Acil! Daha önce alınmalı denilen polip yok sayıldı, ne yapmalı?

Aaa benim zaten 1 yumurtam var mecburek toplanacak ve akıntım başladı ipneden sonra çatladıysa diye çok korkuyorum
Ben de akıntı vardı. Bi anda kesildi. Ben de kesin çatladı diye baya bi korktum. Ama o akıntı durumu sürekli değişti. Bazen arttı bazen azaldı. Ama ağrı gerçekten çatladiginin belirtisiydi

Ben de akıntı vardı. Bi anda kesildi. Ben de kesin çatladı diye baya bi korktum. Ama o akıntı durumu sürekli değişti. Bazen arttı bazen azaldı. Ama ağrı gerçekten çatladiginin belirtisiydi
Anladım teşekkür ederim umarım sizin operasyon da güzel geçer

Evet yarın normalde doktorum Yücel Hoca ama Gülseren hoca yapacakmış. Sonraki ay hitereskopi, poliplerim var. Tabi yarın tek yumurta toplanabilirse yoksa yine iptal
Merhaba, toplayabildiler mi acaba
Güzel haberler almissinizdir inşallah

Merhaba, toplayabildiler mi acaba
Güzel haberler almissinizdir inşallah
Günaydın evet 1 tane toplanabildi sabah arafılar çok şükür döllenmiş nasıl ağladım anlatamam buna şükür dedim. Umarım siz de iyisinizdir

Günaydın evet 1 tane toplanabildi sabah arafılar çok şükür döllenmiş nasıl ağladım anlatamam buna şükür dedim. Umarım siz de iyisinizdir
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza. Ben de Çarşamba gununu bekliyorum inşallah

Opu işleminden sonra bizi sadece labaratuar arıyor değil mi doktor ya da hemşire hiç arıyor mu acaba
Opu işleminin hemen ertesi günü sabah embriyoloji labaratuvarindan arayıp bilgi verdiler. Bu sürede doktorla hiç konuşmadim. Üçüncü ve beşinci gün aradilar. Bir kere de pgt odemesi için aradılar. Pgt sonucu çıkınca beni takip eden doktorum arayıp bilgi verdi pgt sonucu hakkında

Çok teşekkür ederim bilgi için

Arkadaşlar doktorlara güvenmek gerekiyormuş biraz da. Bugün histereskopi oldum ve gerçekten polip yokmuş

Arkadaşlar histeroskopi en uygun hangi yerlerde oluyor fiyat olarak , ne kadara yaptırdınız , benim bir sorunum yok kimsede tavsiye etmedi z embriyolarım 3.güne geliyor ama tutunmuyor , embriyo kalitesi olduğu belli ama yine kafamda sorular endişeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…