Acil cevap verir misiniz ????

Bende adetimden önce yaptırdım canım benimde adet günüm bugün normalde ama önceden yaptım şüphelendiğim için eğer şüpheleniyorsan bir yaptır canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar Sat 21 mayıs 14 haziranda da kanda beta hcg yaptırdım ve negatif çıktı adet tarihimde 19 haziran ama hamile gibi hissediyorum faklıyım normalde göğüslerim adet olacağım zaman şişmezdi ve sağ kasığımda ara ara sancılarım oluyor sizce kan testi için erken miydi ??:43:

Canim belki üzerine adet görmüş olabilirsiniz.benim öyle oldu.benimde ilk kasik agrisi ve göğüsler patlak verdi.

Kızlar acil cevap verir misiniz ben bugün kan testini tekrarladım 9.83 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi bir bilginiz var mı acaba ?

Kızlar acil cevap verir misiniz ben bugün kan testini tekrarladım 9.83 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi bir bilginiz var mı acaba ?

cnm tum yorumları okudum, konunun basından berı kımyasal gebelık olabılecegını dusundum.degerındekı artış bence cok dusuk. dıs gebelık veya kımyasal gebelık olabılır, zaten hala degerde olması gereken yukselme yok gıbı. doktor deılım sadece hamıle oldugumdan cok arastırdıgım seylerdı benımde zamanında. bıraz daha zaman gecınce bellı olur. ultrasonla bakıldıgında fln anlasılır ne oldugu.

Adetini kaç gun geçti genelde cok hızlı katlar duşuk değerlerde ama biraz bekle bi kaç gun sonra tekrar yaptır inşallah bebiş vardır

Adet dönemim normalde 16sında bugün olmam gerekiyordu ama olmadı hiç bir adet belirtiside yok

Gittim canım gittim o oranlardan sonra tekrar test yaptım ayın 15 Haziran'da 9.83 çıktı doktor dış gebelikten şüphelendiği için bugün tekrar yaptırdı 12.96 çıktı ve doktor dış gebelik yada kimyasal gebelik olduğunu söyledi ama normal gebelik içinde bir ihtimal varmış iki gün sonra yapılacak testten sonra kesin bir sonuç söyleyebilecekler Rabbim inşallah dış gebelik yaşatmaz bana canım

Gittim canım gittim o oranlardan sonra tekrar test yaptım ayın 15 Haziran'da 9.83 çıktı doktor dış gebelikten şüphelendiği için bugün tekrar yaptırdı 12.96 çıktı ve doktor dış gebelik yada kimyasal gebelik olduğunu söyledi ama normal gebelik içinde bir ihtimal varmış iki gün sonra yapılacak testten sonra kesin bir sonuç söyleyebilecekler Rabbim inşallah dış gebelik yaşatmaz bana canım

Amin cnm inşallah allah saglikli bir hamilelik nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşallah canım bu oranlarda normal bir hamilelik olur mu acaba sizin bir bilginiz var mı acaba ?

Back
X