- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
-
Yolla gitsin kafanı yormana değmezArkadaşlar merhaba, size sormak istediğim şey;
Birlikte olduğunuz biri var diyelim bu kişi bir dönem sizinle birlikteyken bazı kuşkulu hareketlerde bulunuyor siz de sosyal medyada takipçiler takip edilerler araştırıyorsunuz sonra bir kişi ile ilgili ortada hiç bir şey yokken içinize bir şüphe geliyor sonra bir şekilde bu kızın çocukla çekilmiş resimleri önünüze düşüyor. Sevgiliniz aramızda bir şey yok dese de inanmıyorsunuz ve ayrılıyorsunuz. aylar sonra adam size ağlar sızlar dönüyor seni köpek gibi seviyorum sensiz olamam diyor ve tekrar başlıyorsunuz sonra tekrar adamın diğer kıza attığı bir e mail düşüyor önünüze ve adam yine arkadaşız bir şey yok diyor ama sizin içinizdeki bu şüphe hiç bitmiyor. Sonrasında siz kıza instagramdan takip isteği atıyorsunuz ve sizi anında engelliyor, bu sefer diğer hesabınızdan bir istek daha gönderiyorsunuz yine sizi engelliyor. Bu durumda bu kişi arasında sizce bir ilişki var mı? Yok mu?
Bence siz cozmussunuz zaten.İlişkileri var diyoruz o halde. Birbirlerini takip etmiyorlar herhangi bir yerden demek ki karşıda ki kadın da bilerek devam ediyor diyebilir miyiz
Aptallık etme sen Bihter ZiyagilsinFirdevs yöreoğlu: Aç gözünü!
Öyle inandırdı ki, insan sahte göz yaşı dökebilir mi, gerçekten seviyorum diye ayaklarına kapanıp yalvarabilir mi? Hepsini yaparmışDenenmişi neden deniyorsunuz ki?
Diyecek bir şey bulamadım doğru sözünüze1-Masum olan hiç kimse birşeyler gizlemez.
2-Gerçekten seven adam sevdiğinin kapısında ağlamak için aylarca beklemez. Olsa olsa aramış taramış, sizden daha iyisini bulamadığı için yedek gördüğü size dönmüştür ya da diğer kadın tekmeyi basmıştır.
3-Ara bozmak için devam eden kadın, ballandıra ballandıra aralarındaki ilişkiyi anlatmak varken sizi heryerden engellemez. Kaldı ki maili atan sevgilinizken kadın ne yapıyorda devam ediyor onu da anlamadım zaten.
4- Allah önünüze resimleri mailleri dökmüşken, hala bir umut adamı affetmek için buralarda akıl danışıyorsanız, siz bu adamı zaten yatakta da bassanız, acaba mecburiyetten uyumak için aynı yerde yatmış olabilirler mi diye konu açarsınız gibi geliyor.
Böyle daha rahat anlaşılacağını düşünmüştümDerdinizi 3. Bir şahıstan bahseder gibi anlatmak yerine dogru duzgun anlatmak cok mu zor ?
Doğru, net bir duruş sergiyleyemedim malesefBiri sizi bir defa aldatırsa suç onundur. İkinci defa aldanırsanız bilin ki suç sizindir.Siz bir sefer aldatılıp sonra dönmüşsünüz burda suç sizin
Henüz geç kalmış sayılmazsınız bu don juanı hala hayatınızdan çıkarabilirsinizDoğru, net bir duruş sergiyleyemedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?