acil durum, oğlumun ateşini nasıl düşüreceğim bi bakın lütfen.. :(

sirkeli su değil normail ılık su sirkeli ve kolonyalı suda uygun değil çünkü ılık su tek başına yeterli

verdi canım, tekrar içirdim şimdi 39 derece.. inşallah düşer
Geçmiş olsun canım, ama endişe etme 39 çocuklar için çok değil benim oğlumun ateşi 41 bile olmuștu, demekki vücut virüs yumurtluyor sen ilacını ver ve yeterince sıvı tükettirmeye bak bu çok önemli

İki saat arayla sürüp vermeniz gerekiyor soğuk havliyle sürekli vücuduna kompleks yapin ayaklarını soğuk suda tutun

Doktoru antibiotik verdi ise 48 saatten önce etkisi olmaz malesef..muhtemelen beta virüsü kusma var çünkü. .CRP degerlerine baktimi doktoru? Muhtemelen değer yüksektir bu durumda eğer antibiotik verdi ise 48 saatlik süreci anlatmanız lazım tabi bu süreç biraz sikintili vucüt mikropla savaşını için ateş yükselir aslında korktugumuz ateş vücudun emniyet sbobu gibi birsey olarak düşünüp 4 saatte bir ateş düşürücü verin ama aynı değil fakli diyelim örnek bir ölçek dolven 4 saat sora carpol..ateşi en iyi dusurmenin yolu ateş düşürücü verdikten 20 dakika sonra ılık duşa sokun ve 20 dakika kalsın duşta. .yinede acil bir durumda 40 yada 41 i bulduğunda hemen acile götürün. .Eğer 48 saatten sonra hala ateş devam ediyorsa muhtemelen doktorunuzun verdiği antibiotik o mikrop grubuna hitap etmiyordur doktorunuz antibiotiginizi değiştirebilir. .çok geçmiş olsun acill şifalar dilerim. .

İLK Önce ılık sonra soğuk suya tut.Korkma.Üşütmez çnkü ateş yüksk.Sonr üstünü örtmwyin düşwne kadar.Koltuk alrı kasık baş ıslak bez koy ılıdıkça yenile..Havale geçirse daha mı iyi..Gerçi O yaşlarda havale riski azalır....Ateş düşürücü şurup içir sonra.Her ateşte bunu yapın..Hemşirwym bu arada.İki -üç günlük tedaviden önce dr şart değil deneyimlerime göre.Ateş böyle düşürülecek ızamana kadar.Yeterli soğuk uyg. Olmazsa düşmēz.Başarılı soğk uyg. Tevisi devam ediyosa böyle.Hiç tedavisi yoksa düşür sonra dr..

Bu s4 mininin

Son düzenleme:
Doğru ama 40 41 se de soğuk uygulama..ilk önce ılık sonra soğuk duş.Ateş düşürücü sonra acil.Ama bebeklerde daha çok dikkat.Yaş ilerledikçe hqvale riski azalır.

Ateş düşürücü veeip 20dk sonra soğuk uyg. duymadım ben bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…