ACİL! Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim (19 ağustos) yardımmm

Principlee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
32
0
36
Ankara
Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:

tshirt,saat,ayakkabı,gömlek,çanta,kravat,yada kendin yaptığın özel bi pasta çok klasik ama erkeklere başka bişey yok tatlım ya biz kadınlar çook şanslıyız seçeneğimiz bol

tshirt,saat,ayakkabı,gömlek,çanta,kravat,yada kendin yaptığın özel bi pasta çok klasik ama erkeklere başka bişey yok tatlım ya biz kadınlar çook şanslıyız seçeneğimiz bol

ama çok klasik bunlar ben farklı bişeyler istiyorum yani her baktığında ya da her giydiğinde beni hatırlayacak ve gülecek :) mesela dilek feneri buldum bi siteden. yıldız gibi gece havaya uçuruyosun ışıklı bilmemne parlıyo falan çok hoşuma gitti ama pek bi ufak oldu 10 liraydı

klasik oyuncak araba ya da şu helikopterler varya kumandalı işte ondan::)

ağzını aradığmda o da helikopter demişti de ben altından kalkamam malum öğrenci bütçesi diye demişti onu ufak bişey al ya da hiç alma sen bana hediyesin falan diyodu. işe yarayacak bişey olsun istyorum bi dee :))

çakmaklarını kaybediyo hep saftirik parfüme kaldım galiba yine :/ aa aslında evde hoş bi yemek mumlar falan her şeyi ben hazırlicam güller bilmemne romantik bişeyler de yapabilirimm

ayın 22sinde benimde sevgilimin doğum günü var.6 yılda alınmadığım sey kalmadı..bende dıjıtal cerceve alıp resimlerimizi yükleyip göndermek istiyorum,yada gs formasına adını yazdırıp göndericem..sende tuttuğu takımla ilgili bişey alabilirsin.yada eğlenceli vakit geçirebiliceğiniz biyere gidebilirsiniz go-kart,tekne turu,adalar turu vs..

Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:

ayın 22sinde benimde sevgilimin doğum günü var.6 yılda alınmadığım sey kalmadı..bende dıjıtal cerceve alıp resimlerimizi yükleyip göndermek istiyorum,yada gs formasına adını yazdırıp göndericem..sende tuttuğu takımla ilgili bişey alabilirsin.yada eğlenceli vakit geçirebiliceğiniz biyere gidebilirsiniz go-kart,tekne turu,adalar turu vs..

mantıklı evet ama ankarada oturuyoruz nereye götürebilirim adalarımız yok bizim :)) belki tunalıya falan olabilir. ama hediyeye param kalmaz o zaman ufak bişey gerekmez mi kii. o bana yüz saunası almıştı altında kalmak istemem

19 ağustos benimde doğum günüm
ben sana bu zamana kadaar aldıklarımı aklıma gldiği kadar yazıyım canım
50x70 cm ebatında bizim fotomuzu kaara kalem yaptırdım fotomuzdan puzzle yaptırdım, parfüm,saat,kravat kol düğmesi, helikopter (ki buna bayıldı), en son navigasyon çok istiyodu onu aldım her hediyede de çok sevindi belki sana biraz fikir verebilmişimdir.

bu arada bide hediyelerin yanında ufak yazılar ve mektuplar eklemiştim. askerdeyken bir kutu dolusu yazı yazdım ve hepsini katladım. içimden ne geliyosa yazdım. bide kek yapmıştım on unn yanında bayılmıştı :)

Son düzenleme:
Akvaryumm
ben aldım 3 ağuststa bayıldıı
küçüklerinden aldım attım içine 2 balığı oynaşıp duruolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…