Acil düşüncelerinize ihtiyacım var..

Eşin sana daha önce fiziksel şiddet uygulamış
şimdiye kadarda dışarı bile çıkarmamış
en sondan bu olay patlak verdi
Gözden geçir Evliliğini....derim

Eşin sana daha önce fiziksel şiddet uygulamış
şimdiye kadarda dışarı bile çıkarmamış
en sondan bu olay patlak verdi
Gözden geçir Evliliğini....derim

Buraya yazdıgım ve sizinde okudugunuz o şiddet olayından sonra ayrılacagımı ve son şansının oldugunu bildiği için sanırım, bi daha o tarz bişey yapmadı..

Hiç dışarı çıkarmama gibi bi durum yok cnm..uzun bi süre çıkmamıştık beraber..

Ama ayrılmak içinde illaki şiddet gerekmio benim için..

Ben kendime bi iş bulmalıyım..Bu hayat böyle biraz zor geçer..we ben çok fazla dayanabileceğimi sanmıyorum..

bak arkadasim kavga herzaman iki tarafli olur
simdi bu adamda kendine göre hakli saniyo kendini, okadar calis cabala yurtdisindan gel karimin yaptigina bak diyodur kendince

kavga nerde basladi,CADIARZU bu sefer ara demicem bakalim ne yapacak diye ciktin yola , e kocanda öle arayan biri deyil, sende aramadi diye kendini yedin bitirdin....
peki madem kocan böyle biri niye gurur yapip ara demedinki, cünki ara dediginde ariyordu demi...
vallah ben derim askim ara, oda der ara beni yani bunu söyleyince ikimizinde incileri dökülmez

bir misal gecende isden yarim saat gec geldim bi baktim askim disarda oturmus beni bekliyormafoldumben
seni cok merak ettim nerde kaldin aklima kötü seyler geldi dedi, cebine ulasamadim arasaydin gec kalcam diye dedi
askim sarj bitmis dedim
aradan bikac gün gecti isden sonra yine isim cikti, normalde armam ama gecen olay aklima gelince hemen aradim gecikicegimi söyledim
yani bana arasaydin demeseydi yine aramicaktim:kedi:
bide erkekler bizim kadar düsünceli olmuyor cocuk gibiler hep söylicen tembihlicen böyle seylerde gurur yapma canim, kocanida böyle kabul edecen, bu konuda düsüncesiz demekki

ılk yazınızı görünce daha ıyımser bır yorum yapmıstım ama son sayfalara gelınce esınızın bır odun olduguna karar verdım...
allah yardımcın olsun arkadasım ne dıyeyım...

Son düzenleme:

Ewet kesinlikle öyle düşünüyo..

Ama herşey iş değil.. öyle bi durumdaki işi için kendini yiyip bitiriyo..Bizim hayatında oldugumuzu sürekli unutuyo..

O halde işe girerek bir adım atmış olursun
hem kafanda dağılır başka şeylerle meşgul olursun
Bu süreçtete senin için en doğru olan ne ise onu yaparsın

Allah yardımcın olsun

suçsuzken suçlu durumuna koymuş şimdi de. gelmez olsaydım demiş.. nasıl da bıktırıyorlar.. Allah yardımcın olsun ne diyim ..

Ewet kesinlikle öyle düşünüyo..

Ama herşey iş değil.. öyle bi durumdaki işi için kendini yiyip bitiriyo..Bizim hayatında oldugumuzu sürekli unutuyo..

canim sonucta esin ailesi icin calisiyo cabaliyo tembel biri deyil , herkesin artisi eksisi olur , hep kötü yönlerini deyilde iyi yönlerinide gör, unutuyorsa sende inatla bikmadan hatirlat canim nolurki:teselli:
tabiki tam olarak bilmiyorum neler yasadiginizi ama bu olayda kocanin suclu oldugu kadar seninde sucun var, oyun yaparak inatlasarak cözemessin böyle deneme oyunlariyla, böyle ters teper iste

opuyorumnanaktanmutlu olmak icin bahaneler uydurun yuvaniz icin opuyorumnanaktan

hayati kendinede onada zehir etme bi düsün istersen

Düşünücem tabiki canım..

