- Konu Sahibi uzumbugusu
-
Kızlar ya acaba şöylemi yapsam..
Annem yakın..zaten iki gün onda kaldım denize falanda gitmiştik..dün geldim ewe..
Anneme gitsem..teyzemler falan var hep kafa dengi..onları gezsem..yani onu ewde beklemesem..o geldiğinde nerdesin ben geldim diye beni mi arasa?
Karar veremedim?
nerde kimlerle mutlu olup eğleneceksen onu yap canım hihoyyyt
kendine yatırım yap asim yerimseniben
bak gör rahat olup kafanı dağıtacaksın,zaman nasıl geçecek sevdiklerinle kaydirigubbakcemile5
ayrıca babasını iş için aramış demekki.bide tellini yurt dışı için açtırmamış demek ki kastık yok yanii.birşey soracağım birde normal de türkiyedeyken yani araşırmıydınız durmadan
Eşim geliomuş bugün..
Tam hazırlandım annem almaya gelicekti..babası geldi gece geliomuş diye haber verdi..
Babasının haberi var ama benim yok..Nasıl iştir bu ya..Bana kalsa günlerce konuşmıycam ama şeytan tüyü var adamda..Alttan giriyo üsten çıkıo yine konuşturuo beni..
Offf Alahım sen yardım et..[/QUOT
ALLAH SABIR VERSİN VALLA...SİNİRLERİNE HAKİM OL..AMA DEDİĞİM GB YATAK AYIRMA TATLIM BİRDE SESİNİ YÜKSELTME BU EVLİLİĞİNİZ İÇİN GEREKLİ...BBİŞ VAR UNUTMA ...:1hug:
muhtemelen geldi eşin..:jeyyar:
ne oldu hadi anlat? sositososito
imza:meraklı üye: :lepi:
Hayır cnm gelmedi..
Annesi aradı gece..Belki gelirim demiş!
Yaw baştan söylesenize en azından annemlere geçerdim..
benneyaptımki
e sende şimdi geç annenlere. Bak bu güzel bir fikir. Git annenleere geleceğinden haberi yokmuş gibi. Geldiğinde elbet seni arayacaktır ben geldim diye. "aaaa haberim olmadı hayatım, sen yokken annemlere geçtim pek bi eğlendik filan de. keşke haber etseydin geleceğini de imalı imalı. Anladın sen, bakışlardan filan bahsediyorum.
Taammı la:mymeka:
e ama en azından binmeden önce arayıp aşkım hayatım ballım kaymağım ben şu saatte geliyorum der insan:mymeka:, itinayla haddini bildir.
Bekleme kız onu, al bebeni geç annenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?