• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap sinirden çıldırıcam

Vay köftehor...

Unutmuş muş.. resmini beğenirken de aklına gelmiyormuş demek ki haspaam..
Ya direk öylemi? sen bilirsin canım ben hiiiiç gelemem böyle şeyleri o kadar mezhebi geniş değilim de koy postayıı..

Bak o zaman nasıl yanıp tutuşuyor.. ama hemen ama 5 gün sonra..
Bulunmaz hint kumaşı sanki.. yeni heyecanlar bilmem neler.. heyecanınıza tüküreyim..
Dellendim
:KK34:

Vay köftehor...

Ya direk öylemi? sen bilirsin canım ben hiiiiç gelemem böyle şeyleri o kadar mezhebi geniş değilim de koy postayıı..

Bulunmaz hint kumaşı sanki.. yeni heyecanlar bilmem neler.. heyecanınıza tüküreyim..
Dellendim
Bıktım inan hala almadi begeniyi şimdi demek beni takmiyosun deyip engeli basmak istiyorum sence olur mu

Bıktım inan hala almadi begeniyi şimdi demek beni takmiyosun deyip engeli basmak istiyorum sence olur mu

Beni takmıyorsun değil de..

Seni kaç defa uyarmıştım artık buna beni mecbur bıraktın de.. ben gelemem böyle şeylere yolun açık ola de çek git..

Ya zaten uğraşırsa uğraşır affettirir yoksa eğer yine işine gelir kurtulmuş olursun..
o ne yaa.. :KK12:

sevgilisi sizsiniz ısrarla başka kızların fotoğrafını beğeniyor. üstelik dile getirmişsiniz rahatsızlığınızı. basın tekmeyi uğraşmaya değmez

Hesapları kapatmanız en doğrusu . Geri kalmış ülkelere sosyal ağlar empoze edilir ki halk birbiriyle uğraşmaktan ufku göremesin :( sanki yazılımını biz yapmışız gibi en çok takipçisi olan biziz :(

Bu kadar baskı müdahale neden? Sevgilinize mi güvenmiyorsunuz kendinize mi? Ya adam bi kızın saçma sapan sosyal ağdan foto beğenmesiyle sizi aldatacaksa zaten olmaz olsun öyle sevgili. Siz neden onun için çevrenizden vazgeçtiniz? İnsanlar neden sevgili bulunca çevresindeki diğer insanlara öcü gözüyle bakıo? Ya kusura bakmayın herkes desteklemiş ama bana böyle mevzular saçma geliyor.

Vay köftehor...

Dellendim
Kız faceini dondurdu

Çok yüksek ihtimalle kızla iletişim halinde... Aynı şey benim de Başıma gelmişti, Kızın fotosunu beğenmişti bende sil o kızı demiştim ve kız saniyesinde fotoyu kaldırmıştı , bunlarla Ömür Geçmez canım, hiç vakit kaybetme salla gitsin, ben öyle Yaptım kurtuldum

Back
X