ACİL! Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim (19 ağustos) yardımmm

aslında o şey de çok güzelmiş hani biri link atmış ya anahtarlıklı digital çerçeve ? çift kullanımlı hem anahtarlık hem de çerçeve . verirken de birlikte olan fotoğrafları yükleriz sürekli de yanında taşımış olacağından resimler hep canlı yanında olur fiyattta çok uygun hani hem benim için de bir artısı daha var , hiç anahtar taşımıyo belki bu sayede taşımış olur

ben bir keresinde şöyle birşey yaptım . aşk kapsülü diye el emeği bir hediye . eczaneden kapsüllü olan 30 kapsüllü ilaç aldım . ortadan açıp hepsinin içindeki ilkaçları boşalttım ve pc de otuz tane en küçük boyutta güzel aşk mesajları yazdım ve kestim içlerine rulo yapıp koydum elle yazmak istedim ama el ayzısı belli boyutta küçük oluyo yoksa minicik kapsülelrin içine başka türlü sığmıyor. daha sonra çok güzel cam ilaç şişesi buldum . üzerine deki bantı yırttım . ve kendim photoshopta güzel bir şişe ambalajı yaptım . içlerini notlarla doldurduğum kapsülelri de şişenin içine attım ve kapsüllerle birlikte 30 tane de bonibon şekerlerinden doldurdum renkli renkli . bir de şişenin yanına reçete yazdım . tıpkı ilaç reçetesi gibi ama hepsi romantik şekilde yazılmış. aldığında şok olmuştu . hele kapsüllerin içini açmasını istediğimde el emeğinde en güzel hediyelerden biri bence

Benimkinin de doğumgünü yaklaşıyor valla iyi oldu cnm bu başlığı açman ben de kararsızım:18: Bir ara parfüm düşündüm çok düşkündür süsüne falan ama parfüm bence üzerinde denemeden alınmaz çok riskli bir hediye.Şu helikopter dediğiniz uzaktan kumandalı olanlar mı? benim ki pek çocuk ruhlu evde araba yarıştırıyor hala,uygun olabilir...belki bir de deri cüzdan falan olabilir.

Sen karar verdin mi Principlee?

burdaki tüm fikirleri birleştirip kendime göre bişeyler yapıcaam toparlıyorum şimdi işte kafamda :)) belki esprili bişeyler de alabilirim kırbaç gibi şimdi geldi aklıma o da. bu arada şu kapsüller ne kadar şekermişş. tek sorun benim öyle romantik şeyler yazamamam. o sorunu nasıl halledicezz ??

aa bi fotoğrafçıda görmüştüm. siyah bi kupa. içine sıcak bişey konuluncaaaaa aydınlanıp resminiz görünüyo sevgilinizlee :)) o da hoşuma gitmişti

toplamda 30 kapsül oluyo zaten hepsi bir cümlelik hatta kelime bile olabilir bazıları .

pastanelerde kadife kalpli çikolata kutuları var onalrdan alıp . süpermarkete girip çikolata reyonunda ne kadar eğlenceli renkli çikolata varsa hepsinden alıp paketlerini açıp yarısını ısırıp o kalpli kutunu içine koyup şu notu yerleştirebilirsin " hepsinin tadına baktım , ama hiç biri senin kadar tatlı değildi " gerçi kadınların %90'ı bu mesajı bilir ama erkeklerde bu oran %1!e yakın :) o yüzden süpriz olur

ben henüz kocama romantik sürprizler hazırlayamadım ama balon olayını birgün mutlaka yapıcam. genelde teknolojik hediyeler alırım. en son uzaktan kumandalı araba almıştım (550 TL) bayıldı, delirdi.. bana sorsan bir oyuncak için gereksiz masraf
o benim en son doğum günümde arabamın her yerine üzerine güzel sözler yazılı rengarenk kalpli post-itler yapıştırmıştı . sadece ben değil bütün okul şok olduk :) güzel bir duyguydu. aldığı diğer hediyeleri gözüm görmedi bile. bütün gün gezdim sokaklarda herkes bana bakıyordu şaşkın şaşkın..
bence arabası varsa imkanında varsa post-itleri dene derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…