acil biri bana yardım etsin lütfen çaresizim, çare sizsiniz...

Gerizekalı,aşağılık,sapık,iğrenç kocalarınız evden gidince niye bu kadar karalar bağlıyosunuz ben de onu anlamıyorum. Mozaşist misiniz arkadaş?
 
ne anlatmani istiyor mesela kadınların neyini anlatıyorsun merak ettim
 
Kocana çıktır git hayatımdan diyeceksin, bu kadar basit. Adam sapık herhalde. İşin gücün iyiymiş bunu mu çekeceksin? Olmasa bile çekilmez...
 
Canm öncelikle allah yardımcın olsun. Hakkaten kolay deil anlattıkların ama herseyden önemlisi beraber bişeyleri paylaşırken başka kadınları anlattırması çok kötü ve çirkin.seni kullanarak başka birinin hayaliyle bu şekilde davranması çok kırıcı. Bu adamın psikolojisi baya bozuk arkadaşım o belli benim anlamadigim çevrenizde olan insanları tanidiklarimi anlatmanı istiyor eğer öyleyse o insanlarla karşılaştığında hicmi utanıyorum bu çok sapıkca bi duygu ve sağlıklı değil.
Araba konusuna gelince borca giriyor sonrada ailemden yardım alıyoruz demişsin ya tabiki bi şekilde çoğu aile evladına yardımcı olmaya çalışıyor ama eşin maalesef onlara güveniyor.
Canm tabiki hayat senin kalbin çok kırık belli sana diyebilecegim tek şey allah insiallah yardımcın olsun evladına ve sana bundan sonra güzel ve iyi bi hayat diliyorum kardeşim hersey gönlünce olur insiallah..
 
Baştan konu sahibesinin paylaşımı ve bir kaç yorum okudum arkadaşlar.Yorumların geneli ise eşi ithamdan öte gitmemiş arkadaş buraya bir derdim var diyerek gelmiş bence yol göstermeli bilmiyorsak kenara çekilmeliyiz.
İlk önce konu sahibesi arkadaşım sözüm sana ;
Eşinde ciddi bir cinsel tatminsizlik söz konusu.Burada sana düşen ya karşına alıp mormal bir zamanda konuşmak yada onu bir bilene götürmenin yollarını bulmak.
Amacım ukalâlık değil asla psikolojinin aşağı yukarı her yönüne az çok batıp çıkmışlığım var kimi insan görsel iletişimden kimi ise duyusal dan hoşlanır tabi bu doz aşıldığı takdirde rahatsızlık aşamadı başlar.Kimi insan diyorum çünkü bu konuda kadın erkek ayrımı yoktur.
Yani biz kadınlarında bastırılmış cinsel dürtüleri farklı şekillerde ortaya çıkabiliyor; kaldıki erkekler bu konuda daha özgür olmalarına rağmen bu gibi durumlarla karşı karşıya kalabiliyor.
Size tavsiyemi baştan belirttim çözümü çok zor olmayan bir durum onu anlayıp dimlemeye çalışın sonra hüküm verirsiniz.
Sevgiler...
 
Af buyurun bu fantezilere ortak oluyor musunuz? Ne kadar iğrenç bir durum.. lütfen agirliginizi koyun ne ne biçim şeydir. tübeler tübesi
 
sizde anlatıyormusunuz? benim başıma gelse tokatı suratına aşk ettiğim gibi yanından kalkardım bir daha da ne fantazi ne başka birşey aklına gelirdi yazık ya nasıl insanlar var yeryüzünde... allah yardımcınız olsun böyle sorumsuz bir eşe birde bir melek vermişsiniz ne kadar haketmiş düşünülür?
 
Gitmesi iyi olmuş bu ne biçim iğençliktir böyle? Seni geçtim çocuğuna bile saygısı yok mu? İnsanlar delirmiş.. cok yazık zor bi durum cok üzülüyosunuzdur ama bakın iyi işiniz var güçlü olmalısınız cocugunuz için siz o adama layık değilsiniz eminim pirlanta gibi kalbiniz vardir kendini üzüp yalniz da hissetme bizler yanindayiz dualarimiz sizinle:))
 
Fanteziye gel.
Çok monotonmuşuz biz bir daha anladım.

