acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

sondarbe hoşgeldin senı görmek güzel
canım erkek arkadaşın kıyafetlerıne karışması illakı senı dış görünüşünden dolayı senle beraber olduğu anlamı çıkmaz..
canım bırde dekoltelı kıyafetlermı onun tercıhı

Bence bir öncekinde hüsrana uğradığınız için
Çok şüpheci olmuşsunuz ayrıca güven duygunuzu yitirmiş olabilirsiniz..
Yoksa büyütülecek kafaya takılacak bişey göremedim ben...

bende korkuyorum.bugün ona benim ellerim sakat olsa yada ellerim olmasa benimle hala cıkarmıydın dedim olumsuz< cevap verdi buna üzüldüm.sevmekle bunu karşılaştıramzsın dedi haklımı sizce ya

madem tarzını da beğeniyor ve ara sıra ve alışverişte söylüyorsa sorun yok...

ama kannenin yaptığını da yapabilirsin... böylece anlarsın dış görünüşün için mi sadece birlikte senle diye..
peki sana diğer davranışları nasıl ?

bence bu başlık değiştirilmeli. bazen öyle oluyor ki ; bir derdim var yazısını okuyan bazı arkadaşlarım kendilerinde biir dert olmayınca sırf dertlenmek için ufak tefek şeyleri dert haline getirip teselli bekliyorlar.. lütfen kimse kusura bakmasın konu sahibi sende kusura bakma ama senin dert biraz kedinin hesaba dönmüş. ya nolur biraz düşün. haa fikir almaksa amacın ilişkiler duygular kısmına bi konu açıp arkadaşların fikrini alsaydın keşke. konu derdim var bölümüne açılınca eeee pes dedirtti bana açıkçası. Allah daha büyük dert veripte bugününü aratmasın inşallah.

bence bu duruma şükret bak eski nişanlın iş görüşmesinde seni taciz eden adama bişey dememişti.hatta telefonda polisi ara demiştin de aramamıştı..
ya şimdi sevgilinde öyle duyarsız ilgisiz biri olsaydı

arada sırada birde alışverişe cıkınca söylüyor...

alışverişe çıkınca söyleyecek tabii..beraber çıkmışsınız. hiç yorumda bulunmamasını mı bekliyorsun. öyle gelecek, sen kıyafet deneyeceksin,oda orada süt dökmüş kedi gibi oturacak. ya ,kız arkadaşımızla çıktığımızda bile ona sorarız yada o söyler bu olmamış, şunu dene diye. ne var bunda.. hem arada sırada söylüyormuş.. daimi de değil. bence sen boşu boşuna kendine sorun yaratıyorsun.

bende korkuyorum.bugün ona benim ellerim sakat olsa yada ellerim olmasa benimle hala cıkarmıydın dedim olumsuz< cevap verdi buna üzüldüm.sevmekle bunu karşılaştıramzsın dedi haklımı sizce ya

cevaı hayır çıkmam mıydı
yoksa sevmekle bunu karşılaştıramzsın mıydı ?

2.ci ise bence haklı... gereksiz ve kendine güvensiz bir soru olmuş...

hayır dekolteli değil canım...dekolteli olanları alır evde giyersin diyo..kıskanç biraz

sondarbe cevabı olumsuzsa bu adam zorgün yareni diil ona göre gardını al derim ben CADIARZU

adam ne kaa dürüstmüş bak seni kandırmamış ...bence öp başına tac et..

hayır dekolteli değil canım...dekolteli olanları alır evde giyersin diyo..kıskanç biraz

bence takılacak bır problem yok...
kıskançlığından yapıyor demekki..
e guzel ve hoş kızsanda bununda etkısı var canım...
ama içinde senı fızıken sevdığı kanısına varmış isen oyle bir hissin varsa ve bunu istemıyorsan ayrıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…