Kendi kafamı patlattıgım yetmiyo gibi bi de sizin başınızı şişirdim..

Hakkınızı helal edin..

asimai okuyunca çok üzüldüm.ne yaptınız barıştınız.ne durumda evliliğiniz allah yardımcınız olsun

asimai canim gelismelerden haber etsene noldu merak etdim fisfisfis

Ctesi günü saat 3 gibi geri ewe geldi..duvara atıp kırdıgım eşyaları görünce sinirleri tavan yaptı ..Bağırdı çağırdı bütün apartman bizi dinledi..Oğlum kucagımdaydı onuda aldı..Çok korktu tabii yavrum , o agladıkça ben de ağladım...

Aradan bi kaç saat geçti..Bebeği kullanarak Bu annen bizi kıskanıyo dimi oğlum falan diyip laf atmaya başladı beni konuşturmak için..Ondan sonrası da zaten sürekli atışarak geçti..O bana laf saydı ben ona.. Aslında susmalıydım hata yaptım..

akşam mutfakta bulaşıkları yerleştiriyodum geldi sarıldı hiç tepki vermedim..Karşı koyamayacagımı falan sanıyodu heralde kucagına aldı içeri götürdü..Bende beni özlediğini hiç sanmıyorum dedim geri mutfaga gittim..yatana kadar ve yattıktan sonra 6-7 kere denedi ama başarısız oldu beyfendi: )

Sabah kalktık annesi babası yazlığa gitmişlerdi onların yanına gidicektik..Yine beraber olmak istedi.1 haftadır çok özlediğini söyledi..bende uzaktayken aklına gelip özlemediysen yanındaykende özleme dedim..Oda nerden biliosun özlemediğimi ..yok şarjım yoktu,çekmiodu,ordan arayamadım falan filan bi ton bahane saydı..

BenDe babasına nasıl ulaştıgını sordum..Ben hiç aramadım o ordaki arkadaşı arayıp kendi bana ulaştı dedi..

Neyse ben bu beraberlik girişimlerinin boşuna oldugunu bi aile danışmanına yada psikolaga gitmeden asla beraber olmayacagımı söyledim..Bu son olsun dedi o da..Eger butarz bi olay daha yaşarsak o zaman söz gidicez dedi..Bende başka bi olayı kaldıramayacagımı söyledim.O dediğinde ısrar etti ben dediğimde..

Ailesinin yanından akşam döndük..yine devam ediyor tabiki..psikolog olayını tekrar söyledim..Ben yaşadıklarımı kimsye gidipte anlatmam dedi..Bütün apartmanın , bağırması sayesinde zaten bizi dinlediğini söyledim bende..

Şu an tam olarak ikna edemedim ama ikna olmassada kendi bilir..

:1shok: Nasıl yani,

vurmuşmu, elleri kırılsın pisliğin.

Ya ben bütün bunları bilmiyordum ona göre de aman arkadaşım rahat bırak bilmem ne diyordum, meğer daha önceden hükümlüymüş adamda haberimiz yokmuş. Bütün o iyimser yorumlarımı geri alıyorum, ve kendisine Allah cezanı verecek diyorum.:mymeka:

Kesinlikle sorunlu bu insan..

Werdiğim mektubu bile okumadan attı yere ya..

Bu adamla ewlendiğim için gerizekalının tekiyim ben..Allah benim belamı versin bi an öncede kurtuliyim artık..

Canım valla üzüldüm, hakkaten sorumsuz dengesiz bir insanmış eşin. Önceki konularından bahsettide barzey, kötü şeyler yaşamışsın.:teselli:

bence sende uzatma artık..emin ol ttalı dille aile hekiminden daha fazla yol alırsın..emin ol buna bak..sadece azim ve tatlı dil..bunu bilir bunu söylerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…