- Konu Sahibi Principlee
-
gölbaşında güzel bi yemekk mmm :)
tatlı da benden olur evet kek yapabilirim. yalnız hiç güzel seyler söyleme, yazma kabiliyetim yok benmo söyler ben susarım hep. bi de şöyle bişey buldm bilmem nasıl olur? Polaroid Polaroid PoGo Instant Photo Printer - GADGET&HI-TECH - BunlardanIstiyorum.com
mantıklı evet ama ankarada oturuyoruz nereye götürebilirim adalarımız yok bizim :)) belki tunalıya falan olabilir. ama hediyeye param kalmaz o zaman ufak bişey gerekmez mi kii. o bana yüz saunası almıştı altında kalmak istemem
Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:
evet ben de o yüzden vazgeçmiştim zaten çok küçük. yani ederi 100 lira değil bence de. o sitede çok orjinal şeyler buldm ama garip biraz. zaten sloganı 'aramayıp da bulabileceğiniz her şey'öldümm
nasıl bi sepet? ne koyabilirm içine
ya yerim amaaaa ! harika bi fikir yahuuu. balonu tuttumm. var biraz bütçem merak etmebi de şu 'bu seneki hediyen benim' i yaptım geçen sene ayak bileğime kırmızı kurdele takmıştım onda da :))
erkekler bizim gibi romantizmden ziyade teknolojik şeylere daha çok mutlu oluyorlar sanki...
açıkcası inşallah kısmet olursa ben bu ayın 15. de bu planı hayata geçirmek istiyorumama yanında ne alabilirim die düşünmeden de edemiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?