Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu acil cevap lütfen ......

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
kızlar acil yardım bugün evimizi boyamayı düşündük dışarı çıkıp boya alacagız...renk konusunda çok kararsızım yardımcı olrmusunuz tavsiye edeceginiz renkler varmı ben marshall boya düşünüyorum onun renklerinden boyayan varmı.birde boyaya sim atıp duvarı simli boyayayn varmı acil cevap

Biz polisanın silinebilir boyasını kullanıyoruz oldukça memnunuz tavsiye ederim...Salonumuzda sim var ayrıca yine polisanın siminden aldık odayı daha ferah gösteriyor ama çok yoğun sürmemenizi tavsiye ederim tek sefer geçin boyanın üzerinden :34::34::34:

biz polisanın silinebilir boyasını kullanıyoruz oldukça memnunuz tavsiye ederim...salonumuzda sim var ayrıca yine polisanın siminden aldık odayı daha ferah gösteriyor ama çok yoğun sürmemenizi tavsiye ederim tek sefer geçin boyanın üzerinden :34::34::34:

altta rengimiz fıstık yeşili birz kapatmak zor oldugundan 2 kat illaki gidilir.2 kat gidilecegi için simini az atınmı diyorsunuz *?

altta rengimiz fıstık yeşili birz kapatmak zor oldugundan 2 kat illaki gidilir.2 kat gidilecegi için simini az atınmı diyorsunuz *?

Simini boyanın üzerinden sürüyorsunuz boyanın içine katılmıyor. Boyanızı yapın kuruduktan sonra bir defa sim geçin.Boyanın içine kuaförlerin kullandıkları simlerden katanlar varmış ama onların üzerine boya tutturmak zor oluyormuş o yüzden boya için boyanın üzerine sürülenlerden alın derim ben :34::34:

Simini boyanın üzerinden sürüyorsunuz boyanın içine katılmıyor. Boyanızı yapın kuruduktan sonra bir defa sim geçin.Boyanın içine kuaförlerin kullandıkları simlerden katanlar varmış ama onların üzerine boya tutturmak zor oluyormuş o yüzden boya için boyanın üzerine sürülenlerden alın derim ben :34::34:

marshalllın bayisinde var kutunun içinde 2 tl dedi boyaya katıyorsunuz dedi orada çalışan çocuk acaba dogrumudur bayide satıldıgına göre yoksa katılanıda varmıdır

marshalllın bayisinde var kutunun içinde 2 tl dedi boyaya katıyorsunuz dedi orada çalışan çocuk acaba dogrumudur bayide satıldıgına göre yoksa katılanıda varmıdır

Bilemedim ki şimdi...Bizim aldığımız iki kiloluk boya kutusunda idi.Su gibi şeffaf sıvı içerisinde sim vardı boyanın üzerinden sürdük.Sıvı kuruduğundan ve şeffaf olduğundan belli olmadı.Boyanın içine katılanın yoğunluğunu nasıl ayarlayacaksınız ki :44::44::44: Biraz profesyonel işi gibi geldi bana her yere eşit dağıtmak :26::26::26:

üzerine sürün derken pardon anlamadım rulonun üzerine simi serpip boyasız ruloyu duvaramı sürecegiz

üzerine sürün derken pardon anlamadım rulonun üzerine simi serpip boyasız ruloyu duvaramı sürecegiz

Şimdi şöyle düşün; suyun içerisinde sim var. Boya işiniz tamamen bittikten sonra boyanız kuruduktan sonra sim boyanın özel fırçasını(sim için ayrı fırça aldık çünkü boya fırçalarına yapışıp kalıyormuş duvara geçmiyormuş sünger bir fırça) sime batırıp duvara fırça yardımıyla sürüyorsunuz.Su kuruyor ve sadece sim kalıyor...(Su dediğim simin şeffaf boyası)

Benim bahsettiğim sim

$42554477-5fd0-484a-824e-d26b55d31bc4.webp

bende mutfağımda kullanmıştım simli boyayı. sen iki kat boya süreceksen ilk katını simsiz sür ikinci katı sürerken boyanın içine o kuaförlerin kullandığı simlerden kat. boyayı iyice karıştır sonra rulonla duvara ikinci kat olarak simli boyayı sür. biz öyle yapmıştık. simler boyayla beraber duvara yapışıp kalıyor sonradan dökülme falanda olmuyor.

bende mutfağımda kullanmıştım simli boyayı. sen iki kat boya süreceksen ilk katını simsiz sür ikinci katı sürerken boyanın içine o kuaförlerin kullandığı simlerden kat. boyayı iyice karıştır sonra rulonla duvara ikinci kat olarak simli boyayı sür. biz öyle yapmıştık. simler boyayla beraber duvara yapışıp kalıyor sonradan dökülme falanda olmuyor.

güzel oldumu peki?
acaba duvarınızın resmini çekiP KOYABİLİRMİSİNZ?

Kuaförlerin kullandığı simin üzerine boya tutmadığını söyleyenler var...Ne kadar doğru bilemiyorum ama zımpara gerekiyormuş bir sonraki boyada :26::26:

güzel oldumu peki?
acaba duvarınızın resmini çekiP KOYABİLİRMİSİNZ?

resim koymasın hiç bilmiyorum ama güzel oldu özlellikle gece şık yanınca onlarda parlıyor ama benim mutfağımda tek duvar boyaydı diğerleri dolap ve perde altı kalıyor o yüzden gözüme hoş gözüküyor. lakin tüm evi boyarmısın dersen boyamam.komşumun evinde görmüştüm tüm evi simliydi ve onlarda benim gibi boyanın içine katıp yapmışlar.bir duvara baktım ışıldıyor diğerine baktım ışıldıyor gözlerim bir tuhaf oldu öyle gece kulübü gibi sanki yıldızlar duvarlara yağmış gibi.siz deneyin yinede belki seversiniz...

bir dahaki boyamada simler kaybolurmu yeni boyanın altında kalırmı bilmiyorum boyanınca görücez artık.

Canım bizde marshal boyayla boyadık evımızı kırık beyaz boyadık ve içine beyaz sim attık.İnanılmaz güzel duruyor kesınlıkle boyanın ıcıne sim atmalısın.Işıkta çokgüzel parlıyor.

Back
X