Benim de derin dondurucum ve ocağım hariç hepsi bosch, 10 senedir çamaşır makinesini kullanıyorum, bir kere servis yüzü görmedi. Gayet de iyi yıkıyor ama değiştirecek olsam kilogramı daha fazla olandan alırım, ben 10 sene önce alırken 8 kg.lıklardan yoktu. Bulaşık makinemi de uzun süre kullandım, sadece 3.sepetli olanları çok beğendiğim için değiştirdim, zaten diğer makinemi eşim şirkette halen kullanıyor. Eğer kurutma makinesi düşünürsen de tavsiye ederim, evde kurutacak yerin yoksa çok pratik, benimkisi çamaşır makinesinin üzerine monte edildi, yer de kaplamamış oldu. Bunun haricinde ocağımı yakın zamanda değiştirmek istiyorum onu da bosch düşünüyorum, bu kez 4 gözü de gazlı alacağım. Şimdikinin bir gözü elektrikli 3 gözü gazlı, ilk alırken iyi olur diye düşündüm ama 10 senede bir kez bile elektrikli ocağı kullanmadım, boşuna yer kaybı bence. Derin dondurucum da arçelik, ama şimdiki aklım olsa onu da bosch alırdım. Buzdolabım da bosch, onu da 8 senedir kullanıyorum, ilk aldığımda elektrik kesintisinden dolayı motoru yandı, değiştirdiler ve servis çok ilgiliydi, halen de sorunsuz kullanıyorum. Ama ben de hem iç hacmi geniş hem de dondurucu kısmı geniş olandan almanı tavsiye ederim. Annem dondurucusu altta olanlardan aldı ama sanki hacim olarak dar bir buzdolabı gibi geliyor bana, belki modelinden dolayı öyledir bilemiyorum. Fırın konusunda bir tavsiye veremeyeceğim, ben büyük fırın kullanmıyorum, midi fırın olarak da arzum kullanıyorum, ondan da memnunum...