• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap sinirden çıldırıcam

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
Sevgilimle 4 gündür konusmuyoduk. Dün bi şekilde konuşmaya başladık. Aramız soğuk tabi. Her neyse sosyal medya hesabında benim bi türlü isinamadigim bi kız var fotolarini begeniyodu rahatsız oluyorum dedim kaç kere tamam silicem aa unutmuşum falan filan bugün bi baktım kızın paylaştığı hem kapak hem profil begenilmis deliye döndüm. Soylendim durdum tamam sildim çıkarttım arkadasliktan falan dedi tabi dışardan gorunmuyo silip silmedigi memlekette olduğu için buluşup bakamıyorum da begenileride geri al dedim daha tik yok siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bu ilk değil daha 2 hafta önce instagram dan dolayida kıyamet koparttim akillanmamis

Geçerli bi sebebim varsa kıza gıcık olmak için ve Israrla devam ediyorsa beğeniye ayrılırdım.

Bunu somut olarak anlatamam ki isinmadim bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu
Isınamadım yazıyor evet ama ben bunun nedenini soruyorum zaten. Nedeni yazmıyordu.
Herneyse, kızın sevgilinize ilgisi var ve o hala sevgilinizin listesinde öyle mi, ben olsam bunundan getiririm.
Ha belki de ilgisi yoktur sevgilinize öyle gelmiştir, bu da ihtimal dahilinde.

Geçerli bi sebebim varsa kıza gıcık olmak için ve Israrla devam ediyorsa beğeniye ayrılırdım.
Sende kadınsın bilirsin somut bişey olmasa bile isinmazsin ya hani öyle bişey üstelik bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu begeniyi geri al dedim daha okunmadi bile mesajim sen sürekli unuttum ayağına lafının cignenmesni hazmedebilir misjn

Isınamadım yazıyor evet ama ben bunun nedenini soruyorum zaten. Nedeni yazmıyordu.
Herneyse, kızın sevgilinize ilgisi var ve o hala sevgilinizin listesinde öyle mi, ben olsam bunundan getiririm.
Ha belki de ilgisi yoktur sevgilinize öyle gelmiştir, bu da ihtimal dahilinde.
Her seferinde kıyamet kopuyo ama akillanmiyo ben eminim kızın bunda gözü var

Sende kadınsın bilirsin somut bişey olmasa bile isinmazsin ya hani öyle bişey üstelik bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu begeniyi geri al dedim daha okunmadi bile mesajim sen sürekli unuttum ayağına lafının cignenmesni hazmedebilir misjn

Tabi ki hayır canım. Ama bu sefer sevgilimden de şüphelenirdim, profilinde size ait bir iz var mı sevgilinizin bir de o kıZda beğeniye devam ediyor mu

Aynı şeyi sen yapsan kim bilir neler derdi.
Bence ilişkini gözden geçirmelisin.

Tabi ki hayır canım. Ama bu sefer sevgilimden de şüphelenirdim, profilinde size ait bir iz var mı sevgilinizin bir de o kıZda beğeniye devam ediyor mu
Yalan yok uzun bir süredir o beğenmiyor memlekete gitmeden instagram yüzünden kavga ettik korkudan bütün kızları çıkarttı ama buda uzun zamandır begenmiyodu kızı bugün sok oldum

Yalan yok uzun bir süredir o beğenmiyor memlekete gitmeden instagram yüzünden kavga ettik korkudan bütün kızları çıkarttı ama buda uzun zamandır begenmiyodu kızı bugün sok oldum

Canım erkeklere sessiz uzaktan güzel görünen kızlar Kolay geliyor. Yerinde olsam bir süre susar takip ederdim hareketlerini üstüne gitmezdim. Resmen en ufak kavganızda kızlara beğeni yağdırıyor

4 gündür kavgaliydik zaten çok kotuyum suan ben onun için kimleri sildim 1 dk tereddüt etmeden

Eğer vazgeçmiyorsa konuştuğu biridir.
O yüzden resti çekin bence, hiç sevmem böyle olayları.
Yani anlayışlı olmak mümkün değil.

Canım erkeklere sessiz uzaktan güzel görünen kızlar Kolay geliyor. Yerinde olsam bir süre susar takip ederdim hareketlerini üstüne gitmezdim. Resmen en ufak kavganızda kızlara beğeni yağdırıyor
Ayağını kırdı dün biliyo musun:))) Allah biliyo zerre cız etmedi icim çok çektirdi bana hala da akillanmiyo o dediginide denedim gene aynı

Back
X