• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil desteğiniz gerekiyor...

Bu ne ya ? Biri sizi KÖPEK gibi severken neden başkasına gidiyor. Hemde defalarca?! Bu kuşkuyla nasıl devam ediyorsunuz etmez ki sürekli tartisirsiniz..

Bu ne ya ? Biri sizi KÖPEK gibi severken neden başkasına gidiyor. Hemde defalarca?! Bu kuşkuyla nasıl devam ediyorsunuz etmez ki sürekli tartisirsiniz..
Demek ki, beni cepte tutmak istemiş bir şekilde diğerinden de vazgeçmek istememiş, aslında kendinden başka kimseyi sevmiyormuş. Devam etmiyorum bitirdim.

Niye yaşadıklarınızı bütün konu boyunca bizim başımıza gelmiş gibi yazdınız, onu anlamadım.

Arkadaşlar merhaba, size sormak istediğim şey;
Birlikte olduğunuz biri var diyelim bu kişi bir dönem sizinle birlikteyken bazı kuşkulu hareketlerde bulunuyor siz de sosyal medyada takipçiler takip edilerler araştırıyorsunuz sonra bir kişi ile ilgili ortada hiç bir şey yokken içinize bir şüphe geliyor sonra bir şekilde bu kızın çocukla çekilmiş resimleri önünüze düşüyor. Sevgiliniz aramızda bir şey yok dese de inanmıyorsunuz ve ayrılıyorsunuz. aylar sonra adam size ağlar sızlar dönüyor seni köpek gibi seviyorum sensiz olamam diyor ve tekrar başlıyorsunuz sonra tekrar adamın diğer kıza attığı bir e mail düşüyor önünüze ve adam yine arkadaşız bir şey yok diyor ama sizin içinizdeki bu şüphe hiç bitmiyor. Sonrasında siz kıza instagramdan takip isteği atıyorsunuz ve sizi anında engelliyor, bu sefer diğer hesabınızdan bir istek daha gönderiyorsunuz yine sizi engelliyor. Bu durumda bu kişi arasında sizce bir ilişki var mı? Yok mu?

Var yoksa sizi engellemezdi belki de hesabını sevgilnz kullanıyor kim bilir 🙄

Az daha bekle bu defa konuya şimdide yatakta bastım, aramızda bişey yok diyor sizce ilişki var mıdır bu kişiyle diye edit yaparsın.

Empati olsun diye, kendi açınızdan siz ne düşünürdünüz diye
Empati kurmam mümkün değil çünkü ben daha üçüncü satırdayken yol verirdim. Dolayısıyla devamını da yaşamazdım. Sizin önünüze sürekli bir şeyler düşüyormuş, buna rağmen nasıl devam ettiniz hayret.

Sevgilin seni biriyle aldattı emın olamadın ve fotolar onune dustu Bıgun, buna ragmen aramda bisey yok dedi vs.
Sonra mail dustu onune falan sen hala belki aldatmadı diye kendını kandırıyorsun
Hayat iste be.
Bazen Hersey onune gelir gene de belki aldatmadı diyip gidersin o yolda.
Sonrası pısmanlık

Göz göre göre şüphe çukuruna atmışsınız kendinizi. Yani bazı şeyler Allah’tan bir işaret gibi insanların önüne seriliyor işler ciddiye binmeden ama insanlar gözlerini kapatıyorlar. Ben olsam güvenmezdim. Umarım doğru bir karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Keşke bu kadar ağır eleştiri yapmasanız, ben güçsüz olabilirim, zayıf karakterli olabilirim, gördüklerime rapmen o zaman diliminde yaşananlarla ikna olmuş olabilrim, hatalıyım bunun da bilincindeyim, sürekli bastırılmış, paikolojisi alt üst edilmiş olabilirim, bu sebeple buraya konu açıp sizlerden yorum bekledim ve paylaştım. Bu demek değil ki yatkta görsem acaba aralarında bir şey var mıdır diye burada yeni bir konu açacağım.

Siz diğer kadının varlığını bilerek devam etmişsiniz .O da öyle yapıyor olabilir
Ben diğer kadının varlığını bilerek devam etmedim, 7/24 birlikte olduğum biri sürekli benimle nasıl bir görüşme imkanı olabilirdi ki, bir şekilde anlaşılmaz mıydı? Bir şeyleri gördükten sonra ayrıldım zaten ve şimdi içime düşen bir kuşku sonucu yaşadığım durumda tekrar ayrıldım

Back
X