- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi almak amacli acele yazdiginizda alay konusu olursunuz. Ayni sekilde insanlari terslediginizde de. Bastan alalim,uslup diye bir sey var,kullanalim. Konuyu su sekilde acabilseydiniz,sorun kalmazdi. Bilen bilmeyen bir seyler yazardi:Birde neden bu kadar saçma cevap verdiğini anlamadım bilgi almak amaçlı acele yazamammi birşeyleri yadırgamaktan vazgecin bence
Fazla bilmislige gerek yok bence ben nasil konusucagimi senden ogrenicekte degilim..2 bu kadar detaya inerek tum ozelimi neden anlatayimki 3 hangi sehirde oldugunu soylemem yeter yoreseldir boyle şeyler. Bilmem anlatabildimi yad anlayabildinmi .Bilgi almak amacli acele yazdiginizda alay konusu olursunuz. Ayni sekilde insanlari terslediginizde de. Bastan alalim,uslup diye bir sey var,kullanalim. Konuyu su sekilde acabilseydiniz,sorun kalmazdi. Bilen bilmeyen bir seyler yazardi:
Arkadaslar selamlar
X yasindayim,a senedir biriyle birlikteyim,dugunumuz bu zaman, bu kadar para ayirdik evlilik icin, nisanlim bu isi yapiyor,ailesi de bu isle mesgul, bana sordular taki olarak ne istersin diye,verecek cevap bulamadim,cekindim acikcasi agzimla taki istemeye. Siz olsaniz ne dersiniz?
Ayrica nisanlima benim ailem bunlari takacak,bizde adetler boyledir,erkege bunlari yapariz,benim de hediyem bu,cok begenerek aldim,umarim o da begenir bla bla bla
Bakin bu minvalde acinca ne kadar insani bir konu oldu degil mi? Azicik kibarlik,nezaket.
Boyle seyler yoresel degildir,iki tarafin da meslegi,yaptigi is,gelir durumu, gonullu olup olmadigiyla alakalidir. Ya da ozetle,misal Bafrali bir is adamiyla ,bir apartman gorevlisi dugunde ayni takiyi takmaz,takamazFazla bilmislige gerek yok bence ben nasil konusucagimi senden ogrenicekte degilim..2 bu kadar detaya inerek tum ozelimi neden anlatayimki 3 hangi sehirde oldugunu soylemem yeter yoreseldir boyle şeyler. Bilmem anlatabildimi yad anlayabildinmi .
Fazla bilmislige gerek yok bence ben nasil konusucagimi senden ogrenicekte degilim..2 bu kadar detaya inerek tum ozelimi neden anlatayimki 3 hangi sehirde oldugunu soylemem yeter yoreseldir boyle şeyler. Bilmem anlatabildimi yad anlayabildinmi .
Teşekkür ederim ☺☺Samsun lular genelde bisey takmak istemez maksimum 5 burma
Bende derdimde gerek yok anlayamicagin uzatmicam madem tavrım hosunuza gitmiyor yazmayın kimseye zorla cevap yazin demedimBisi yazıcam ama hakikaten kendimi frenliyorum.Ablam sen bu üslupla benden bilezik istesen nişanı falan atar arkama bakmadan kaçardım.
Sen ve ailen karşı tarafa ne takıcak maddi konularda ne desteğiniz olacak mesela??Sende bisiler yapıcaksın degilmi??Sonuçta eşin karlar ülkesinin prensesi ile evlenmiyor..
Bide bu şekilde bir tanıdık gözünü para hırsı bürümüş istekleri hiç bitmeyen kızı düğüne 1 hafta kala terk etmişti..Sürekli para denmesi kimseye cazip gelmiyor çünkü bu devirde