acil biri bana yardım etsin lütfen çaresizim, çare sizsiniz...

Yani bilmiyorum herkez oyle kolay kolay bosanmiyor neler neler cekenler var guzelce konus esinle anlarsa tamam anlamazsa yapacak birsey yok o zaman dusunursun dusunursunuz
bende bu sekılde dusunuyorum gercekten bı ıkı gun bekleyıp konusacagım olursa olur olmazsa olmaz konusmak ıcın bıle gelmıyor kı eve

senınde basına gelsın ınsallah dıcemde demek ıstemıyorum

nıye anlatıyosun huzursuzluk olmasın dıye bosanma olmasın dıye cocuk babasız buyumesın dıye bı suru sey o anı anlatarak atlatıyosun o unutuyo ama senın aklından cıkmıyor
Ya o manada demedim baska seyler yaparak da dikkatini cekebilirsiniz biraz ozel oldu ama yani ben olsam esimin hosuna giden bir ismi agzima bile almam o zaman daha cok soguyacak senden

Ya bazı konuları okuyunca yok artık diyorum. Aklım almıyor, nasıl birşey bu.
Aslında sizde herşeyin farkındasınız. Yani olmaaaz böyle evlilik yürümeeeez. Eşinizle konuştunuz tamam canım sen haklısın dedi bi daha böyle isteklerim olmayacak dedi ve bitecek mi. Böyle fantazileri olan adam bundan vaz mı geçecek. Artık istemeyecek başka kadınları hayal etmeyecek mi. Balık baştan kokar demişler. Aileniz arkanızda kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz. Arkanıza bile bakmayın. Lütfen kendinize SAYGI duyun değerinizi bilin

İğrendim resmen midem kalktı bu nasıl bişeydir yaaa. Adamın aynazlığına bak sana başkasını anlattırıyor sende anlatıyorsun. İki taraf için de iğrenç bişey adamın senden bunu istemesi iğrenç senin bu u yapman kabul edilebilir bişey değil bana göre ama büyük konuşmayalım Allah kimsenin başına vermesin. Başıma gelse ben kabul edemem doğrusu. Düzelir inşallah diyecem ama çok inancım yok bu konuda..

Yok ya ne boşanması!
Emekler ne olacak?
Zaten hep bu Sapık ve şiddet yanlısı adamların eşleri emek veriyor evliliğe.
Biz haybeye Evliyiz işte.

Yok ya ne boşanması!
Emekler ne olacak?
Zaten hep bu Sapık ve şiddet yanlısı adamların eşleri emek veriyor evliliğe.
Biz haybeye Evliyiz işte.
Bosanmasin Mi yani
Gurursuz, karaktersiz ama evlimi kalsin

Konu sahibesine ve konuya fake fake demeden önce bir dinlesenizde yardım etmeye çalışsanız nasıl olur?
Fake olduğundan Şüphe ettiğinizde bildirseniz de ona biz karar versek süper olacakta ama işte illa tutamıyoruz kendimizi fake yazıyoruz.

Kusura bakmayın daldım ama arada istiyor böyle...

Bosanmasin Mi yani
Gurursuz, karaktersiz ama evlimi kalsin
Boşanmasın tabee!
Anlatsın diğer kadınları sevişirken.
Herhalde bu da evliliğe verilen emeklerden biri oluyor.
Boşan kardeş, deyince olay çıkıyor bari olaya tersinden yanaşayım dedim.

Ben mesajınızın en çok "kufurler ettı evden gıttı gecede gelmıcem dedı ve gelmedı gece cocua tek basıma bakmak zorunda kaldım" bölümüne takıldım.

Adamla herhangi bir sıkıntınız yok da çocuğa bir gece yalnız bakmayı sorun ettiniz gibi olmuş yani...

Hani cinsel istekleri; küfürleri, bağırması çağırması değil de sizi çocukla bırakması

Çocuk tedavi ile oldu demişsiniz, tedavi sebebi kimden kaynaklı idi. Eşinizin hem psikolojik hem de fiziksel cinsel sıkıntıları mı var acaba?

Bir de işiniz de varmış; istemiyorsanız boşanın; çocuk var yalnız nasıl bakarım vs çok da engelleyici olmamalı; boşananların nerede ise tamamına yakınının çocuğu var.

Çocuklar size yük olmaz; istemediğiniz evlilikler daha fazla yük olur...

fantezi konusunda bilemiyorum. sapıklık da demeyeceğim, orası sizin bileceğiniz iş ama 50.000lik arabaya bakması sacmalık. herkes ederi kadar alsa keske. parasının yettiği kadar...
1 yasındakı cocukla evı terk edıp sizi yalnız bırakması hıc hos degıl
siz git desenız dahi gitmemeliydi bence

Kusura bakmayın ama kolay kolay kimse boşanmaz diyorsunuz lakin konu sahibesinin Eşiyle ilgili anlattıklarına bakılırsa, konu sahibesi özür dilerim ama eşiniz sapkın.
Tanıdığınız bildiğiniz insanları size saydırarak ilişki yaşıyor, bu hem sizi aşağılamaktır hemde eşinizin o kadınlarla ilgili sapkınlığıdır.

Bir kadın Eşinden çok şeyler görebilir, şiddet, alkol, kumar belki hepsini göğüsleyip yıllarca susar, susmamalı ama hadi sustu diyelim lakin böyle bir sapkınlıkta çocuğumuz babasız kalmasın evlilik yürüsün diyemez, dememeli, ben boşanırdım, bu kadar net, bu ülkede bir sapkın Tarafından gencecik bir kız öldürüldü biliyorsunuz değil mi?
Eşi ne dedi? Bana da neler yapıyordu dedi, annesi neler Anlattı, eşiniz için demiyorum Yanlışta anlamayın, sonra birden eşimi kötülüyorlar diyor insanlar, birşey anlatmaya çalışıyorum size, olabilme ihtimali olan, göz ardı etmemeniz gereken bir duruma dikkat çekmeye çalışıyorum, umuyorum incitmiyorumdur.

Arkanızda aileniz var, işiniz var, siz oturup bir düşünün tekrar, Çaresiz değilsiniz.

demek ki çevrenizde ki kadınlara karşı acaip derecede cinsel dürtüleri var... ben böyle bir şeye katlanamazdım

Ne arabası, ne gitmesi bunlara sorun gözüyle bakamadım bile su baskalarını anlat kısmını okudukdan sonra..

Ya adam herseyi ister yani isteyebilir sapikligundan manyakligindan ama kadinin anlatmasi ben onu anlamiyorum o bosanmamak icin aralari iyi olsun diye soyluyorda oyle anlatinca daha cok senden sogur baskalarina karşı ilgi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…