amin canım hayırlısı bu haberler umutlandırıyor ama bakalım allah nasip ettiyse olacak. bizdeki sorun erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk vardı.
sağol canım
frt çok sol canım ya ben çalışıyorum mayısın sonu gibi yaptıracağım ve temmuzda 3 tede görümcemin düğünü var o arada bitmiş olması lazım.hayırlısı bende 2,5 senedir sebesiz infertilite yüzünden bebişime kavuşamadım allah inşallah banada nasip eder.bana öyle güzel bir umut kapısı açtın ki sevincimi anlatamam inşallah doğum dahil bütün 9 ayın sağlıklı,su gibi rahat ve temiz geçer.
arkadaslar bende ocak yada şubatta yaptırıcam fsh 22 yumurtalar fazla olgunlaşmıyor..aaynı sorunla giden varm...birde sgk sız ne kadar maliyeti...ALLAH herkesin gönlüne göre versin inş.
kızlar ne olduğunu bende anlamadım aslında tahlil sonucumda değerim çok düşük çıktı doktor hamilelik var gibi görünüyor ama kesin değil 2. testi yap mutlaka o zaman anlaşılacak dedi ama düşük olduğu için benim ümidim yok kimyasal yada dış gebelik olabilir. ben bandırmada oturuyorum ve burda yaptırdım testi iyi çıksın diyede özel bi yerde yaptırdım ama ümidim yine kırıldı sonucu doktoruma faksladım cumartesi tekrar test yapılacak yani
Ben çok kötüyüm sürekli ağlıyorum değerler 2 ye katlanmış ama doktorum geç tutunmuş ondan bu kadar değer düşük ama dayanamayıp düşedebilir dedi pazartesi tekrar test istedi beni bu muallak allak bullak etti pazartesi düşer yada sabit kalırsa gelişmiyor demek yükselirsede yine tahlil yine tahlil kesin bişey olsa tam oldu yada olmadı diye yoluma bakıcam ama böyle sürekli düşünmek beni kahrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?