• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap sinirden çıldırıcam

kızın dondurmasından sanane? kız dondursa ne olur dondurmasa ne olur. iletişimin tek yolu face mi?

Valla dondurması bir şeyi değiştirmez bacım.. sen tavrını koy gene neden dondurdu vs. bunlara gerek var mı sence..

ilgilenme bırak.. bu arada başka hesaptan baktın sanırım seni engellemediğine bu kadar emin olduğuna göre?
Evet kardeşimden baktım

Sevgilimle 4 gündür konusmuyoduk. Dün bi şekilde konuşmaya başladık. Aramız soğuk tabi. Her neyse sosyal medya hesabında benim bi türlü isinamadigim bi kız var fotolarini begeniyodu rahatsız oluyorum dedim kaç kere tamam silicem aa unutmuşum falan filan bugün bi baktım kızın paylaştığı hem kapak hem profil begenilmis deliye döndüm. Soylendim durdum tamam sildim çıkarttım arkadasliktan falan dedi tabi dışardan gorunmuyo silip silmedigi memlekette olduğu için buluşup bakamıyorum da begenileride geri al dedim daha tik yok siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bu ilk değil daha 2 hafta önce instagram dan dolayida kıyamet koparttim akillanmamis
Kızla tanışıyorlar mı ? Yakınlar mı yani

Sevgilimle 4 gündür konusmuyoduk. Dün bi şekilde konuşmaya başladık. Aramız soğuk tabi. Her neyse sosyal medya hesabında benim bi türlü isinamadigim bi kız var fotolarini begeniyodu rahatsız oluyorum dedim kaç kere tamam silicem aa unutmuşum falan filan bugün bi baktım kızın paylaştığı hem kapak hem profil begenilmis deliye döndüm. Soylendim durdum tamam sildim çıkarttım arkadasliktan falan dedi tabi dışardan gorunmuyo silip silmedigi memlekette olduğu için buluşup bakamıyorum da begenileride geri al dedim daha tik yok siz yerimde olsaydınız ne yapardınız bu ilk değil daha 2 hafta önce instagram dan dolayida kıyamet koparttim akillanmamis
Senin sevgilin adam olmaz gibi.

kızın bunda gözü var diyorsun da sevgilinin de ondan kalır bir yanı yok
anlaşıldığı üzere

kendısıne yazan bır kızın fotolarını begeniyosa yol ver gıtsın sevgılı mı kalmadı sana gercekten sevse bu sıkıntıları yasamazdın

Böyle olayların altından illa ki bir şey çıkıyor. Ayrıldıktan sonra bir de bakıyorsun ki o kızla birlikte...Çok oluyor bunlar :KK20:

İşte bunlar hep sosyal medyadan...
Facebook yokken bu kavga sebepleri de yoktu mesela.

Senin zorunla yapacaksa yapmasın.kızacagını bile bile yapıyorsa o adam anca ömrünü yer.

Bu sosyal platformlar daha çok yuva yıkar

Kıskandırmak için yapmış olabilir
Kızdan hoşlansa açık açık fotoğrafını beğenmez. Göreceğinizi bilir.

kızın gözü vardır tamam ama SEVGİLİN DE O KIZA BOŞ DEĞİL bence haberin olsun..
hatta aralarında bişeyler ufaktan ufaktan yaşanıyor bile olabilir dkkatli ol.geçmişte benzer birşey başımdan geçmişti..
kıza ısınamadım diyorsun, kadınlar hisseder.
bundan sonrası sende..

Bence sen huylanmissan onunda kizda gözünün oldugunu anlamissindir yoksa nerden gözüne carpacak bu kiz? ve senin demen üstüne halen resimleri begenilcek ve silinmicek?

kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
konu sahibi hakkını helal et.

kızlar konu açacaktım ama benzer gibi bi durum olunca buraya yazayım dedim
sinirden uyuyamıyorum ben de şuan
yalnız benimki sevgili mevzuu değil evliyim.
eşimin benle evlenmeden çok önceden beri tanıştığı bir kız arkadaşı var. şu meşhur "kanka" muhabbeti.
neyse bu kız annesini kaybetmiş babasıyla yaşıyor.
evlendikten sonra ben de tanıştım kızla çok defalar görüştük. evime de geldi.
genel olarak kızın tavırlarından hoşlanmıyorum. ama annesini kaybetmiş olduğu için bugüne kadar içim elvermedi kalbini kırmaya, yapamadım.
ancak dün akşamki son olay bana resmen sinir krizi geçirtti.
eşim uzun bi süreliğine şehir dışına çıkacaktı bugün.
biz de dün koştur koştur eksiklerini vs tamamlıyoruz. valizi de hazır değidi hala.
neyse bu kız zaten haftalardır gitmeden bşyler yapalım görüşelim diye hem beni hem eşimi arıyordu. ama biz fırsat bulamamıştık. 1 gün önce de eşimin ailesi ile dışarda yemeğe çıktık. bu kız ben de geleyim demiş. neyse eşim ne dedi artık bilmiyorum tabi ki gelmedi yemeğe.
dün de avm deyiz. eşim alışveriş yapıyor. ben de bi yerde oturdum bekliyorum. akşam 8 olmuş daha eve dönüp valiz hazırlıcaz.bu kız hala görüşme derdinde . eşimi aramış ulaşamamış. bana meaj attı X e ulaşamıyorum acil diye.ben de yine (dedim ya kalbini kırmak istemedim yapamadım) tamam söylerim dedim. neyse yoğun ısrar üzerine gece 10 bucukta bi yarım saat görüşeim dedik. bu arada asıl sinirimi bozan ne zaman biraraya gelsek bu kız eşime aşırı samimi davranıyor. sarılmalar ikide bir omzuna dokunmalar falan. ve kendisi de yaptığı densizliğin farkında ki; birgün bana demişti ki ben X i çok seviyorum ama kardeşim gib dedi. ben de güldüm geçtim filan.
ama dün akşam da aynı şekilde davranınca çok sinirlendim. yine ortamda rezillik çıkarmamak için sustum. ki yolda giderken eşime tembih ettim bak o tarz yılışık hareketler yapmasına izin vermeyeceksin. mesafeli olacaksın diye.
tabii lafımın hükmü olmadı.
kızlar sinirden ölüyorum. evde de yalnızım. eşim gitti bu sabah . ne yapayım allah aşkına. kızın cesareti ayrı sinirimi bozuyor. eşimin evlendikten sonra hala kanka ayağına bekarlığındaki gibi bu samimiyeti sürdürmesi beni ayrı çileden çıkarıyor.
konu sahibi hakkını helal et.
Siz en iyisi yeni bir konu açın,bu şekilde pek yorum alamazsınız,zaten yorum yapılamaz çünkü konu sahibi arkadaşın konusunu dağıtmış oluyorsunuz,kurallara uygun değil bu.Konu içinde başka bir konu olmaz.Siz konuyu açın,hem daha detaylı yorum alırsınız üyelerden.

Sizin rahatsiz olmanizdan, rahatsiz olsaydi sevgiliniz coktan arkadaslik listesinden cikarirdi o kizi.
Bir kez daha net bir sekilde konusun, hala sonuc alamazsaniz ciddi bir adim atin bence.

Back
X