- 28 Mart 2023
- 88
- 9
- 8
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
kaz mı pişirmiş adam?
kendi yetiştirdiği kazları mı var?
kahkaha attım. Konuyu Demet Akalın açtı sanırım
Hiçbir şey anlamadımBen akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor
Sorun o degıl sorun 10 dk beyın gunaydını ıyı aksamları olur poset elındeİsterseniz adami kelepceyle kalorifer borsuna baglayin bu sekilde marketteki kiza gunaydin iyi aksamlar diyemez.
Koca kova burcu olabilir malum kovalar capkin olur.hayır birde telinde birşey yok demiş.
bu türkçeyle adamın telinde birşey olup olmadığını nasıl anlayacaksa..
kova mova da demiş onu cidden anlamadım
Kırıcı neden oluyorsun kı klavye arada yanlıs yazmıs olabılır kova burcu yanıhayır birde telinde birşey yok demiş.
bu türkçeyle adamın telinde birşey olup olmadığını nasıl anlayacaksa..
kova mova da demiş onu cidden anlamadım
Kırıcı neden oluyorsun kı klavye arada yanlıs yazmıs olabılır kova burcu yanı
Şu burçların altına sığınmayın ya,elle tutulur bir kanıt var mı?Ben akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor
Bi anlık öfkeyle yazmışsınız gibi duruyor her kelimeyi yanlış yazmışsınız neredeyseKırıcı neden oluyorsun kı klavye arada yanlıs yazmıs olabılır kova burcu yanı
Klasik kova burcu demek istemişklavye hepimizde yanlış yazabiliyor düzeltiyoruz okuyacak insanlara saygımızdan.
kıladık ne peki?
Hiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Türkçeyi katletmişsiniz. konunuzu düzenlerseniz daha iyi olurBen akrep burcuyum kızlar asırı koskncım ama eşime karsı ya kafamda kuruyorum resmen ama esımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazını yedım sadece sosyal medya yazısması seşim normaldede sosyal hemen muhabbete baslar kıladık kova telde bırsey yok vatsam elımde mesenxır elomde ply sotırden kontrol yapıyorum telde gızlı şifre bıle yokdokumanlar hep var ben sımdıde markettekı kızlara taktım ordakılerle gırgır edıp duruyor
Ben ne yapcam kızzzzzsiz de yapın
Dogru tespıtBi anlık öfkeyle yazmışsınız gibi duruyor her kelimeyi yanlış yazmışsınız neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?