E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi calikusumuz
-
en son kasım sonu nişanlıymışınız....
aralık-ocak-şubat-mart...en fazla dört ay altı değil...nişanlı gitti yeni erkek arkadaş da 2 aydır var...
kafam karıştı...
hem erkek arkadaşın bu sana yakışır demesinin takılacak kısmı ne...
ya ben bugün anlama yeteneğimi yitirdi...
tabi canım nasıl istersen..
hakkında hayırlısı olsun öncelikle. sorununa gelince :
buna sorun olarak algılaman inanılmaz geldi bana. bana da sevgilim onu giy bunu giy saçını öyle yap kirpiğini böyle boya der, hatta parfüm çanta ,ayakkabı,makyaj malzemesi ve hatta tarak oje bile alır bana. bana yakışacağını umarak aldığını söyler ve bende bundan gurur duyarım. benimle yeterince ilgileniyor demekki beni önemsiyor..
ne mutlu bana...
e ne mutlu sana da .. dert bunun neresinde
benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım
ilgilenmesi cok güzel ama aklıma acaba sadece benimle dış görünüşüm içinmi cıkıyor sorusu geliyor napayımmirmirmirmir
benim bir erkek arkadaşım var 2 ay oldu cıkalı...bana cok ilgili cok iyi biri ben öyle düşünüyorum.ben dış görünüş olarak bakımlı biriyim bir erkeğin hayır diyemeyeceği kadar(yanlış anlaşılmsıın konu ile ilgili olduğu için yazdım)erkek arkadaşımın bana su etek sana yakısır su kıyafet sende güzel durur gibi kelimeleri doğalmı? cok kafaya takıyorum ya..bunu düşünmekten bıktım
dış görünüşün için birlikte olmak kıyafetinle ayakkabınla ilgilenmek değildir ki...
ayy ben hakkaten ikinci sınıf lazım...anlamiirim...
bilmiyorum rahatsız oldum sadece cokmu büyütüyorum bilmiyorum ama kafam karışıyo işte ya:uhm:
bence de rahatsız olacak bir durum yok ... ya da acaba senin tarzını beğenmiyor kendince değiştirmeye çalışıyor olabilir mi ...
hani erkekleri giyim konusunda hatunlar adam eder ya onun gibi birşey belki de amacı...
ama sen kendi tarzından memnunsan sakın değişme... sonra onun istediği gibi oldun ; değiştin diye bırakacak bahanesi olur arkadaşın ...
bilmiyorum rahatsız oldum sadece cokmu büyütüyorum bilmiyorum ama kafam karışıyo işte ya:uhm:
bunu çok sık yapıyorsa devamlı ağzındaysa bir sorun olabilir...
ama arada sırada söylüyorsa o kadar takmamalısın....
Sevgili derin darbe arkadaşım, yeminlen senin dünya meselelerinden haberin yok kanımca.Kendi pespembe dünyanda takılıyorsun. Dert edilecek neleerrr, neleeer var şu dünyada. Şu taktığın, kendine dert edindiğin şeye bak allasen. Sen bi evlen, devede kulak klacak bu dert, benden demesi.gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?