acil bursalı arkadaşlar

zuhalecim nasıl gidiyor umudunu sıkı sıkı tutun ve inan tutunduğuna ki.ben sürekli takip ediyorum ve dualarım hep seninle.kelebek arkadaşım ne yaptın ses soluk çıkmadı yoksa karar mı değiştirdin.

canım bugün tahlil günümdü biraz moralim bozuldu yükselmiş ama ikiye katlamamış bu sefer pazartesi yine tahlil benim bu halim ne olacak bilemiyorum hep muallak

canım ya sıkma şu tatlı canını her şey olacağına varır.sen üzülünce yoluna giriyormu herşey.biraz rahat bırak kendini böyle sıkarsan olmaz güzel düşün güzel şeyler olsun.çok üzülüyorum bende inşallah herşey yoluna girer biribirimizden dualrımızı hiç eksik etmeyelim.kendine çok iyi bak mpralini yüksek tut.kendini oyalayacağın bişeyler bulmaya çalış.örgü ör çok iyi stres atar.

sağol canım ama hiç bişey kar etmiyor aklımı başka bişeye veremiyorum sonuç olmaması beni yoruyor herkesin ya katlıyor ya da 0 en azından ümitleniyor veya başka çareler aramaya başlıyorlar benim 20. günüm ve hala bekliyorum sabrım kalmadı 1000 de 1 olan şey bende her an düşme tehlikesi var acaba düştümü düşecekmi diye korkular kafayı yemezsem iyi. allah yardım etsin hepimize ve yüzümüz gülsün artık

inşallah canım ya sen gene moralini yüksek tut herşeyin hayırlısı de.biz boşveremediğimiz için bunlar oluyor.biraz boşvermesini öğrenirsek herşey yoluna girer dualrımla seninle olacak iyi haberlerini bekliyorum

malesef belirsizlik bugün biraz kötü belirtiye bıraktı değerim yine arttı fakat ikiye katlamadı doktor bu şekilde gitmesinin 2 sebebi olduğunu söyledi dış gebelik veya geç tutunmasından dolayı yaparmış ama dış gebelik olasılığı fazla yüksek seviyeye gelene kadar ilaçlara ve kan alımlarına devam hem maddi hem madevi çöküntü devam ediyor sağol destediğin için canım sen nasılsın?

nermin merhaba ben gittim murat beye çok sıcak yaklaştı benim düzensizlik olduğu için bu ay doğum kontrol hapı kullanacam bu hafta rahim filmi çektirecem inşallah temiz çıkar ondan sonra ne yapacağımıza karar verecez RABBıM ıNŞALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

inşallah kelebekcim ben rahim filmi çektirmiştim temiz çıkmıştı inşallah seninde iyi sonuç olur.bende işte mart gibi gidip tanışacağım hayırlısı şimdilik beklemedeyiz

zuhale canım ya evet haklısın belirsizlik kadar kötü bi şey yok sonucu bilsen ona göre kendini hazırlar insan ama hayat hep böyle malesef sen genede sabrını yitirme inancını korumaya devam et.iyi haberlerini bekliyor olacağım.

evet canım neyse yarın yine tahlil günüm bakalım. kendine iyi bak canım

2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

arkdaslar murat bey i düşünüyordum ama kafam karıştı çoğuda acıbadem şahin beyi öneriyorlar.......kafam kkarıştı.....ne dersiniiz......

zuhale canım çok üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı be canım sıkma kendini ben murat beye devam et derim ilkinde belki şansızlık tutmadı ama 2.de tutacak inanıyorum kendine çok iyi bak herşeyin hayırlısı de geç

filocum sen bilirsin ama acıbademde 4 kere yaptırıp tutmayanda var kafanı hiç karıştırma içine neresi siniyorsa oraya yaptır.bende şubat mart gibi tanışacağım murat beyle çok memnun kalanlar var hadi hepimiz için hayırlısı

amin canım. artık ümidim 2. ye, murat bey aradı herhalde ona gideceğiz bakalım. sende kendine iyi bak belki karşılaşırız

inşallah canım bende mart gibi gideceğim mayıs sonu haziran başı gibi de tüp bebek düşünüyoruz benim eşim 23 ekim 2008 de varikosel ameliyatı oldu o yüzden ağırdan alıyorum kendini toplaması 12-14 ay alıyormuş belki bebişim kendiliğinden gelir diye.herşeyin hayırlısı bitanem kendini üzme

canım inşallah ya ne güzel olur kendiliğinden olursa hiç uğraşmazsın hayırlısı ne diyeyim ben arayı kısa tutmaya çalışıyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi yaş gidiyor valla...

haklısın canım ya ben de hemen istiyorum ama malum öğretmenlikte çocuklarla uğraşmak zor.bide rapor alınca problem oluyor.martta gidip murat beyle tanışacağım gerekli testler varsa yaptıracağız mayısın başlarında regli tarihim tedaviye o sıralar başlıyacağım o zamana kadar yumurta kapıya dayanınca gelir belki benim inatçı bebişim senin içinde herşeyin hayırlısı olsun canim inşallah bu sefer iyi haberlerini buradan hepimiz duyacağız.dualarım hep seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…