- Konu Sahibi calikusumuz
-
benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım
canım sen nişanlıydın en son ne oldu ayrıldınız mı? evlenicektiniz hatta kaçmayı düşünüyordunuz?
bu bahsettiğiniz nişanlınız değil mi?:uhm:
aa son darbe bayadır yoktun hoşgeldin ..
söyle yardımcı olalım eskisi gibisengözlerimebaksanab
nişanlımdan 6 ay önce ayrıldık...kendisi büyük bir hata yaptı...eski konuları açmasak rica etsem olur mua.s.
benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım
Müsadenizle depünebülürmüyüm:roflol::roflol:
nişanlımdan 6 ay önce ayrıldık...kendisi büyük bir hata yaptı...eski konuları açmasak rica etsem olur mua.s.
ni demek ben zati tepiniyorum buyrun berabercene sengözlerimebaksanabMüsadenizle depünebülürmüyüm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?