala düşünyorsun aklın hala onda.sana söyledikleri doğru.sende ona güveniyorsun.geçmişte esmer bir kadın yüzünden sıkıntı yaşamışsın.erkek arkadaşınla arasında birşey olduğundan mı şüphelendin.bazı kararsızlıkların var tam olarak ne yapman gerektiğini bilemiyorsun.senin önemsemediğin bir düşmanın var o bu kişiyi sende biliyorsun bu sana zarar vermek isterken kendine zarar veren biri.olaylar karşısınca akıllıca kararlar alabiliyorsun.yakın zamanda yine bir karar vereceksin ve bu karar neticesinde hem iş hayatını hem özel hayatını etkileyen olumlu bir karar olacak.eski erkek arkadaşınla barışma göremedim.ilerde hayatına açık kumral biri girebilir .
canım eski erkek arkadaşını hala düşünyorsun aklın hala onda.sana söyledikleri doğru.sende ona güveniyorsun.geçmişte esmer bir kadın yüzünden sıkıntı yaşamışsın.erkek arkadaşınla arasında birşey olduğundan mı şüphelendin.bazı kararsızlıkların var tam olarak ne yapman gerektiğini bilemiyorsun.senin önemsemediğin bir düşmanın var o bu kişiyi sende biliyorsun bu sana zarar vermek isterken kendine zarar veren biri.olaylar karşısınca akıllıca kararlar alabiliyorsun.yakın zamanda yine bir karar vereceksin ve bu karar neticesinde hem iş hayatını hem özel hayatını etkileyen olumlu bir karar olacak.eski erkek arkadaşınla barışma göremedim.ilerde hayatına açık kumral biri girebilir .
canım bu aralar üzülmüşsün.eski erkek arkadaşın senin güvenilir biri olduğunu düşünüyor.erkek arkadaşınla onun bir hatası yüzünden mi ayrıldınız.o seninle barışmasının pek mümkün olduğunu düşünmyor galiba.canım bu eskisinin sıkıntıları var baya bir bunalmış.
canım kusura bakma falını tam yorumlayamadım.ben sana sonra tekrar baksam olur mu? canım sıkıldı birşeye de. bugün yada yarın bakarım :2:
Merhaba bana da bakalirmisiniz? Bende size kahve veya tarot falı balarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım şimdi morralim çok bozuk bilgilerini yazarsan daha sonra bakarım ama sen bana tarot bakarsasan çok sevinirim
Tabikide bakarım sen hangi bilgileri istiyorsun?? Sen kendine 10 tane tarot kartı sec internetten onları bana sırayla yaz bana yolla bende sana yorumlayım çünkü kartları senin seçmen lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım katina için saç ten göz rengin gerekiyor eğer ilişkin varsa ikinizin bilgileri gerekiyor.bende tarot destesi var kendim çektim kartlarımı
1 büyücü düz
2 kılıç şovalyesi düz
3 kılıç prensi ters
7 kupa 4lüsü düz
5 kılıç ası düz
6 kılı 5lisi düz
7 kupa ası ters
8 kupa 6lısı ters
9 yılsım 7lisi ters
10 tılsım 5lisi ters
Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?