ACİL! Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim (19 ağustos) yardımmm

küçük küçük bir çok hediye. bir kutunun içerisine koy hepsini
anahtarlık,senin bahsettiğin o fener,kalem,çakmak...vs sürekli yanında taşıyacağı bir çok aksesuar... içine birde ikinizin resmini çerçeveletip koy
ayrıca kutunun içini ufak renkli kağıtlara şiirler yazarak renklendirebilirsin
birde pasta alırsın olur biter

dehşet bir hediye bayıldım resmen . harika . yalnız 2 husus canımı sıktı yoksa beklemeden bende alırdım. birincisi fotoğraf boyutunun çok ufak olması . ikincisi baskı kağıdına sürekli para vermek . 10 tane kağıt veriyorlarmış yanında :S ama süper harika bi olay

evet ben de o yüzden vazgeçmiştim zaten çok küçük. yani ederi 100 lira değil bence de. o sitede çok orjinal şeyler buldm ama garip biraz. zaten sloganı 'aramayıp da bulabileceğiniz her şey' öldümm

bence dijital çerceve alabilirsin.65 tlden başlıyor..bi sitede görmüştüm gazeteye aşkınızı basıyolar..tüm sayfalara ..bu arada tanıştılar,burada el eleke yakalandılar vb.. haberler var fotograflarnızla birlikte ben onuda düşünmüştüm ama büyük ihtimalle çerçeve alıcam...yada kendin hediye sepeti hazırlayabilirsin..

Ya çok az vaktim kaldı biliyorum ama hep erteledim daha sonra bulurum bişey dedim yeri geldi param olmadı ama şimdi yumurta kapıya dayanınca korktum bişey bulamamaktan. Güzel fikirlere çook ihtiyacım vaar :18:

fiyat aralığı belirtirsen eminim içine sinen bişey bulabiliriz.

evet ben de o yüzden vazgeçmiştim zaten çok küçük. yani ederi 100 lira değil bence de. o sitede çok orjinal şeyler buldm ama garip biraz. zaten sloganı 'aramayıp da bulabileceğiniz her şey' öldümm

bende bir den görünce çok fena heyecanlandım . bu ara eşime iyi bi süpriz yapmak istiyordum süper olur dedim ama boyutu canımı sıktı . hadi yine kağıtları göz ardı edebilir insan ama boyut problem . her neyse . süpriz için şey olabilir . eğer erkek arkadaşının eve gelebilme şansı varsa şey yapabilirsin. uygun olduğu zamanı belirleyip eve gelmesi için mesaj atıp . sonra da kapıdan itibaren notlar sayesinde odaya yönlendirebilirsin . odanın içinide tamamiyle balonlarla doldurabilir ve bu balonları ister sevgiliye özel mesajlı hazır alırsın ya da kendin keçeli kalemle yazabilirsin . ya daaaa balonalrı şişirip içine notlar yazabilirsin . kapının ilk girişine de kurdaleli iğne koyup bu iğne sayesinde hepsini patlatarak okumasını sağlayabilirsin . bütün balonları bitirdiğinde duvara da eğlenceli bi not yazıp giysi dolabını açtırdığında da onu sen karşılarsın minik süslenmiş hediye paketi ile birlikte . ay da hiç bütçen yoksa kendi kafana komannnn bir kırmızı kurdale takarsın. eline de brownı üzerine bi mum yakarsın , ve bu yıl ki hediyen benim dersin

nasıl bi sepet? ne koyabilirm içine

ben yıldönümüzde hazırlmıştım şık bi hediye kutusunun içine rçerçeveli resmimizi,beraber dinlediğimiz şarkıları cdye attım,resimlerimizden slayt yaptım(albüm kutusunada resimlerimizi kesip yerleştirdim ve çok orjınal oldu),kalp şeklinde çikolatalardan aldım,bide onu n kadar sevdiğimi anlatan mektup yazdım.sen bunları sevgilinin zevklerine göre de çoğaltabilirsin.sevgilimin çok hoşuna gitmişti.

ya yerim amaaaa ! harika bi fikir yahuuu. balonu tuttumm. var biraz bütçem merak etme bi de şu 'bu seneki hediyen benim' i yaptım geçen sene ayak bileğime kırmızı kurdele takmıştım onda da :))

kızlar ne kadar iyisiniz ya bu konuda. iyi ki danıştım burdaa. harika fikirler çıkıyo valla kafamda oluşturmak üzereyim sayenizdee

ya yerim amaaaa ! harika bi fikir yahuuu. balonu tuttumm. var biraz bütçem merak etme bi de şu 'bu seneki hediyen benim' i yaptım geçen sene ayak bileğime kırmızı kurdele takmıştım onda da :))

o da güzelmiş . eğer balonalrı odaya dağıtmak istemiyorsan şey de yapabilirsin. hepsini şişirip uç kısımlarından ip bağlayıp iplerin ucunuda tavana bantla yapıştırabilirsin . böylece hepsi havada durur . odaya girdiğinde balonlar tam göz hizasında olur ve kolaylıkla üzerlerinde ki yazıyı okuyabilir ya da hepsini tek tek patlatıp içindeki notları okuyabilir

açıkcası inşallah kısmet olursa ben bu ayın 15. de bu planı hayata geçirmek istiyorum ama yanında ne alabilirim die düşünmeden de edemiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…