Acil canım çok sıkkın

Emineckr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
16
0
6
34
Öncelikle Kızım 16 aylık ve hala emziriyorum göğsümde fındık kadar bir kitle gibi birşey var ilk başlarda emziriyorum süttendir dedim ama hala geçmedi ve kitle olan göğsüm diğer göğsümden küçük biraz şekilsiz gibi bir haftadırda ucunda soyulmalar var anlam veremedim sizce korkmalımıyım yarın için randovu aldım doktora gidicem kendi kendimemi sıkıntı yapıyorum acaba

Bende ıkı kıtleyle yasıyorum ılk an bende korkmus yasadıgım sehırıde bırakıp taaa Ankarada almıstım solugu üç senedır bı sorun olmadı senelık ultrason cektırıyorum sızınkı belkı yag bezesı cıkacak brlkı emzırmeye baglı olacak sız hıc o tatlı canınızı sıkıp cocugunuzun sutunude etkılemeyın yarın gıdersınız doktora bıseycık cıkmaz ALlahın ıznıyle

Amin çok teşekkür ederim En büyük korkum çocuğum zaten emziriyorum bide kötü birşey varsa onuda etkiler diye korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun. Gidip göstermekte yarar var ama inşallah bende ciddi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bazen sütle alakali durumlarda olabiliyor

Süt kanalları bazen bu şekilde kistleşebiliyor. Zamanla tekrar yok olur merak etmeyin ve tabi ki doktora gidin.

Geçmiş olsun öncelikle. Emzirirkende okabiliyo o tür şeyler bendede zararsız olan fibrokistlerden birçok var. Fakat göğüsteki şekil bozukluğu var demişsiniz bu önemli birşey. Umarım sorun çıkmaz

Aynı durum kardeşimde de vardı hatta 10 gün falan oldu doktora gideli çok şükür birşey çıkmadı yağ bezesi varmış emzirmeyi kesti biraz daha iyi şimdi ama ihmale gelmez iyi yapmışsınız randevu almakla inşallah kötü birşey çıkmaz

Öncelikle Kızım 16 aylık ve hala emziriyorum göğsümde fındık kadar bir kitle gibi birşey var ilk başlarda emziriyorum süttendir dedim ama hala geçmedi ve kitle olan göğsüm diğer göğsümden küçük biraz şekilsiz gibi bir haftadırda ucunda soyulmalar var anlam veremedim sizce korkmalımıyım yarın için randovu aldım doktora gidicem kendi kendimemi sıkıntı yapıyorum acaba
Emzirirken oluyor öyle, bence çok endişe etmeyin , yarın dr A gidecekmişsiniz zaten, kanallar tıkanmış olabilir, sağma makinesi ile sağarsanız açılır belki

Back
X