- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
Bunu somut olarak anlatamam ki isinmadim bariz yazıyo sevgilime kendi diyorduNeden kıza gıcıksınız?
Isınamadım yazıyor evet ama ben bunun nedenini soruyorum zaten. Nedeni yazmıyordu.Bunu somut olarak anlatamam ki isinmadim bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu
Sende kadınsın bilirsin somut bişey olmasa bile isinmazsin ya hani öyle bişey üstelik bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu begeniyi geri al dedim daha okunmadi bile mesajim sen sürekli unuttum ayağına lafının cignenmesni hazmedebilir misjnGeçerli bi sebebim varsa kıza gıcık olmak için ve Israrla devam ediyorsa beğeniye ayrılırdım.
Her seferinde kıyamet kopuyo ama akillanmiyo ben eminim kızın bunda gözü varIsınamadım yazıyor evet ama ben bunun nedenini soruyorum zaten. Nedeni yazmıyordu.
Herneyse, kızın sevgilinize ilgisi var ve o hala sevgilinizin listesinde öyle mi, ben olsam bunundan getiririm.
Ha belki de ilgisi yoktur sevgilinize öyle gelmiştir, bu da ihtimal dahilinde.
Sende kadınsın bilirsin somut bişey olmasa bile isinmazsin ya hani öyle bişey üstelik bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu begeniyi geri al dedim daha okunmadi bile mesajim sen sürekli unuttum ayağına lafının cignenmesni hazmedebilir misjn
Yalan yok uzun bir süredir o beğenmiyor memlekete gitmeden instagram yüzünden kavga ettik korkudan bütün kızları çıkarttı ama buda uzun zamandır begenmiyodu kızı bugün sok oldumTabi ki hayır canım. Ama bu sefer sevgilimden de şüphelenirdim, profilinde size ait bir iz var mı sevgilinizin bir de o kıZda beğeniye devam ediyor mu
Sende kadınsın bilirsin somut bişey olmasa bile isinmazsin ya hani öyle bişey üstelik bariz yazıyo sevgilime kendi diyordu begeniyi geri al dedim daha okunmadi bile mesajim sen sürekli unuttum ayağına lafının cignenmesni hazmedebilir misjn
4 gündür kavgaliydik zaten çok kotuyum suan ben onun için kimleri sildim 1 dk tereddüt etmedenAynı şeyi sen yapsan kim bilir neler derdi.
Bence ilişkini gözden geçirmelisin.
O zaman ara verelim yürümüyor de, o zaman belki aklı başına gelir gelmezse de gerçek yüzünü görmüş olursun..Her seferinde kıyamet kopuyo ama akillanmiyo ben eminim kızın bunda gözü var
Zaten 4 gündür konusmuyoduk daha ara vercek halim kalmadı inanO zaman ara verelim yürümüyor de, o zaman belki aklı başına gelir gelmezse de gerçek yüzünü görmüş olursun..
Yalan yok uzun bir süredir o beğenmiyor memlekete gitmeden instagram yüzünden kavga ettik korkudan bütün kızları çıkarttı ama buda uzun zamandır begenmiyodu kızı bugün sok oldum
4 gündür kavgaliydik zaten çok kotuyum suan ben onun için kimleri sildim 1 dk tereddüt etmeden
Artık olamıyorum zaten çok sinirliyim çokEğer vazgeçmiyorsa konuştuğu biridir.
O yüzden resti çekin bence, hiç sevmem böyle olayları.
Yani anlayışlı olmak mümkün değil.
Ayağını kırdı dün biliyo musun:))) Allah biliyo zerre cız etmedi icim çok çektirdi bana hala da akillanmiyo o dediginide denedim gene aynıCanım erkeklere sessiz uzaktan güzel görünen kızlar Kolay geliyor. Yerinde olsam bir süre susar takip ederdim hareketlerini üstüne gitmezdim. Resmen en ufak kavganızda kızlara beğeni yağdırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?