Arkadaşım o istiyor hadi sen niye anlatıyorsun?
Öyle de mutsuzsun böyle de.
Bari gururlu ol, her şeyi eksik bu evliliğin cinselliği de eksik kalsın bir şey olmaz.
 
'' tanıdıgınız kızları anlatıp boşalması'' bu iğrenç ve sapıkca bişşi. demek kı etrafında kım varsa pis gözle bakıyor. evet sadece bu nedenden dolayı boşanmalısın
bu iğrenç bişi cunku.
bu adam senın kardeşine de, arkadasına da, komsu kızına da, genc teyzene de.. ve daha kım varsa akraba
onlara bu gözle bakmıyorsa ben de ne olayım pis sapık..
neden böyle sapık bırıyle evlı kalıyorsun? adam etrafında kım varsa senın agzından fantezı yapıp kendını tatmın edıyor
arabayı onu bunu gec
bu sebepten dolayı boşan
nasıl kaldırabılıyorsun böyle bir şeyi..
 
Bence ya bi psikoloğa gitmesi konusunda ikna edin ya da bu işi bitirin
Ailenizin size yardım etmesinede müsaade etmeyin
Kocalarına çocuk gibi davranıp onların eksik bıraktıklarını o ya da bu şekilde tamamlayan kadınlar bunu sürekli yapmak zorunda kalırlar haberiniz olsun
Bir ay borç gelsin Kapıya gerekirse elektrikler kesilsin borçtan dolayı aklını başına alır sorumluluğunu yapar belki ama bundan sahada önemlisi eşinin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.
 
Iyi bi işim var DİYOSUNUZ aileniz destek oluyo DİYOSUNUZ
Ben çok merak ettim neden böyle hasta ruhlu bi insanla evliliğinizi sürdürüyorsunuzsürdürüyorsunuz
 
Surrender'ın dediğine Katılıyorum bide tanıdıklarını anlattırıyor olması dahada iğrenç bi durum. gündelik Hayatınızda siz ve eşiniz bu bahsi geçen yada anlattığınız yada anlattırdığı diyelim kişilerle aynı ortamda görüştüğünüzde nasıl bir ruh hali yaşıyorsunuz
Benim Aklım almadı bu konuyu
Konu açmaya gerek yok bence aklın yolu bir
çocuğuyla ilgilenmiyor
Karısıyla ilgilenmiyor
Borç yapıp duruyor
Ele güne Muhtaç ediyor
Karısını iğrenç hayallerine alet edip aşşağlıyor
Hepsini topladım
Sonuç TEK CELSE DE BOŞANMA ÇIKIYOR
 
terbiyesiz adam senleyken başkasınımı düşünüyo? miğdem bulandı bu resmen sapkınlık!!!!bunu ıslak sopayla dövecen ki adam olsun!
 
Bence en buyik sorununuz sapiklik ya..ne demek baska kadin anlatmak degil buna uymaniz o cumleyi kurmaya basladiginizda yaninizdan def etmeliainiz...nasil anlatiyosunuz ya...ne nasil anlamadim nesini anlatiyosuniz mesela ..ve ne aptalca bi tahrik bu ya utandim burda
 
Kusura bakmayın amA zaten böyle bir adamla Ömür geçmezdi.. Gitsin boşver.en fazla başlangıçta zorluk çekersin. Bir Ömür çekmekten iyidir
 
Alkolluyken birlikte olmayı kabul etmemelisiniz zaten. İkincisi böyle gurur kırıcı bir konu yeter boşanma sebebi olarak.
Araba sorunu yanında hiç kalır.
İyi bir işiniz varsa tutun bir bakıcı, boşanma davası açın ve evinizde kalın.
Bunları yapmasanız çok mutsuz olacaksınız.
Benim anlamadığım bugüne kadar nasıl kabul ettiniz bu sapıklığı ?
Başlıkta yazmışsınız ki " çare sizsiniz" . Çareyi Allah tan isteyin ve karar verip uygulayın.

Bu arada bir uzman desteği alsın demek bile gelmedi içimden.

Böyle hayal kurarak birliktelik yaşayan çok insanlar var ancak anlattırmak perdeyi yırttığını gösterir. Sizi hiçe saydığını.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…