Acil! Daha önce alınmalı denilen polip yok sayıldı, ne yapmalı?

Bende de polip vardı iki farklı doktora göstermiştim. İkisi de transfer öncesinde almak lazım demişti. Seçtiğim doktor önce opu yaptı. Sonra polipi aldı. En son transfer oldum. Şükürler olsun tuttu. Doğdu bile Şu an 4 aylık oğlum. Bence başka bir doktora randevu alıp sorun.

Hangi oktor acaba

Teşekkür ederim. Allah bağışlasın
Konuştuk doktorla haftaya olacak inşallah histereskopi

Ben 2024 de genel muayene de polip görüldüğü için doktorum histereskopi ile almıştı. O zaman henüz çocuk fikrim yoktu ama çocuk isterseniz bebeğin tutunacagi yerde demişti. Bu sene de tüp bebeğe başlayınca 3.opu da göründü yine. Tüp bebek doktorum da almamız gerektiğini söyledi. Hatta şöyle bir bilgi verdi. Her polipi almayız, boyutu ve rahmin neresinde olduğu önemli demişti. Benimkinin alınması gerektiğini söyledi. Opu ile aynı anda histereskopi oldum yine.

Bana da kesinlikle alınması gerektiği söylendi. Çarşamba günü alacağız inşallah

Teşekkür ederim. Allah bağışlasın
Konuştuk doktorla haftaya olacak inşallah histereskopi
süper sevindim karışıklığın gitmesine. size birşey danışacağım yumurta toplama işlemini kim yaptı? benim bu pazar işlem yapılacak ilk ne zaman haber geliyor yumurta kalitesi için

süper sevindim karışıklığın gitmesine. size birşey danışacağım yumurta toplama işlemini kim yaptı? benim bu pazar işlem yapılacak ilk ne zaman haber geliyor yumurta kalitesi için
Bir gün sonra haber veriliyor ve genelde her gün arıyorlar 3. Gün ve 5. Güne gitmeleri önemli . İnşallah hepsi dolu dolu çıkar 5. Güne giderler

Bir gün sonra haber veriliyor ve genelde her gün arıyorlar 3. Gün ve 5. Güne gitmeleri önemli . İnşallah hepsi dolu dolu çıkar 5. Güne giderler
Yumurta toplamam pazar olacak bugün akıntım var normal mi sizde de oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…