Acil biri arkadasima tarot fali bakabilirmi, bende YILDIZNAME bakarim bakana

cnm ya arkadaşım için rica etmiştim senden bakarmısın bekliyor oda

canm arkadasına sonra bakayım mı 8 tane baktım bugun ve butun enerjım gıttı sımdı baksam öylesıne olucak gıbı daha enerjık bı zamanımda guzelce bakmak ıstıyorum.sallamak ıstemıyorum.sonra bakım olurmu.

Biri lütfen arkadasima tarot fali baksin, bende bakana yildizname bakarim

tarot icin:
dileginizin konusu nedir, ask mi, is mi, saglik mi,
dileyenin yasi , cinsiyeti ve burcu nedir? bu bilgiler lazim bana , isterseniz tarot yerine katina da bakarim hatta katinayi ask konusu icin kesinlikle cok daha fazla tavsiye ederim.

Yildiname icin
annemin adi:aysel
benim adim:ceren
dogum yilim:1978,oglak burcuyum, ve dogum yerim Elazig
bildigim kadariyla bunlar yeterli olacaktir yildizname icin

canım benim falıma bakarmısın istersen bende sana bakarım

canım benim falıma bakarmısın istersen bende sana bakarım

tabi birbirimize bakalim iyi olur
ben kendime pek bakabildigimi dusunmuyorum,

benim su an is bulamama derdim var, is icin bakabilir misin bana ? veya genelk mi bakiyorsun bilmiyorum
tipim kumral diger bilgileri yazmistim zaten

Ben katinayi iyi bakitigimi dusunuyorum, hayatinda biri varsa onun icin bakabilirim sac ve goz renklerinizi veririsen

hayatımda biri yokta eskisi var yeni ayrıldık benle barışmaya çalışıyordu bu ben istemedim.bunun niyeti nedir hayatında başkası varmı .barışma olacak mı? hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek.
ben sarışın beyaz tenli kahve gözlyüm katinada kendime dostar ı seçiyorum .canım birde bende işsizim yakın zamanda iş bulabilecekmiyim. sorular zorlarsa seni genel bak kafana göre bende yazıcam şimdi yorumunu

eskisini yazmayı unutmuşum.kahverengi saçlı yeşil gözlü beyaz tenli genç biri

eskisini yazmayı unutmuşum.kahverengi saçlı yeşil gözlü beyaz tenli genç biri

benim hayatimda kimse yok biri hayatima girecek mi ? eski sevgilim donecek mi ? ona da bakar misin ? eski erkek arkadasim koyu kumral koyu kahve gozlu
ben kendimi selcuksassa aliyorum destede benim eski sevgilimi de aral aliyorum

canım sen evlimisin

Sanirim siz kavgali ayrilmissiniz
bu erkek senin tavirlarini anlamladiramiyor, bugune kadar senle ilgili bildiklerini yanlis oldugunu seni taniyamadigini anlamis, ne yapacagini bilmiyor , herhalde senin onu reddetmen buna sebep olmus
Sen gayet rahat cikmissin , oyle uzuntun falan yok ask mesk islerinden dolayi bir problem icinde degilsin
Senin maddi bir sikintin olmus olabilir ancak atlatacaksin, yalniz zamani var, bunu da is bulacagina yoruyorum, gec dahi olsa bulacagin is sana buyuk kismet getirecek bir is (attart cikti ustiune actigim kagitta)
Ilerleyen gunlerde ask konusunda bu erkek yeniden bir karar vermeni isteyebilir, yani sana yeniden donmek isteyecek gibi duruyor.Hatta soyle diyeyim kumral acik tenli baska bir erkek (yasi daha buyuk) ile bu erkek arasinda bir karar vermek durumunda kalabilirsin.

Bu erkek su sira bir gencten veya bir cocuktan dolayi sikinti yasiyor (ikinizden birinin cocugu varsa ozellikle ilk evlilikten cocougu olanlarda cok cikiyor bu kart) veya cocuk sahibi olmaya+evlenmeye gec kaliyorum diye hayiflaniyor olabilir (ben hayiflandigi seceneginin agir bastigini dusunuyorum)
Yalniz bu erkek seni seviyor ve ve ayrilik sebebiyle de baya mutsuz , bu falda baska kadin cikmadi, Islerin duzelecegi sen istersen yeniden bir araya geleceginiz ciikti sonuc olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…