Acil biri arkadasima tarot fali bakabilirmi, bende YILDIZNAME bakarim bakana

tarot ben biliyorm ama bana bazı bılgıler gereklı yas ten ve göz renklerı.yıldıznamede cok merak edıyorum söyledıklerınız cıkıyomu genellıkle.

canım arkdaşın evlilik planları yapıyormuş iyi niyetli biriymiş iyi niyeti suistimal edilmiş.tam böyle istediğim gibi biri karşıma çıktı evleneceğim kişi bu diye düşünürken ani bir ayrılık yaşamış.bir anda olmuş herşey.burada arkadaşın mantığıyla hareket etmek istemiş.geleceğini düşünerek böyle bir karar almış.bugünlerde kalp kırıklığı yaşıyor ama çok çok kendini yıpratmıyor.anladığım kadarıyla aayrılmayı isteyende arkadaşın.yakın zamanda ikilemde kalıp bu olaylardan uzaklaşmayı kaçmakta denebilir seçebilir.kafasını dinlemek için artık kendi kabuğuna yada başka bir yere gidip yalnız kalıp düşünecek yaşadıklarını ölçüp tartacak.sevgilisinin maddi sorunları mı vardı.erkek arkadaşı su grubundan birimiydi öyle ise ilerde ondan bir teklif yada haber alabilir .eğer sevgilsi su grubu değilse o zaman yeni bir iş teklifi alabilir.fakat kararsızlık yada yanlış bir karar verebilir

Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim

canım yıldızname me bakmana gerek yok zaten daha önce hem kahve falıma hemde yıldızname me bakmıştın öptüm seni iyi geceler

Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim

Erkek, Yas 27 göz mavi ten beyaz, evet cikio özelden anne adinla ismini yazarsan bakarim

ask hayatıyla ilgili oldugunu düşünerek buna göre bakıyorum canım.
bu erkek cok karısık aklında bir sürü sorun var.maddi anlamdada sıkıntısı var ama belli etmek istemiyor.sevgilisinden ayrılcak yada ayrılmıs gibi görünüyor.arada güven problemi çıkmış kendi içinde zamana bırakmayı seçmiş gibi.ölçüp tartıcak.
Tartismalarda siddetten uzak durmali.bunu biliyor ve uzak durmayı seçmiş gibi.aslıdna cok iyi niyetli biri bu görünüyor.derdi iyi niyetinin kullanılmaya calısılması gibi.kandırılmaktan korkuyor.temkinli davranmaya çalısıyor.
bu kişi sabırlı ve düzenli biri. kartta hayallere dalacagi bir dönem cıktı kendi kendine şöylemi böylemi olmalı gibi plan yapıyor. İçindeki anlayis, derin sempati ve kırılgan ruhu iliskilerindeki özeni gösteriyor.
Isteklerine ulasmak için önüne çikan firsatlari degerlendirmeli .bir takım fırsatlar cıkıcak önüne iyi anlamda. Moralinin yükselecegi ve kendine olan güvenin artacagi bir döneme girecek. Bu dönem derin ve canli bir iliskiyi gösteriyor.bu ilişki için biraz zaman var bence.sabretmeli su sıralar.önce kendini dinlemeli zaman gectıkten sonra mutlu olucak suan mutsuz görünüyor.belli zaman sonra ise gercek askı buldugunu düşünücek ve elinden geleni yapıcak.sabır ve inancla mutlu sona ilerleyecek.bu kadar cıktı canım.

TSK ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…