acil bursalı arkadaşlar

nerminden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
198
1
96
Diğer
arkadaşlar kaç kere yazdım kimse bi şey yazmadı.hani paylaşım sitesiydi burası.acil yardım istiyorum.bursa jinemed murat erdemir hastası olan başarılı başarısız yorum yapacak herkezi bekliyorum.çünkü eşimle orada karar kıldık bursada oturmadığımız için hiç gidip görüşmedik.arkadaşım orada tedavi gördü ve ilkinde tuttu.bizde oraya gideceğiz.rica ediyorum yorumlarınızı bekliyorum.

nerminden selam arkadaşım.......... ben 1 aşılama ve 3 kez tüp bebek yaptırdım...........yaptırdığım yerde acıbadem..........hepsini orda denedim ve şu anda halen bebek sahibi olamadım........ama tabiki kader kısmet işi........ben acıbademe karar vermeden önce jinemede,murat beyde karar kılmıştım.....gidip birebir görüşmüştük......güler yüzlü ve anlayışlı bir dr.......enbriyoloğununda çok iyi olduğunu duymuştum..........hakkında hayırlısı olsun.......

saol canım ya bende acıbademi düşünüyordum bayada yoğunlaşmıştık randevu için aradık nasip yurtdışındaymış bizim bursada tanıdıklar var orda kalıcaz acıbadem uzak jinemed yakın dediler bizde karar değiştirdik hayırlısı tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalan çok insan var.herşeyin hayırlısı.inşallah dileğin kabul olur burdan iyi haberlerini alırım.

ben bu aralar alternatif tıbba yöneldi.bizde 2.5 senedir uğraşıyoruz klomen+oviterolle 3 kere kullandım bide aşılama oldum baktım nasip değil tüp bebeğe karar verdik.içimden bir ses biraz daha bekle dedi.doktorumu bıraktım şimdi doğal yolla kuru incir kürü,eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyoeum.bide bu ay bal+çörekotu+tarçın karışımını uygulayacağım herşeyin hayırlısı.

nermin selam cnm.....çok isabetli bir karar vermissin...çok kişiden çok iyi şeyller duydum ve bnde gelecek ay gidicem murat beye.....15 gün sonra ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.....snin sorunun neydi...........

saol canım ya bende mayıs sonu haziran başı düşünüyorum.okulların son haftası çok ayakta kalmayım diye.biz 2,5 senedir evliyiz hiç korunmadık ama kısmet olmadı sebebsiz infertilite dedi doktor.her ay şansın çok yüksek yumurtalar iyi dedi ama hiç biri tutmadı bende kendi halimdeyim mayısa kadar.inşallah sonucun hayırlı olurda banada umut doğar.gerçi benim arkadaşım 8 sene sonunda tüp bebeğe karar verdi jinemed de ilkinde tuttu.inşallah seninde öğle olur.bol şanslar.beni sık sık bilgilendirirsen sevinirim.

sizdeki sorun nedir.....

canım ya hiç bir sorun yok diyorlar.eşim geçen eylülde varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan öncede değerleri iyiydi doktor ameliyatı gerek yok dedi biz genede yaptırdık.ameliyattan sonra sonuçlar sürekli arttı.ben tedavi gördüm genede kısmet olmadı.allah hepimizi tez zamanda bebek sahibi yapsın.sizin sorun neydi

kesinlikle murat bey 1 numara benim ilk denemem ve şuan yeni anne adayıyım 6. haftama bugün girdim çok ilgili bi dr sakın tereddüt etme ve güven canım inş. rabbim sanada nasip eder canım.

kesinlikle murat bey 1 numara benim ilk denemem ve şuan yeni anne adayıyım 6. haftama bugün girdim çok ilgili bi dr sakın tereddüt etme ve güven canım inş. rabbim sanada nasip eder canım.

çok çok tebrik ederim canım allah bütün herkese bu mutluluğu en yakın zamanda yaşatsın.bub arada bi kaç soru sorsam olur dimi.sizin problem neydi.süreç nasıl ilerledi.ne gibi tedaviler uygulandı.zaman olarak tedavi ne kadar sürdü ve ne kadar maliyet çıktı bu sorularımı yanıtlarsan çok sevineceğim.allah tamamına erdirsin.tebrikler.

sorun yok gibiydi ama yumurtalarım olgunlaşıp çatlamıyodu 7 yıllık evliyim 4. yılda rabbime şükürler olsunki bizede bu mutluluğu tattırdı isteyen herkese yaşatsın inş.hastaya göre değişiyo canım bide ben sgk dan yaptırdım ama ona rağmen 3.500 kadar tuttu ilaçlar falan tabi ilaçlar kişiden kişiye değişiyo tedavi sürecimde 1 ay sürdü ama gerçekten murat bey işinin ehli dr sadece güven derim ve hep pozitif düşün canım ltf çok güler yüzlü çok cana yakın zaten buda insanı pozitif yapıyo rabbim sanada yaşatsın bu sevinci.ve isteyen tüm arkadaşlara.

frt çok sol canım ya ben çalışıyorum mayısın sonu gibi yaptıracağım ve temmuzda 3 tede görümcemin düğünü var o arada bitmiş olması lazım.hayırlısı bende 2,5 senedir sebesiz infertilite yüzünden bebişime kavuşamadım allah inşallah banada nasip eder.bana öyle güzel bir umut kapısı açtın ki sevincimi anlatamam inşallah doğum dahil bütün 9 ayın sağlıklı,su gibi rahat ve temiz geçer.

canım ben murat beyin hastasıyım ve perşembe günü tahlil sonucum belli olacak çok iyi bir doktor ben memnun kaldım bende bursada oturmuyorum gidip geldim bazen 2 gün üst üste gitmem gerekti ama memnum tabi sonuçta umarım iyi çıkar

inşallah hayırlı bir sonuç alırsın canım az kalmış.hayırlı ve mutlu haberlerini bekliyor olacağım.benim de arkadaşım 8 yıl bekledi.murat beye gitti şimdi 6 aylık hamile bir oğlu olacak.inşallah senin güzel haberini de yakında alırız.sizde sorun neydi.

merhaba canım,
benim çok yakın bir arkadaşım,kardeşimden de yakın bir insan Murat beye tüp bebek yaptırdı ve ilk denemede hamile kaldı.hatta bugün belli oldu..arkadaşım çok memnun.seninle paylaşmak istedim.Allah gönlüne göre versin.

amin canım hayırlısı bu haberler umutlandırıyor ama bakalım allah nasip ettiyse olacak. bizdeki sorun erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk vardı.

çok sevindim ya darısı bütün isteyenlerin başına.böyle şeyler duydukça mutlu oluyorum inancım bir kat daha artıyor.allah hepimizin gönlüne göre bversin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…