- 24 Şubat 2008
- 377
- 10
- 643
- Konu Sahibi Principlee
-
çok iyi fikir teşekkürler canım
çoğu mp3 çaların ses kaydetme özelliği var, senin alacağının da varsa kendi sesini kaydedebilirsin. Ona olan hislerini, iyi dileklerini, birbiriniz için sadece ikinizin bildiği hitap şeklinizle süsleyerek seslendirebilirsin. Senin sesini hep yanında taşıyabilecek olması çok anlamlı ve romantik bence. Mutluluğunuz daim olsun.
ayyyyyyyyyyyy kıskandımmm. ona 21 parça hediye almaya kalksam altından kalkar mıyım ki :44: 1. hediyem mp3 olsa 20 tane daha hediye lazım yardım edin lütfen münkünse ufak ufak olsun
bu alüminyum sigara kutusu nasıl bişey canm biraz bilgi verebilir msin rica etsem
beni yıkamak ister misin miiyiymiş 'Yıka Beni' o değil de gömlek fikri fena değilmiş :)) bunun gibi başka fikirlerin var mı pekii
ya burdaki fikirleri arkadaşlarıma, yakın çevreme anlattım hep hepsi önce ay süper ay harika diye dinlediler ama daha sonra erkeklerce o kdr da harika karşılanmayacağını anlattılar. bana da mantıklı geldi. evet bizim çok hoşumuza giderdi ama hangi erkek olursa olsun sanki böyle somut bi hediyeyi daha çok sever gibi geldi.. napıcağımı şaşırdım yine. acaba gömlek gibi bişey alsam da yanına pasta falan. bi de fotoğraflarımızı albümletip. nasıl olur ki.. çok karıştı kafam yineeee :18:((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?