Her konuya fake diyip sabote etmenin ne alemi var. Bakarsiniz inandirici bulmazsaniz yorum yapmassiniz olur biter. Bu lafim sadece size degil genelleme yaptim. Fake mi degil mi diye tartismanin hic anlami yok.[/Q
gıtmıyor terapıste falan kabul etmıyor galıba gercekten ayrılmam gerekıyor ama zorlu bı surecBence eşin psikolojik olarak ii değil. Sen eşinle konuş çift terapisine gidin. Bir çocuğunuz var sonuçta onun için Son bir şans verin bence
nıye anlatıyosun huzursuzluk olmasın dıye bosanma olmasın dıye cocuk babasız buyumesın dıye bı suru sey o anı anlatarak atlatıyosun o unutuyo ama senın aklından cıkmıyorO da bana anlamsiz geldi o istiyorsa sen neden anlatiyorsun valla bu erkeklerden hersey beklenir
bende bu sekılde dusunuyorum gercekten bı ıkı gun bekleyıp konusacagım olursa olur olmazsa olmaz konusmak ıcın bıle gelmıyor kı eveYani bilmiyorum herkez oyle kolay kolay bosanmiyor neler neler cekenler var guzelce konus esinle anlarsa tamam anlamazsa yapacak birsey yok o zaman dusunursun dusunursunuz
senınde basına gelsın ınsallah dıcemde demek ıstemıyorumCok güzel bir fake konu bulmussun konu sahibi. Tebrikler!
Sonucta konuda hersey var. Ilk 2 yilda hamile kalmak var, cinsel sapiklik var ( bazeleri iste "madem bu kadar sapikti, niye bebek istedin" diyecekler). Vee araba ve borc sevdalisi var. Bide konu icinde kayin ailenin üzerine bir takim sey söylersin ve dram tam olur
Yani hic korkma konu sahibi, bu konu en azindan 20, 30 sayfa olur
Ya o manada demedim baska seyler yaparak da dikkatini cekebilirsiniz biraz ozel oldu ama yani ben olsam esimin hosuna giden bir ismi agzima bile almam o zaman daha cok soguyacak sendennıye anlatıyosun huzursuzluk olmasın dıye bosanma olmasın dıye cocuk babasız buyumesın dıye bı suru sey o anı anlatarak atlatıyosun o unutuyo ama senın aklından cıkmıyor
Bosanmasin Mi yaniYok ya ne boşanması!
Emekler ne olacak?
Zaten hep bu Sapık ve şiddet yanlısı adamların eşleri emek veriyor evliliğe.
Biz haybeye Evliyiz işte.
Boşanmasın tabee!Bosanmasin Mi yani
Gurursuz, karaktersiz ama evlimi kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?