Çamaşır ve Kurutma Makineleri acıl cevaplarınıza ıhtıyacım var

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
merabalar bu hafta ıcerısınde beyaz esyalarıma karar vercem ve benım hıcbır bılgım yok sızlerden yardım almak ıstedım ve benım dusundugum marka bosch
eger aranızda bu markalardan kullananlar varsa bana yardımcı olurmusunuz kızlarrr ozellıklernde nelerre onem vermelıyım

butcem onemlı degıl canım ozellıklerınden anlamıyorum ıste bırtek sessız calısan ve ınox dıs yuzey ozellıklerını bılıyorum

Benim bütün beyaz eşyam bosch ben memnunum açıkçası

Ama şimdiki aklım olsaydı çamaşır makinemi 8 kg alırdım mesala

Bulaşık makinemi 2 yada 3 programlı aldım daha fazlasına gerek yok mesela çünkü zaten aynı programı kullanıyorsun.En azından ben öyle yapıyorum süpürgenin de yüksek wattlı olsun ki çekişi iyi olsun.

benim söylebileceklerim bunlar şimdiki aklım olsaydı bunlara dikkat ederdim.

Haa birde inox alırdım

benim bütün beyaz eşlarım bosch çok çok memnunum çamaşır makinem 8 kiloluk başta nasıl doldurcaz iki kişi diyordum ama şuan iyiki 8 kg almışım diyorum. buz dolabımdanda mini fırınımdanda hepsinden çok memnunum. nerede oturyorsun il olarak biz cok araştırdık uygununu bulalım diye en uygunu bizim için zeytinburnunda olivium oldu

Benim bütün beyaz eşyalarım bosch ve çok memnunum.. çamaşır makinem 8 kg elyaf yorganlar bile sığıyor içine, bulaşık makinem 4 programlı, zaten 2 program sıklıkla kullanılıyor.. çocuk kilidi olmasına dikkat et mesela çünkü çocuklar seviyor oynamayı. buzdolabım oldukça geniş ama dondurucusu daha geniş olanını alsaydım keşke diyorum.. yeter diye düşünme dondurucusu büyük olandan al... istersen modellerini söyleyebilirim sen bi düşün bak... kafana takılan şeyler varsa sor burdan cevaplarımm..

tesekkur ederım kızlar fıkırlerını benım dusuncelerımde etkılı. model soyleyersen ıyı olur tatlım

Benim de derin dondurucum ve ocağım hariç hepsi bosch, 10 senedir çamaşır makinesini kullanıyorum, bir kere servis yüzü görmedi. Gayet de iyi yıkıyor ama değiştirecek olsam kilogramı daha fazla olandan alırım, ben 10 sene önce alırken 8 kg.lıklardan yoktu. Bulaşık makinemi de uzun süre kullandım, sadece 3.sepetli olanları çok beğendiğim için değiştirdim, zaten diğer makinemi eşim şirkette halen kullanıyor. Eğer kurutma makinesi düşünürsen de tavsiye ederim, evde kurutacak yerin yoksa çok pratik, benimkisi çamaşır makinesinin üzerine monte edildi, yer de kaplamamış oldu. Bunun haricinde ocağımı yakın zamanda değiştirmek istiyorum onu da bosch düşünüyorum, bu kez 4 gözü de gazlı alacağım. Şimdikinin bir gözü elektrikli 3 gözü gazlı, ilk alırken iyi olur diye düşündüm ama 10 senede bir kez bile elektrikli ocağı kullanmadım, boşuna yer kaybı bence. Derin dondurucum da arçelik, ama şimdiki aklım olsa onu da bosch alırdım. Buzdolabım da bosch, onu da 8 senedir kullanıyorum, ilk aldığımda elektrik kesintisinden dolayı motoru yandı, değiştirdiler ve servis çok ilgiliydi, halen de sorunsuz kullanıyorum. Ama ben de hem iç hacmi geniş hem de dondurucu kısmı geniş olandan almanı tavsiye ederim. Annem dondurucusu altta olanlardan aldı ama sanki hacim olarak dar bir buzdolabı gibi geliyor bana, belki modelinden dolayı öyledir bilemiyorum. Fırın konusunda bir tavsiye veremeyeceğim, ben büyük fırın kullanmıyorum, midi fırın olarak da arzum kullanıyorum, ondan da memnunum...

Son düzenleme:
bulaşık makinem hariç tüm diğer eşyalarım bosch.. özellikle çamaşır makinemden çok memnunum...
bulaşık makinemi yeni aldım... lg d1420mf... şimdilik çok iyi... çok araştırarak aldım...

çamaşır makinesinde karışık yıkama özelliği olanı almanı tavsiye ederim... çok işe yarıyor...

Back
X