nermin selam cnm.....çok isabetli bir karar vermissin...çok kişiden çok iyi şeyller duydum ve bnde gelecek ay gidicem murat beye.....15 gün sonra ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.....snin sorunun neydi...........
sizdeki sorun nedir.....
arkadaşlar kaç kere yazdım kimse bi şey yazmadı.hani paylaşım sitesiydi burası.acil yardım istiyorum.bursa jinemed murat erdemir hastası olan başarılı başarısız yorum yapacak herkezi bekliyorum.çünkü eşimle orada karar kıldık bursada oturmadığımız için hiç gidip görüşmedik.arkadaşım orada tedavi gördü ve ilkinde tuttu.bizde oraya gideceğiz.rica ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.
kesinlikle murat bey 1 numara benim ilk denemem ve şuan yeni anne adayıyım 6. haftama bugün girdim çok ilgili bi dr sakın tereddüt etme ve güven canım inş. rabbim sanada nasip eder canım.
çok çok tebrik ederim canım allah bütün herkese bu mutluluğu en yakın zamanda yaşatsın.bub arada bi kaç soru sorsam olur dimi.sizin problem neydi.süreç nasıl ilerledi.ne gibi tedaviler uygulandı.zaman olarak tedavi ne kadar sürdü ve ne kadar maliyet çıktı bu sorularımı yanıtlarsan çok sevineceğim.allah tamamına erdirsin.tebrikler.
arkadaşlar kaç kere yazdım kimse bi şey yazmadı.hani paylaşım sitesiydi burası.acil yardım istiyorum.bursa jinemed murat erdemir hastası olan başarılı başarısız yorum yapacak herkezi bekliyorum.çünkü eşimle orada karar kıldık bursada oturmadığımız için hiç gidip görüşmedik.arkadaşım orada tedavi gördü ve ilkinde tuttu.bizde oraya gideceğiz.rica ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.
canım ben murat beyin hastasıyım ve perşembe günü tahlil sonucum belli olacak çok iyi bir doktor ben memnun kaldım bende bursada oturmuyorum gidip geldim bazen 2 gün üst üste gitmem gerekti ama memnum tabi sonuçta umarım iyi çıkar
inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım az kalmış.hayırlı ve mutlu haberlerini bekliyor olacağım.benim de arkadaşım 8 yıl bekledi.murat beye gitti şimdi 6 aylık hamile bir oğlu olacak.inşallah senin güzel haberini de yakında alırız.sizde sorun neydi.
merhaba canım,
benim çok yakın bir arkadaşım,kardeşimden de yakın bir insan Murat beye tüp bebek yaptırdı ve ilk denemede hamile kaldı.hatta bugün belli oldu..arkadaşım çok memnun.seninle paylaşmak istedim.Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?