acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım

hg,son darbede keşke konu açarken sorunu da yazsaydında bir hadi sor sor demek zorunda kalmasaydık.

keşke yardımcı olurmusunuz yazmak yerine
hangi konuda yardımcı olacağımızı yazsaymışsın
çok daha iyi olurmuş

canım sen nişanlıydın en son ne oldu ayrıldınız mı? evlenicektiniz hatta kaçmayı düşünüyordunuz?
bu bahsettiğiniz nişanlınız değil mi?:uhm:

evet. hatta bayağı seviyordunuz birbirinizi.... evlenmenize bir şey kalmamıştı. ne oldu ki...

canım sen nişanlıydın en son ne oldu ayrıldınız mı? evlenicektiniz hatta kaçmayı düşünüyordunuz?
bu bahsettiğiniz nişanlınız değil mi?:uhm:

nişanlımdan 6 ay önce ayrıldık...kendisi büyük bir hata yaptı...eski konuları açmasak rica etsem olur mua.s.

neyi neden kafaya takıyorsunuz ben onu anlayamadım...

nişanlımdan 6 ay önce ayrıldık...kendisi büyük bir hata yaptı...eski konuları açmasak rica etsem olur mua.s.

Bu erkek arkadaşınızla ne kadar süredir görüşüyorsunuz.
Birde anlamadım, giydiğiniz kıyafetlerin yakıştığını söylüyor diyemi rahatsızsınız?:uhm:

ne güzel işte seninle ilgileniyo yakışır yada yakışmaz diye düşüncesini söylüyorr.. kimimiz sevgilim benimle alışveriş yapmıyor der kimimizse sevgilim etek yada kıyafet konusunda şu sana yakışır der diye kafaya takarız bizde çok acaip hatunlarız yahuu....

erkek arkadaşınız sizde yakışanı görmek istiyormuş demekki ben tuhaflığı anlayamadım

bunu açtığın kouya yazar mısın rıca etsem mirmirmirmir
yorumları okumadan cvp yazınca sayfalar çoğalıyo

Müsadenizle depünebülürmüyüm:roflol::roflol:

istediin kadar kuzum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar nişanlım bana cok büyük bir yanlış yaptı ve ayrıldık...ondan bahsetmek bile istemiyorum...lütfen o konuları açmasak olurmu?sadece yine düşüncelerinize ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz?a.s.

heheh herkes buraya gelmiş sırnaşık şey
aman songül görmesin :lepi:
darbecim eğer daha biraz daha açıklayıcı olsan ben anlmadım şahsen
sana iltifat ediyo bunun neresi garipki kafamçokkarıştı

en son kasım sonu nişanlıymışınız....
aralık-ocak-şubat-mart...en fazla dört ay altı değil...
nişanlı gitti yeni erkek arkadaş da 2 aydır var...
kafam karıştı...
hem erkek arkadaşın bu sana yakışır demesinin takılacak kısmı ne...
ya ben bugün anlama yeteneğimi yitirdi...

ilgilenmesi cok güzel ama aklıma acaba sadece benimle dış görünüşüm içinmi cıkıyor sorusu geliyor napayımmirmirmirmir

tabi canım nasıl istersen..

hakkında hayırlısı olsun öncelikle. sorununa gelince :
buna sorun olarak algılaman inanılmaz geldi bana. bana da sevgilim onu giy bunu giy saçını öyle yap kirpiğini böyle boya der, hatta parfüm çanta ,ayakkabı,makyaj malzemesi ve hatta tarak oje bile alır bana. bana yakışacağını umarak aldığını söyler ve bende bundan gurur duyarım. benimle yeterince ilgileniyor demekki beni önemsiyor..
ne mutlu bana...
e ne mutlu sana da .. dert bunun neresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…