Acil cevap verir misiniz ????

Busrabusram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
28
0
1
İstanbul
Merhabalar ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum sizden yardım istiyorum adet dönemimden sonra eşimle birlikte bir hafta sonra kan testi yaptırdım 8.84 çıktı iki gün sonra bir daha yaptırdım 9.20 çıktı doktora gidip sorduğumda gebelik yok dedi akşam hastaneden aradılar doktor bey emin değil gebelik olma ihtimali olduğunu bir daha kan testi yapmam gerektiğini söylediler sizin bir fikriniz var mı acaba acil cevap verir misiniz ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum sizden yardım istiyorum adet dönemimden sonra eşimle birlikte bir hafta sonra kan testi yaptırdım 8.84 çıktı iki gün sonra bir daha yaptırdım 9.20 çıktı doktora gidip sorduğumda gebelik yok dedi akşam hastaneden aradılar doktor bey emin değil gebelik olma ihtimali olduğunu bir daha kan testi yapmam gerektiğini söylediler sizin bir fikriniz var mı acaba acil cevap verir misiniz ??

canım kesinlikle hamilesin 0-5 aralık değerlerinde ise gebelik yoktur üzeri ise hamileliktir. çünki beta hcg değeri hemen yükselir. bilgin olsun. 1+2 haftalık hamilesin muhtemelen. sakın ilaç felan kullanma

o dr.dan şüphelendim acaba gerçekten dr.mu diye. başka yere o tahlilleri göster derim.

Gerçektende mi ama oran iki günde çok az yükseldi 8.84 den 9.20 oldu

benim laborant arkadaşım demişti ordan biliyorum.mesela bugün hamile kaldın ertesi gün test yaptır beta hcg değeri anında fırlar demişti. seninkide öyle olmuş tatlım hadi hamişliğin şimdiden hayırlı olsun hamişler kervanına hoşgeldin :)))

Gerçektende mi ama oran iki günde çok az yükseldi 8.84 den 9.20 oldu

canım hamile olmasan 0-5 değer arası hiç bi şekilde yukarı fırlamaz ben hatta dr.a sordum bunu mesela 6 oldu değer dr. hamilesindir demişti bende hastanede çalıştım az buçuk biliyorum bu işleri :))))

Gerçektende çok teşekkür ederim canım doktora gittim doktor gebelik yok dedi daha sonra aradılar bir ihtimal hamilelik varmış şuan gerçektende çok merak ediyorum iki günde iki kat artıyor ya o yüzden olmadığını düşündüm bende

Gerçektende çok teşekkür ederim canım doktora gittim doktor gebelik yok dedi daha sonra aradılar bir ihtimal hamilelik varmış şuan gerçektende çok merak ediyorum iki günde iki kat artıyor ya o yüzden olmadığını düşündüm bende

bence sen daha o dr.a gitme derim işin ehli değil heralde.Allahın izniyle kesinlikle var. 0-5 değer aralıkların üzerindeyse hamilelik vardır.merak etme yakında değer tavan yapar :)))) hayırlısı olsun canım. aslında az buçuk belirtilerde vardır. ?

mesela halszlik vardı. hemen yoruluyordum. uyku isteği bir tembellik. uyuşukluk şişlik gögüsler mesela hemen ele veriyo.

Bende göğüsler yokta çok çabuk yoruluyorum ve çok uyuyorum normalde uyanırım uyanamıyorum

Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun herşeyin ama daha çok yeni ondan yavaş azalıyor heralde ne zaman yükselecek gerçektende merak ediyorum

Ve karnım ve alt bölgesi semsert bende oradan anladım hamile olduğumu

Canim benim karnim 2.5 haftalıkken felan hafif karnim cikmisti Esim dio sen degistin şişkinlik bide uyku halsizlik oldu o direkt dedi sen hamilesin :))))

Ay ne kadar güzel canım ya bende çok merak ediyorum daha önce iki kere düşük yaptım bunda inşallah bir problem olmaz değerler böle yavaş yavaş yükselince korkuyorum

arkadaşlar Sat 21 mayıs 14 haziranda da kanda beta hcg yaptırdım ve negatif çıktı adet tarihimde 19 haziran ama hamile gibi hissediyorum faklıyım normalde göğüslerim adet olacağım zaman şişmezdi ve sağ kasığımda ara ara sancılarım oluyor sizce kan testi için erken miydi ??:43:

Canım cidden benim fazla bilgim yok olsa inan yardım etmek isterim ama adet olduysan hamile olmazsın gibime geliyor öle demişti daha önceki düşüğümde doktor

Back
X