ACİL! Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim (19 ağustos) yardımmm

çok iyi fikir teşekkürler canım

çoğu mp3 çaların ses kaydetme özelliği var, senin alacağının da varsa kendi sesini kaydedebilirsin. Ona olan hislerini, iyi dileklerini, birbiriniz için sadece ikinizin bildiği hitap şeklinizle süsleyerek seslendirebilirsin. Senin sesini hep yanında taşıyabilecek olması çok anlamlı ve romantik bence. Mutluluğunuz daim olsun.

canım süpersin sen yaaaa çoooooooooooooook teşekkür ederim süper oldu bu

ayyyyyyyyyyyy kıskandımmm. ona 21 parça hediye almaya kalksam altından kalkar mıyım ki :44: 1. hediyem mp3 olsa 20 tane daha hediye lazım yardım edin lütfen münkünse ufak ufak olsun

bende sevgiliyken yapmıştım yıl bittiğinde 12 ay için hediye . hepsi küçük küçüktü ama bizim için çok anlamlı şeyler hepsini ayrı ayrı hediye kutusu yaptım ve hediyeyi anlamlı kılan not yazıp koydum içine mesela küçük biblodan gelin damat minicikti ama çok şekerdi o zaman sevgili olduğumuz için evlenebilme hayalimizi temsilen koymuştum ( çok şükür Allah nasip etti o güzel günü ) sonra ... mum vardı ... not olarak da aşk yolumuz hep aydınlık olsun ayzmıştım . nazar boncuğu vardı dekoratif. kalpli çerçeve vardı ikimizin en çokk sevdiği fotoğrafı çıkartıp koymuştum . sonra ikimizin bir hayali vardı gemi turu . küçük el yapımı bi gemi almıştım ... yine 2 katlı bahçeli şirin bi ev biblosu vs vs böylelikle 12 ayı tamamlamıştım . 365 gün içinde büyük bi ayakkabı kutusunu süslemiştim ve içine şu renkli yapışkanlı not kağıtlarına 365 tane not yazıp katlamıştım . ve kutu içine de straforları ayırmıştım kar gibi top top bembeyaz görüntünün içinde renkli renkli not kağıtları duruyordu . 1 yıl içinde güzel bir fotoğrafını karakalem çizdirmiştim ( çok istiyordu ) . bu şekilde 365 gün - 12 ay - 1 yıl diyerek . geride bıraktığımız 1 yılı temsilen kocaman bir hediye paketi yapmıştım:97:

aucchh!!! kötü olmus cidden ama pek cok secenek var sahsen ben de aynı durumdaydım son anda mont aldım. ama daha gelmedıgı ıcın veremedım.dogum gununde de hep beraber kutladık zaten bu onun için en güzel hediyeydi. hediyen yolda dedim dönüşte. çok şaşırdı ne gereği vardı hayatım bu benım için en güzel hediyeydi dedi. teşekkür etti.:94:

saat ya da parfüm...yani bana bunları kız arkadaşım da alsa çok mutlu olurum erkek arkadaşa gerek yok ...neyse doğum günüme pek bir şey kalmadı inşallah burdan görürler

ben erkeklerin kadınlar kadar hassas ve duygusal olduklarını düşünmediğim için bu güzel sözler yazmak,her ay için bir hediye gibi şeyleri çok da fazla idrak edebildiklerini sanmıyorum,sadece biz yoruluyoruz o kadar.

Bence en güzel hediye,kişiye ihtyacı olan bir şeyin verilmesidir,parfüm olabilir,saat olabilir,olmadı git kombine bilet ver:) Benim de bir ara printer ım bozulmuştu,yeni bir printer a ihtiyacım vardı,erkek arkadaşım printer hediye etmişti bana,bütün hediyelere bedeldi benim için :)))

ben klasik bi hediyenin yani sira (cuzdan) ozel bi seyler yapilmasindan yanayim o yuzden

guzel bi defter aldim onun bana attigi mesajlari benim duygu ve dusuncelerimi bi de msn konusmalarimizdan kesitler yazdim cok guzel oldu o da en cok bu hediyeyi begendi zaten

bi usteki mesajda erkeklerin duygusal olmadigindan bahsedilmis ama bence o erkegine gore degisir inanilmaz duygulandim benim sevdigim ben o defteri verince

Son düzenleme:
ya burdaki fikirleri arkadaşlarıma, yakın çevreme anlattım hep hepsi önce ay süper ay harika diye dinlediler ama daha sonra erkeklerce o kdr da harika karşılanmayacağını anlattılar. bana da mantıklı geldi. evet bizim çok hoşumuza giderdi ama hangi erkek olursa olsun sanki böyle somut bi hediyeyi daha çok sever gibi geldi.. napıcağımı şaşırdım yine. acaba gömlek gibi bişey alsam da yanına pasta falan. bi de fotoğraflarımızı albümletip. nasıl olur ki.. çok karıştı kafam yineeee :18: ((

burdaki arkadaşlaar lütfen yardım edin romantik olsun ama çok olmasın. ya da olsun. bilemiyoruum :S ama elle tutulabilir bi hediye de olsun. günü güzel geçirelim. sonra o hediyeye baktığında ya da giydiğinde(?) o güzel günü hatırlasın? nasıl yapcam ne alcam

: -- Ben derimki bir kırmızı şarp penbe kurdele tak üstüne..

onun yanınada Onun en sevdiği renkte bir gömlek aL ve gömleğin üstüne penbe bir kartvizit al içine bu gömleği Giymek istiyorum yaz

Yada çook Güzell kokulu yada sevdiği bi kokualrdan duj jeli al ve banyoya koy üstüne Doğum gnn kutlu olsun sevgilim Beni yıkamak istermisin yaz

beni yıkamak ister misin mi iyiymiş 'Beni Yıka' o değil de gömlek fikri fena değilmiş :)) bunun gibi başka fikirlerin var mı pekii

Son düzenleme:
beni yıkamak ister misin mi iyiymiş 'Yıka Beni' o değil de gömlek fikri fena değilmiş :)) bunun gibi başka fikirlerin var mı pekii

: -- :) MeseLaaaa..

- Onun en sevdiği tatLıyı yap yada al.. üstüne pastanaede gül yüz mumlar var illa gülen yüz olmaı şart değil güzel bi mum tak üstüne ttlının Ver tatlıyı yaptığın tabağın en altına bundan tatlı birşey istermiisn :) yaz eğer hazır alcaksan hediye paketi yaptır tatlının üstüne hindistan cevizinden öpücük yap :)

ben çok aksini düşünüyorum.
Ben eşime sevgiliyken hep el emeği hediyeler , değişik fikirli orjinal hediyeler verdim.
Bir defasında da gittim üç beş tane tişört kazak hırka mont aldım birde pasta yaptım ama pastayı vermedim
önce hediyeleri verdim o da sadece tişörtleri görünce suratını astı neden bu sefer böyle oldu diye
tabi sonra yine el emeği pastayı görünce keyfi yerine geldi.
erkekler belli etmeselerde içleri çocuklardan farksız o yüzden bu tür hediyelerde kendilerini çok özel hissediyorlar tabi bu genelleme kişiye göre değişir bir baaşka erkek için kız için diye görülebilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…